Carmen Harra ştie viitorul preşedinte al SUA: „Nu baţi un Dragon în Anul Dragonului!”. Care este pronosticul pentru preşedintele României, surpriză mare

Carmen Harra explică de ce va câștiga Kamala Harris în fața lui Trump. Succesul îi e scris în zodiacul chinezesc.
Irina Dumitrescu
12 sept. 2024, 15:04
Carmen Harra ştie viitorul preşedinte al SUA:

Carmen Harra are deja răspunsul la întrebarea care ține în tensiune întreaga planetă: Kamala Harris sau Donald Trump. Românca spune că  ”zarurile au fost aruncate” pentru unul dintre candidați.

Autoarea a nenumărate cărți de dezvoltare personală, stabilită de ani buni în America, a urmărit cu atenție dezbaterea care a avut loc între Kamala Harris și Donald Trump pe 10 septembrie, transmisă de ABC News și preluată de întreaga planetă.

Carmen Harra, despre evenimentul care a zguduit întreaga planetă, noul Mesia şi viitorul preşedinte al României

În opinia ei, dar și a majorității celor care au privit cu atenție argumentele celor doi candidați, Harris a ieșit învingătoare fără drept de apel. În exclusivitate pentru FANATIK, Carmen i-a analizat pe cei doi și ne-a explicat și cum a ajuns să o cunoască pe vicepreședintă în anul 2019.

„Kamala a fost din multe puncte de vederii în topul discuției și l-a bătut cu propriile teme, cu propriile argumente. El răspunde prost la provocări, când e vorba de egoul lui, sare în sus. Ea l-a provocat și l-a bătut rău de tot. În toate statisticile se arată că ea a câștigat dezbaterea cu peste 60%.

Problema este, dacă te uiți dintr-un punct spiritual, ea este Dragon (n. red.: în zodiacul chinezesc) și nu poți niciodată să bați pe cineva Dragon în Anul Dragonului. Eu am spus la un podcast făcut de Comedy Central, în februarie, și m-au întrebat între Biden și Trump cine ajunge și am zis că niciunul. Am zis că ăsta e un an feminin în care Trump trebuie să meargă contra unei femei, nu contra unui bărbat. În februarie nu se știa că dispare Biden, nimic în genul ăsta.

„E un narcisist din ăsta malign. Românii îl iubesc și n-am să înțeleg de ce”

Ea l-a înlocuit și pierde în fața femeilor. Toate încercările lui sunt cu femeile. A pierdut și legal și cu aia care îl acuza de hărțuire. El are de pătimit din cauza femeilor, pentru că a fost mereu abuziv, atâtea neveste și atâtea încurcături.

Dacă o luăm spiritual, ea câștigă în fața lui. Nimeni nu se gândește că 2024 e an feminin, are energie feminină. Femeia e avantajată în fața bărbatului. Întâi am crezut că e Hillary, dar uite că n-a fost ea, deși ea a câștigat, în teorie, nu el, dar de data asta el e halit. Românii îl iubesc pe Trump și n-am să înțeleg de ce. El e un narcisist din ăsta malign. Nu zice nimeni că n-a făcut economia să fie bună, dar are probleme mentale foarte grave, plus că are aproape 80 de ani. Ce să mai facă la vârsta asta? Să mai lase și pe alții”, a declarat Carmen Harra despre Kamala Harris și Donald Trump.

În continuare, Harra a spus cum a fost întâlnirea ei cu Kamala Harris. Cele două au nimerit la un eveniment în anul 2019 și au schimbat câteva vorbe. Cum s-a purtat democrata cu celebrul psiholog român?

„Kamala a fost foarte drăguță, foarte fermă, foarte fair-play, dintr-o bucată. A fost directă la subiect. Am vorbit cu ea despre un eveniment pe care-l făcea Leonardo DiCaprio în California, organizat de o prietenă de-ale mele.

Era un eveniment din ăsta să salvăm planeta, care trece prin toate transformările astea climatice, pe care eu le resimt în Florida. M-a strâns de mână, m-a luat în brațe, a fost extraordinar de drăguță. Dar de atunci nu am mai văzut-o, nu am mai fost la evenimente unde era și ea”, ne-a dezvăluit Carmen Harra.

Carmen Harra ştie cine va fi noul preşedinte al României: “O să fie ceva neașteptat”

Carmen Harra a făcut previziuni despre alegerile din 2024. Prezentă în emisiunea “Online Story by Cornelia Ionescu”, celebra prezicătoare a făcut o serie de predicții bazate pe numerologie. Harra a spus că, anul acesta, anul 8, unul al judecății și al seismelor politice, la alegeri, lucrurile nu vor mai sta la fel ca în trecut, ci, în mod cu totul neașteptat, pe ultima sută de metri, totul se va schimba, cu un candidat nou, care va avea prima șansă.

