Horoscop rune Mihai Voropchievici. O zodie merge pe o pojghiţă subţire de gheaţă. Berbecii vor primi un cadou-surpriză

Horoscop rune Mihai Voropchievici. Maestrul runelor vine cu o veste extraordinară pentru una din cele 12 zodii. Până la sfârșitul acestei săptămâni, cineva renaște din propria cenușă!
Filip Stan
11 sept. 2024, 14:08
Horoscop rune Mihai Voropchievici. O zodie merge pe o pojghiţă subţire de gheaţă. Berbecii vor primi un cadou-surpriză
Horoscop Mihai Voropchievici. Cele mai optimiste patru zodii, care vor depăşi orice obstacol

Horoscop rune Mihai Voropchievici. Berbecii vor primi un cadou-surpriză de la o persoană care se gândește intens la ei. Taurii sunt rugați de astre să lase la o parte toate grijile legate de trecut. Este cazul să se împace cu lucrurile care n-au funcționat așa cum își doreau, cum se așteptau. Trebuie să se ancoreze în prezent și să se focuseze pe ce vor să realizeze de acum înainte.

Gemenii, ultimii, dar nu cei din urmă, vor avea parte de câteva zile în care se va produce un salt rapid și calitativ în existența lor, cu certitudine!

Persoanele născute în zodia Rac vor avea parte de transformări uriașe, unele de-a dreptul spectaculoase din toate punctele de vedere. Pe la final de săptămână vor afla ceva ce le va schimba destul de serios viața, în bine. Am putea spune că Racii vor renaște din propria cenușă, ca Pasărea Phoenix.

Ce se arată în astrograma celorlalte zodii? Continuăm cu Leii și descoperim că aceștia au gânduri serioase, la rândul lor, de o schimbare. Nu vorbim despre o transformare totală, așa cum le e predestinat Racilor, cu toate că decizia pe care o vor lua s-ar putea să își pună serios amprenta asupra stării lor. Mai precis, Leii se mută de la serviciu sau din casă. Indiferent de hotărârea pe care o vor lua, va fi în beneficiul lor.

Fecioarele, în schimb, găsesc rezolvarea unei probleme care îi frământă doar printr-o discuție sinceră, deschisă, serioasă cu cineva drag. Este indicat să asculte cu maximă atenție ce li se spune.

Zodii favorizate în luna septembrie 2024. Toate dorințele lor se îndeplinesc, iar planurile pe care și le-au făcut merg strună

Balanțele sunt sfătuite să nu se aventureze prea mult pe afară. Nu e cazul să alerge ici și colo, căci schimbările vor veni chiar la ele acasă.

Scorpionii primesc un dublu mesaj. În primul rând, trebuie să se relaxeze, să nu își mai facă griji pentru o anumită persoană, căci, aici vine al doilea mesaj din partea astrelor, cel sau cea pentru care se preocupă se bucură de o stare de sănătate foarte bună.

Săgetătorii sunt pe o pojghiță subțire de gheață. Au parte de tot felul de obstacole de depășit, de situații pe care trebuie să le analizeze cu mai multă precauție.

Horoscop rune Mihai Voropchievici. Capricornii descoperă ceva tare interesant. Intră în posesia unui adevăr care le va schimba sau marca viața într-un mod curios. E posibil să descopere că există cineva care, cândva, i-a mințit. Unii dintre nativii de pământ, află, pe de altă parte, că s-au înșelat ei înșiși, fără să fi fost manipulați de vreo altă persoană, scrie fanatik.ro.

Vărsătorii sunt trimiși la plimbare de către astre, așa că trebuie să își facă bagajele zilele acestea. O destinație de vis, în care vor cunoaște oameni interesanți și povești impresionante de viață, le va schimba perspectivele asupra vieții.

Citește și: Horoscop special: MERCUR în Fecioară este un SEMNAL DE TREZIRE pentru aceste 3 ZODII

Horoscop rune Mihai Voropchievici. Peștii vor câștiga o mică bătălie, după ce vor porni o dispută cu cineva. Înflăcărați de fel, de data asta vor ști cum să gestioneze fiecare gest și fiecare vorbă astfel încât să iasă triumfători din confruntare.

 

Spynews
„Nu am avut timp să fim iubit și iubită”. Fosta logodnică a lui Adrian Minune Jr. face lumină după despărțirea de fiul manelistului. Au fost împreună 9 luni și plănuiau să facă nunta anul viitor
Bzi.ro
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru se căsătoresc! Horia Brenciu a spus tot!
Fanatik.ro
Patru zodii pot să se îmbogățească până pe 20 septembrie. Noroc la bani, reușite mari și visuri împlinite pentru acești nativi
Capital.ro
Se schimbă legea la granița cu ungurii. Ungaria va fi obligată să schimbe regulile
Playtech.ro
Antonia, apariție de INFARCT. A dansat la bară provocator. Numai Velea o vede așa.
DailyBusiness
Alertă pentru toți românii care au acest card! Se renunță la servicii începând cu 11 septembrie
Adevarul
E gata Zelenski să cedeze teritorii în schimbul păcii? Expert în securitate internațională: „Asta e toată problema”
Spynews
Mai există șanse de împăcare între Yamato Zaharia și Ema Karter?! Luptătorul, dispus să accepte că ea este actriță în filmele pentru adulți
Spynews
Modul brutal în care au fost ucise Denisa și Delia, în Constanța. Ce s-a descoperit după necropsie. Cum ar fi acționat ”Șacalul”
Evz.ro
Un nou tip de concediu în România. Angajații care vor putea sta acasă șase luni
Ego.ro
Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Ultimul mesaj cutremurător lăsat de Ana-Maria, soția lui Gabriel Vasiliu de la „Puterea dragostei”, înainte să fie ucisă cu sânge rece! Cei care au cunoscut-o sunt în stare de șoc: „Doamne ferește”
Cancan.ro
Drama prin care trece Gabriel Vasiliu după gratii, de când a auzit că soția lui a fost ucisă: 'Este distrus!'
Playsport.ro
IREAL! Suma uriașă pe care a primit-o Antonia de la o casă de pariuri! Unii nu câștigă atâția bani nici în două vieți
kanald.ro
Gestul făcut de cel poreclit “Şacalul”, imediat după ce ar fi comis odioasele crime: „A accesat telefonul victimei pentru a…”. Fiul concubinei sale a mărturisit totul
Capital.ro
Schimbare uriașă la ITP. Este o premieră în România. Totul va fi înregistrat și monitorizat
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
„Patru cuie cu patru scânduri" Primele declarații ale Șacalului sunt terifiante! Filmul tragediei pas cu pas
substantial.ro
Donald Trump acuză ABC de trucarea dezbaterii cu Kamala Harris
MediaFlux
CUTREMUR în SUA în ALEGERILE PREZIDENȚIALE! S-a aflat după DEZBATERE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...