Mitică Dragomir a stat pe lângă Pescobar și i-a „furat” ideea. Cum vrea fostul șef al LPF să facă și mai mulți bani: „Am băgat 30.000 de euro”

Mitică Dragomir a preluat o idee de la prietenul său Pescobar și vrea să lanseze o afacere care să-i crească veniturile considerabil. Fostul șef a LPF a făcut o investiție de aproximativ 30.000 de euro.
Filip Stan
12 sept. 2024, 09:04
Mitică Dragomir a stat pe lângă Pescobar și i-a „furat” ideea. Cum vrea fostul șef al LPF să facă și mai mulți bani: „Am băgat 30.000 de euro”
Ce idee de afacere i-a dat Pescobar lui Mitică Dragomir

Mitică Dragomir a hotărât să-l asculte pe mai tânărul antreprenor Pescobar și să adopte o strategie pusă în aplicare la restaurantele acestuia. Fostul șef al LPF a decis ca, începând din luna septembrie, să livreze la domiciliu preparatele gătite la restaurantele din hoteșul Crystal Perle pe care îl deține.

Peste două săptămâni, aproximează afaceristul, mâncarea preparată de bucătarii de la Crystal Palace va putea fi comandată și acasă de bucureșteni.

„Ăştia ai mei au mai angajat nişte bucătari şi vor să facem catering. Am făcut o bucătărie nouă, în care am băgat 20-30.000 euro. Pe bucătari îi plătesc bine.

Sunt trei firme care mi-au solicitat să livrez prin ele, pentru că e comod şi de preluat. Am parcare şi în faţa şi în spatele hotelului. Vine livratorul şi stă în parcare fie cu bicicleta, fie cu maşina sau motocicleta. Cred că în zece zile îi dăm drumul”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit Fanatik.ro.

Citește și: Mitică Dragomir, impresionat de preparatele încercate la petrecerea aniversară a lui Pescobar: „Asa supă nu am mâncat în viața mea”

Cum vrea Mitică Dragomir să atragă clienți

Cât despre cum are de gând să-i atragă pe clienți să comande preparatele de la restaurantul său, Mitică Dragomir spune că mizează pe prețurile accesibile, având și un as în mânecă.

„Nu mă arunc la preţurile care sunt în oraş. M-a învăţat Pescobar, e ideea lui Pescobar, nu-i a mea. Alaltăieri (n.r. – duminică) a venit şi a mâncat la mine. Eu am nişte bucătari extraordinari…

Am avut 37 de bucătari la saloanele alea ale mele de evenimente, din ei am ales cinci! Aveam şase saloane de evenimente, îţi dai seama! Le-am vândut. Am bucătari de orice restaurant de cinci stele din Europa, nu doar din România.

Iar Pescobar zice, după ce a mâncat o ciorbă de văcuţă şi o tochitură extraordinară: ‘Ce naiba dom’le, tocmai dumneata să nu te gândeşti la asta? Dă dom’le mâncarea la lume că aşa ceva… nici eu, nici nimeni nu face aşa ceva’.

Altă dată a venit şi a mâncat Osso Buko. Nu mă bate nimeni în tot Bucureştiul cu Osso Buko! În Austria am învăţat. Am să bag la livrare şi Osso Buko, că nu prea face nimeni”, a mai dezvăluit Mitică Dragomir.

Citește și: Ce pensie ia Mitică Dragomir după recalculare. Fostul șef de la LPF a dat tot din casă: „N-au, bă, dreptate! Ciocu’ mic!”

Printre preparatele cu care antreprenorul promite să impresioneze se numă acest Osso Buko, care este un rasol de vițel gătit lent, tochitura, fasolea cu ciolan sau fasolea cu cârnați.

„Nu fac tot meniul hotelului. Fac şase-şapte feluri, dar de elită”, a adăugat Dumitru Dragomir.

Spynews
„Nu am avut timp să fim iubit și iubită”. Fosta logodnică a lui Adrian Minune Jr. face lumină după despărțirea de fiul manelistului. Au fost împreună 9 luni și plănuiau să facă nunta anul viitor
Bzi.ro
Fiica Iuliei Albu a făcut furori în prima zi de școală! Cum a venit îmbrăcată tânăra
Fanatik.ro
Locul din România pe care trebuie să-l vizitezi în această toamnă. I se spune mica Romă
Capital.ro
Rusia avertizează: Suntem gata să folosim arme nucleare
Playtech.ro
Adelina Chivu și Mihai Morar prezintă X Factor România. Bruneta se întoarce la TV, după 16 ani de pauză
DailyBusiness
Adrian Câciu anunță 1 500 de lei pentru acești români! Banii vor ajunge în conturi până în octombrie
Adevarul
Analiza primului interviu comun al șefilor CIA și MI6. De ce sunt atât de optimiști cu privire la victoria Ucrainei?
Spynews
Mai există șanse de împăcare între Yamato Zaharia și Ema Karter?! Luptătorul, dispus să accepte că ea este actriță în filmele pentru adulți
Spynews
Modul brutal în care au fost ucise Denisa și Delia, în Constanța. Ce s-a descoperit după necropsie. Cum ar fi acționat ”Șacalul”
Evz.ro
Parfumul perfect în funcție de zodie. Ce ți se potrivește cel mai bine
Ego.ro
Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria
Cancan.ro
'Ca la o zdreanță!' Anca Țurcașiu o face praf pe iubita lui Victor Slav
Playsport.ro
Cea mai frumoasă sportivă din România s-a retras la 29 de ani și are un job cu totul neobișnuit. Din ce face bani
kanald.ro
Filmul crimelor „trase la indigo”, din Constanța. Descoperirea făcută de anchetatori în buzunarul Denisei, una dintre tinerele ucise de Șacalul
Capital.ro
Se schimbă harta Europei. Planul propus de Ungaria: UE are nevoie de prospețime
StirileBZI
Luxemburgul caută muncitori români. În anumite domenii, salariul este de 6.000 de euro pe lună.
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
„Patru cuie cu patru scânduri" Primele declarații ale Șacalului sunt terifiante! Filmul tragediei pas cu pas
substantial.ro
Cazul acuzațiilor de viol la un eveniment politic al AUR: Tânăra reclamantă susține lipsa de reacție a autorităților
MediaFlux
DOLIU PREZIDENȚIAL! A MURIT fostul PREȘEDINTE! Dumnezeu să-l ierte
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...