Patru semnale de alarmă că partenerul te înșală. Detectivii particulari dezvăluie ce au descoperit!

Detectivii particulari au descoperit cele patru semnale care avertizează, într-un cuplu, că unul dintre parteneri înșală. La ce anume trebuie să fie atenți ea și el atunci când încep să suspecteze infidelitatea.
Irina Dumitrescu
11 sept. 2024, 21:49
Patru semnale de alarmă că partenerul te înșală. Detectivii particulari dezvăluie ce au descoperit!

Pentru a afla dacă partenerul de viață înșală sau nu, mulți apelează la serviciile detectivilor particulari. Detectivi care, dincolo de fler și discreție, se pot lăuda că sunt și buni cunoscători ai psihologiei umane. Mai exact, pot realiza un portret-robot al celui care înșală, conform comportamentului din viața de cuplu.

Astfel, un detectiv al agenției britanice BondRees a centralizat semnele de avertizare că unul dintre parteneri ar putea înșela. Iar patru dintre acestea sunt considerate foarte importante, după cum relatează presa britanică.

1.Partenerul își ia telefonul peste tot cu el

În relațiile care funcționează bine, este normal ca fiecare dintre parteneri să cunoască parolele celuilalt și chiar să folosească telefonul celuilalt. Dacă obiceiurile la acest capitol se schimbă, atunci s-ar putea ca unul dintre ei să ascundă ceva. „Dacă partenerul tău începe să-și schimbe parolele, începe să ia telefonul peste tot cu el, chiar și prin casă, sau devine defensiv atunci când îi cereți să-și folosească telefonul, ar putea fi un semn că nu este fidel”, explică detectivul britanic, citat de TheSun.

Detectivul mai spune că persoana care are suspiciuni privind fidelitatea partenerului ar trebui să fie atentă și la modul în care acesta își așază telefonul atunci când nu îl folosește. „Dacă așază telefonul cu ecranul în jos, atunci ar putea ascunde ceva”, este de părere investigatorul.

Citește și Alex Piţurcă s-a afişat cu noua iubită. Cine este bomba-sexy cu care a înlocuit-o pe Cristina Ich FOTO

2.Partenerul începe să povestească mai puțin despre cum și-a petrecut ziua

Potrivit detectivului britanic, când cineva din cuplu înșală, poate începe să-și evite partenerul. De ce? Pentru că este mai simplu așa, decât să fie pus ori pusă în situația de a răspunde la întrebări, de a povesti ce a făcut în ziua respectivă și, implicit, de a fi obligat(ă) să mintă. „Evitarea este o modalitate relativ ușoară. Mult mai ușoară oricum decât a spune minciuni, pentru că cine minte trebuie să țină minte toate minciunile și riscă să fie prins la un moment dat”, explică aceeași sursă.

3.Libidoul partenerului se schimbă

Pofta de a merge în dormitor cu partenerul se poate schimba din multe motive. Iar orice schimbare la acest capitol ar putea… sau nu să fie semn de înfidelitate. „Cei care înșală fac adesea mai puțin sex acasă, dar, uneori, pot face și mai mult sex acasă – asta pentru că se simt vinovați și în acest mod vor să ascundă infidelitatea, să dea impresia că lucrurile în cuplu merg bine. De asemenea, oricât ar părea de ciudat, partenerul înșelat ar putea descoperi că perechea infidelă începe să aducă lucruri noi în viața sexuală de acasă, lucruri care nu existau înainte”, explică detectivul particular.

Citește și Doctor Mihail îți dezvăluie beneficiile cafelei, dar și cum îți poate stimula memoria. Care e trucul la care nu te-ai fi gândit?

4.Partenerul devine critic

Cei care înșală știu că fac un lucru greșit și simt adesea tensiune și anxietate. Pentru a scăpa, măcar parțial, de acestea, infidelii vor deveni critici, din nimic, cu partenerii. ”Fie pentru că nu ai  plimbat câinele în acea zi, nu ai pus vasele unde trebuie sau nu ai citit o carte copilului înainte de culcare. O mică problemă se poate simți acum ca o mare problemă și, dacă experimentezi asta, partenerul tău ar putea înșela”, avertizează investigatorul britanic.

Spynews
„Nu am avut timp să fim iubit și iubită”. Fosta logodnică a lui Adrian Minune Jr. face lumină după despărțirea de fiul manelistului. Au fost împreună 9 luni și plănuiau să facă nunta anul viitor
Bzi.ro
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru se căsătoresc! Horia Brenciu a spus tot!
Fanatik.ro
Monumentul din România dedicat dacilor. E la marginea unui drum important, mulți au trecut pe lângă el fără să știe ce simbolizează
Capital.ro
Ordinul UE care intră în vigoare în toate statele. România e obligată. Se aplică din 1 ianuarie
Playtech.ro
Angela Gheorghiu, UMILITĂ și HUIDUITĂ la un concert. Ce a pățit faimoasa soprană
DailyBusiness
Bani mai mulţi pentru români! Când intră pe card prima
Adevarul
Putin vrea să vină în Turcia însoțit de propriile sale avioane de luptă. Erdogan l-a refuzat
Spynews
Mai există șanse de împăcare între Yamato Zaharia și Ema Karter?! Luptătorul, dispus să accepte că ea este actriță în filmele pentru adulți
Spynews
Modul brutal în care au fost ucise Denisa și Delia, în Constanța. Ce s-a descoperit după necropsie. Cum ar fi acționat ”Șacalul”
Evz.ro
Pensiile recalculate greșit. Se mai dau banii? Anunțul oficial
Ego.ro
Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria
Cancan.ro
Ce mesaj i-a transmis soacra Anei Maria Vasiliu nurorii sale, chiar înainte să fie găsită fără suflare. Ți se face pielea de găină! 😲
Playsport.ro
Cea mai frumoasă sportivă din România s-a retras la 29 de ani și are un job cu totul neobișnuit. Din ce face bani
kanald.ro
Ce arată necropsiile în cazul tinerelor ucise de „Șacalul”. Denisa și Delia au avut parte de o moarte cumplită
Capital.ro
Simona Halep, în culmea fericirii. Imaginea postată de sportivă: ,,Împlinită ești”(FOTO)
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
„Patru cuie cu patru scânduri" Primele declarații ale Șacalului sunt terifiante! Filmul tragediei pas cu pas
substantial.ro
România avansează în atragerea fondurilor europene: Proiecte suplimentare de finanțare aprobate
MediaFlux
CUTREMUR în SUA în ALEGERILE PREZIDENȚIALE! S-a aflat după DEZBATERE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...