Marcel Ciolacu, despre candidatura la Prezidenţiale: „După 20 de ani, este cazul să fie un preşedinte mai de stânga”. Atac dur la Mircea Geoană: „Nu suport ipocrizia, e ceva de noaptea minţii!”

„Alegerile se întâmplă într-un an karmic. Românii își doresc schimbare. Energia feminină vedem că începe să prindă forță în lumea întreagă. Este un an de revoltă. Eu nu mai văd PNL și PSD la conducere. Lumea vrea altceva, nu ce s-a ales până acum. Jumătate din populația României este peste hotare. Simt că românul vrea să se trezească, vrea o schimbare majoră. În câteva luni, în România, vor avea loc schimbări uriașe, la care nu ne așteptăm. Poate să apară și cineva peste noapte. Așteptați-vă la neașteptat. Anul acesta vine cu multe surprize. Diaspora joacă un rol în aceste alegeri. Oamenii nu își mai doresc președinți și regi. Vrem să trăim altfel, vrem un alt sistem. 2024 declanșează un proces de transformare.”, a precizat Carmen Harra, la WOWnews.

Carmen Harra, după ce a prevăzut separea dintre Anamaria Prodan şi Ronald Gavril, vine cu altă previziune: „În viața Cristinei Cioran va apărea un nou bărbat”

Carmen Harra prevede o perioadă plină de cutremure, însă nu peste tot, ci doar în anumite zone. România este și ea vizată de seisme? Clarvăzătoarea a spus ce înseamnă un an karmic.

 

 

„Anul ăsta este un an plin de cutremure și metaforic vorbind, în sensul de schimbări uriașe, care vin peste noapte, la care nu ne așteptăm, care ne surprind, ne schimbă direcția, gândirea.

În mod real, este și un an seismic. Motivul pentru care am plecat din România sunt cutremurele. Anul ăsta o să fie cutremure, dar mai bine mai mici, să nu cumuleze unul atât de mare. Totuși, nu va fi unul care să reclădească ce s-a întâmplat în 1977. Românul nu e pregătit, Capitala nu e pregătită în niciun fel. Anul 2024 este un an karmic, pentru că are cifra 8, deci tot ce am trăit, se poate repeta.”, a declarat Carmen Harra.

Carmen Harra vorbește despre noul Mesia: „Urmează ca în 2033 să intrăm în așa zisă lume a iluminării, va fi portal către Dumnezeu”

Carmen Harra a mărturisit că Paștele este un moment important pentru ea și a precizat că Postul dinaintea marii sărbători este „dat ca să te vindeci, de o boală fizică sau o boală psihică, pentru că postul te învață să te rogi, să dai atenție la mesajele pe care le primești. Sărbătorile pascale ne sunt date să reevaluăm starea noastră spirituală”.

De asemenea, Carmen Harra a adus în discuție ceea ce a scris cu ceva timp în urmă într-o carte care îi poartă semnătura. E vorba despre faptul că noul Mesia s-a născut în anul 2000, de Paște și că este menit să continue misiunea Mântuitorului. De asemenea, clarvăzătoare a menționat că în 2033 acesta va ajunge pe Pământ, la 33 de ani.

„Și urmează ca în 2033 să intrăm în așa zisă lume a iluminării. Vom intra într-o perioadă de 2000 de ani de lumină”

„În viața noastră toate elementele care au existat se pot produce din nou. Existența umană merge de la un ciclu la altul, moartea și renaștere. Simbolul pascal este renaștere după moarte. Ar trebui să reflectăm asupra acestor lucruri în acest momente ale existenței noastre. (…) Se spune că noi toți avem intuiție, care este un portal către Dumnezeu.

Când trecem împreună cu Iisus prin suferința lui, simțim în interiorul nostru, ne ridicăm, devenim mai buni.  Nu trăim într-o lume a păcii, ci într-o lume conflictuală, dar Paștele ne este dat ca să încercăm să schimbăm lucrurile. Și urmează ca în 2033 să intrăm în așa zisă lume a iluminării. Vom intra într-o perioadă de 2000 de ani de lumină. Am stat 2000 de ani în întuneric și vom intra în lumină”, a povestit clarvăzătoarea Carmen Harra.

Profetul celebru care spune că România va stăpâni lumea: Din Bucovina va fi alesul mileniului! Ce se va întâmpla cu războiul din Ucraina

Nu este singura care a vorbit despre noul Mesia. Profetul celebru care spune că România va stăpâni lumea. Gupta Swami s-a făcut cunoscut în toată lumea după ce a prezis căderea lui Gorbaciov, prăbuşirea navetei spaţiale Columbia, sfârşitul comunismului în România şi execuţia soţilor Ceauşescu.

