Maria Tebieș face bani dintr-o sursă neașteptată după Insula Iubirii: „Cel mai bine este să te abonezi și să vezi cu ochii tăi”

Maria Tebieș dezvăluie că veniturile ei provin dintr-o sursă surprinzătoare după apariția la Insula Iubirii. Este o activitate care nu are legătură cu ocupația sa de medic rezident, aducându-i beneficii financiare considerabile.
Alina Costache
12 sept. 2024, 21:54
Maria Tebieș face bani dintr-o sursă neașteptată după Insula Iubirii: „Cel mai bine este să te abonezi și să vezi cu ochii tăi”

Maria Tebieș, cunoscută pentru prezența sa carismatică în sezonul 8 al emisiunii Insula Iubirii, a stârnit curiozitatea publicului în legătură cu sursele sale de venit.

În Thailanda, bruneta a atras atenția în special prin interacțiunile sale cu Cornel, iubitul Iustinei, însă odată încheiat show-ul, fanii au devenit interesați de modul în care Maria își câștigă traiul. Deși este medic rezident, aceasta recunoaște că activitățile sale principale din afara medicinei sunt cele care îi aduc câștiguri considerabile.

Maria Tebieș, cunoscută pentru energia sa extrovertită și personalitatea vorbăreață, a confirmat că își dorește să profeseze în domeniul esteticii medicale, mai exact dermatologia. În ciuda zvonurilor care sugerau că nu ar avea legătură cu medicina, Maria a ținut să clarifice situația.

Citește și : Scandal uriaș. Brigitte Macron câștigă despăgubiri de mii de euro după ce a fost acuzată că este transgender

„Da, încă sunt medic rezident. Nu postez toată viața mea online, dar vreau să aprob că nu, nu m-am lăsat de rezidențiat. Îmi doresc să profesez pe partea de estetică, de asta am ales dermatologia”, spunea ea la un moment dat.

Ce face bruneta, pe lângă meseria de medic rezident

Cu toate acestea, Maria a dezvăluit recent într-un podcast moderat de Giani Kiriță că nu medicina îi aduce cei mai mulți bani. Cu o oarecare reținere, ea a admis că sursa sa principală de venit provine din platforma OnlyFans, unde publică conținut pentru abonații săi. Deși imaginile postate nu sunt explicite, Maria a mărturisit că această activitate îi asigură venituri substanțiale.

„Sunt tot pe influencing și am și un cont de OnlyFans. Dar nu este așa explicit cum ar crede unii, din păcate. Însă se câștigă bine și din asta”, a spus ea. În plus, bruneta a explicat că pozele postate pe această platformă sunt diferite de cele de pe Instagram, dar fără a depăși limitele decenței. „Nu te gândi la extreme. Cel mai bine este să te abonezi și să vezi cu ochii tăi”, a adăugat ea.

Citește și : O fostă finalistă la Miss Elveția, ucisă de soț ca într-un film horror! Detaliile sunt terifiante

În afară de activitatea de pe OnlyFans, Maria colaborează și cu diverse branduri prin campanii de promovare în mediul online, capitalizând pe popularitatea câștigată după apariția la Insula Iubirii.

Astfel, fosta ispită își completează veniturile printr-o combinație de activități online, inclusiv cea de influencer și conținut exclusiv pentru abonați, bucurându-se de succesul și notorietatea câștigate în urma emisiunii.

Spynews
Cum arată părul natural al Biancăi Drăgușanu. Multe femei și-ar dori să îl aibă așa fără niciun efort | FOTO
Bzi.ro
Fiica Iuliei Albu a făcut furori în prima zi de școală! Cum a venit îmbrăcată tânăra
Fanatik.ro
Cele 6 lucruri pe care să nu le faci dacă vrei să te ocolească ghinionul în ziua de vineri, 13 septembrie. Mare atenție la al treilea
Capital.ro
Obligatoriu pentru proprietarii de terenuri din România. Legea îi obligă să plătească
Playtech.ro
Alfred Bulai a ieșit din închisoare! Ce a declarat când a aflat că e cercetat în arest la domiciliu
DailyBusiness
Gata, avem BANCĂ DE ALIMENTE! E singura de acest tip din România
Adevarul
Experiență de coșmar pentru un român care a dat mii de euro pe o vacanță de 5 stele. „Nu pot să cred așa ceva, e șocant”
Spynews
Nuntă în familia lui Sorinel Copilul de Aur! Fratele lui, Adi de Adi, s-a căsătorit. Imagini de la eveniment / FOTO
Spynews
Liviu Vârciu recunoaște că a înșelat-o pe Anda Călin. Cum a convins-o să îl ierte: "Nu pot trăi fără ea"
Evz.ro
Românii care ar putea ieși mai devreme la pensie. Există o singură condiție
Ego.ro
Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria
Cancan.ro
Fostă finalistă la Miss, ucisă ca în filmele de groază de soțul ei. Până și polițiștii s-au speriat
Playsport.ro
Cea mai frumoasă sportivă din România s-a retras la 29 de ani și are un job cu totul neobișnuit. Din ce face bani
kanald.ro
Decizie de ultimă oră privind recalcularea pensiilor. Anunțul vine din partea Ministrului Muncii: „Nicio pensie..”
Capital.ro
Apare o nouă putere mondială. Vladimir Putin a anunțat: Deja 34 de țări şi-au exprimat dorinţa de a se alătura
StirileBZI
Luxemburgul caută muncitori români. În anumite domenii, salariul este de 6.000 de euro pe lună.
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
"S-a stins o fiinţă atât de dragă" Lacrimi de durere la căpătâiul Denisei, tânăra mămică din Timișoara ucisă la Constanța. Un copilaș de doar 5 ani, rămas fără mamă
substantial.ro
Casa Națională de Pensii clarifică discrepanțele din deciziile de recalculare a pensiilor
MediaFlux
Iau PENISIE MĂRITĂ abia în noiembrie. Cine sunt pensiorii care trebuie să aștepte
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...