Victor Ciutacu, despre muşamalizarea anchetei care a bulversat România: „Băi, nenorociților, la Sfântul Pantelimon s-a murit ca la abator”

Dosarul privind morțile din spitalul Pantelimon ia o întorsătură neașteptată. Martorii și-au schimbat radical declarațiile și se înțelegeau între ei ce să transmită procurorilor. Judecătorii critică și modul în care au fost descifrate datele de pe injectomate. Victor Ciutacu vine cu o analiză amplă asupra acestui subiect.
Filip Stan
12 sept. 2024, 10:49
Victor Ciutacu, despre muşamalizarea anchetei care a bulversat România:

Cazul „Pantelimon” îşi schimbă posibilul final de la o zi la alta, iar Victor Ciutacu face o analiză a fotografiei momentului. „Rar mi-a fost dat să văd o operațiune atât de monstruoasă și de transparentă ca mușamalizarea grețoasă din dosarul crimelor de la Spitalul Sfântul Pantelimon. Doi judecători ai Curții de Apel București au ajuns să-și acuze un confrate, judecător la Tribunalul București, că a arestat preventiv doctorițele inculpate pentru omor calificat fără probe și pe bază de bârfe. Și, la pachet, dacă tot le-au pus libere pe doamnele cu coasa, să anuleze un snop de probe muncite de procuror. Știți de ce? Pentru că, după momentul arestării preventive a celor două doctorițe, aproape toți martorii s-au sucit și și-au schimbat radical declarațiile, susținând că nu mai sunt de acord cu ce au scris în anchetă”, spune Victor Ciutacu la România TV.

Victor Ciutacu, prima reacție la amenda CNCD în cazul scandalului izbucnit după moartea jurnalistei Iulia Marin: „Bine că nu m-au arestat în lipsă”

„N-am înțeles, dacă tot i-a lovit pe toți accesul de sinceritate tardivă, de ce n-au fost ei puși sub acuzare pentru mărturie mincinoasă și obstrucționarea anchetei. Partea cea mai emoționantă a motivării e aia unde doamnele au făcut multă carte și s-au specializat în străinătate, iar anchetatorii nu sunt de specialitate și nu se pricep la mersul injectomatelor. Păi, pe argumentele astea, doctorii ar trebui judecați de alți doctori, zidari de zidari și șoferii de șoferi. Organizăm niște statoare specializate, desființăm miliția, procuratura, judecătoria și codul penal și vedem cum se înțeleg făptuitorii cu familiile victimelor. Cât despre aia cu școala și străinătatea, pe criteriul ăsta, nici un bursier afară sau eventual, om care și-a făcut facultatea în străinătate nu ar mai trebui anchetat în vecii vecilor, amin”, mai spune Victor Ciutacu.

Victor Ciutacu o pune la colţ pe coji de nucă pe Elena Lasconi după ce a apărut diploma de licenţă: „O impostoare, mitomană, submediocră cu gură mare și tupeu maxim”

„Înțeleg interesele statului, la fel cum știu și ce uriașă influență au coloșii big pharma asupra deciziilor politice și judiciare din România. Sunt dispus să pricep și că frica doctorilor păzește pepenii pandemiei și că o deschidere a Cutiei Pandorei pe măcelul de atunci ar pune pe butuci definitiv sistemul medical. Dar nu sunt dispus să accept să mă ia cineva de prost. Să mă scuipe-n față și să-mi spună că plouă afară. Băi, nenorociților, la Sfântul Pantelimon s-a murit ca la abator. Oamenii ăia au avut și ei familii. Și nimeni, niciodată, nu vă dă dreptul să vă jucați voi de-a Dumnezeii. Nu sunteți singurii care au făcut carte pe lumea asta. Dacă ați omorât oameni cu bună știință, deliberat, meritați să crăpați în pârnaie, cu toate fițele voastre proaste de gară. Și, sincer să fiu, sper să o și faceți!, a mai spus Victor Ciutacu la România TV.

Spynews
„Nu am avut timp să fim iubit și iubită”. Fosta logodnică a lui Adrian Minune Jr. face lumină după despărțirea de fiul manelistului. Au fost împreună 9 luni și plănuiau să facă nunta anul viitor
Bzi.ro
Fiica Iuliei Albu a făcut furori în prima zi de școală! Cum a venit îmbrăcată tânăra
Fanatik.ro
Aparatul pe care trebuie să-l scoți din priză atunci când nu îl folosești. Așa vei evita un incendiu în toată casa
Capital.ro
Rusia avertizează: Suntem gata să folosim arme nucleare
Playtech.ro
Adelina Chivu și Mihai Morar prezintă X Factor România. Bruneta se întoarce la TV, după 16 ani de pauză
DailyBusiness
Românii au cheltuit 585 de miliarde de lei pe cumpărături. Mâncarea a generat o EXPLOZIE de cheltuieli
Adevarul
Analiza primului interviu comun al șefilor CIA și MI6. De ce sunt atât de optimiști cu privire la victoria Ucrainei?
Spynews
Mai există șanse de împăcare între Yamato Zaharia și Ema Karter?! Luptătorul, dispus să accepte că ea este actriță în filmele pentru adulți
Spynews
Modul brutal în care au fost ucise Denisa și Delia, în Constanța. Ce s-a descoperit după necropsie. Cum ar fi acționat ”Șacalul”
Evz.ro
Dezvăluiri explozive. Ce a pățit Betty Salam în copilărie
Ego.ro
Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria
Cancan.ro
'Ca la o zdreanță!' Anca Țurcașiu o face praf pe iubita lui Victor Slav
Playsport.ro
Cea mai frumoasă sportivă din România s-a retras la 29 de ani și are un job cu totul neobișnuit. Din ce face bani
kanald.ro
Cursul valutar anunțat de BNR pentru ziua de joi, 12 septembrie 2024: Ce valoare au azi moneda euro și dolarul american
Capital.ro
Se schimbă harta Europei. Planul propus de Ungaria: UE are nevoie de prospețime
StirileBZI
Luxemburgul caută muncitori români. În anumite domenii, salariul este de 6.000 de euro pe lună.
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
„Patru cuie cu patru scânduri" Primele declarații ale Șacalului sunt terifiante! Filmul tragediei pas cu pas
substantial.ro
Trei avocați ai lui Alexei Navalnîi, judecați pentru „extremism” în Rusia
MediaFlux
DOLIU PREZIDENȚIAL! A MURIT fostul PREȘEDINTE! Dumnezeu să-l ierte
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...