Profetul celebru care spune că România va stăpâni lumea: Din Bucovina va fi alesul mileniului! Ce se va întâmpla cu războiul din Ucraina

În anul 2004, Gupta Swami, un indian, doctor în istoria religiilor, cunoscut în întreaga lume ca şi prezicător, a venit să vadă România. Deşi în ţara noastră, numele Gupta Swami nu este cunoscut mai de nimeni, profesorul indian este celebru nu numai în India, ci pe întregul glob datorită profeţiilor sale. De-a lungul timpului, indianul a prezis și  prăbuşirea Uniunii Sovietice, atentatul terorist din Indonezia, căderea navetei Columbia, precum şi execuţia cuplului Ceauşescu. Mai mulţi conducători de stat din întreaga lume au apelat la Gupta Swami cu privire la ce se va întâmpla în viitor.

Carmen Harra ştie cine va fi noul preşedinte al României: “O să fie ceva neașteptat”

De altfel, gurile rele spun că în anul 1983, după ce a prezis sfârşitul soţilor Ceauşescu, indianul ar fi fost obligat să părăsească teritoriul României, unde se afla în vizită. Acesta s-a întors în ţara noastră 20 de ani mai târziu, alegând să viziteze Bucovina. În timp ce se afla în nordul României, Gupta Swami a făcut mai multe preziceri care mai de care mai interesante.
 

„Ceea ce mi-a purtat de curând paşii spre binecuvântatul pământ al Bucovinei este mai ales faptul că, într-un viitor nu prea îndepărtat, de aici va porni la întâlnirea cu destinul său cea mai puternică personalitate politică pe care s-ar părea că în curând o va cunoaşte mileniul care a început. Am venit astfel să mă familiarizez şi eu cu aceste sfinte locuri, de unde va porni să acţioneze cel despre care am putea spune că va fi Mântuitorul omenirii viitoare”, declara la acea vreme profetul indian Swami.

Carmen Harra, după ce a prevăzut separea dintre Anamaria Prodan şi Ronald Gavril, vine cu altă previziune: „În viața Cristinei Cioran va apărea un nou bărbat”

Spynews
Cum arată părul natural al Biancăi Drăgușanu. Multe femei și-ar dori să îl aibă așa fără niciun efort | FOTO
Bzi.ro
Fiica Iuliei Albu a făcut furori în prima zi de școală! Cum a venit îmbrăcată tânăra
Fanatik.ro
Ce să pui pe păstrăv atunci când îl bagi la cuptor. Ingredientul care îi dă peștelui cel mai bun gust, vei face cea mai gustoasă cină
Capital.ro
Viktor Orban amenință Comisia Europeană. Anunțul Budapestei: Vă dăm în judecată
Playtech.ro
Îți aduci aminte de Aylin Cadîr din trupa Pops? Cum arată la 20 de ani de la lansarea în muzică
DailyBusiness
Noi SCUMPIRI în România. Un produs de bază devine un lux
Adevarul
Analiza primului interviu comun al șefilor CIA și MI6. De ce sunt atât de optimiști cu privire la victoria Ucrainei?
Spynews
Nuntă în familia lui Sorinel Copilul de Aur! Fratele lui, Adi de Adi, s-a căsătorit. Imagini de la eveniment / FOTO
Spynews
Liviu Vârciu recunoaște că a înșelat-o pe Anda Călin. Cum a convins-o să îl ierte: "Nu pot trăi fără ea"
Evz.ro
Toți cei care locuiesc la bloc sunt vizați. Pregătirile încep săptămâna viitoare
Ego.ro
Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria
Cancan.ro
Ce mesaje avea Ana-Maria de la Gabriel Vasiliu! Ce o încuraja pe propria soție să facă în Olanda
Playsport.ro
Cea mai frumoasă sportivă din România s-a retras la 29 de ani și are un job cu totul neobișnuit. Din ce face bani
kanald.ro
Cursul valutar anunțat de BNR pentru ziua de joi, 12 septembrie 2024: Ce valoare au azi moneda euro și dolarul american
Capital.ro
Ungurii încalcă legea. VERDICT pentru Ungaria de la UE
StirileBZI
Luxemburgul caută muncitori români. În anumite domenii, salariul este de 6.000 de euro pe lună.
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
"S-a stins o fiinţă atât de dragă" Lacrimi de durere la căpătâiul Denisei, tânăra mămică din Timișoara ucisă la Constanța. Un copilaș de doar 5 ani, rămas fără mamă
substantial.ro
Japonia va reutiliza solul contaminat de la Fukushima dupa aprobarea ONU
MediaFlux
AU INTRAT BANII pe CARD! Decizie pentru SENIORI! Vești bune!
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...