Pregătește-te pentru experiența UNICĂ. Ce ne aduce ECLIPSA de Lună plină în Pești din 17 septembrie 2024

Rămâi concentrat și evită să te simți copleșit de emoțiile și evenimentele care se desfășoară în jurul tău.
Filip Stan
15 sept. 2024, 15:25
Pregătește-te pentru experiența UNICĂ. Ce ne aduce ECLIPSA de Lună plină în Pești din 17 septembrie 2024

Această eclipsă de Lună plină este importantă pentru că este a doua din acest an și prima de ceva vreme care are loc în semnul zodiacal Pești. Peștii întruchipează esența unui semn de apă, manifestând sensibilitate emoțională profundă și intuiție. Fiind un semn mutabil, Peștii se adaptează ușor la valurile vieții, demonstrând o adaptabilitate remarcabilă. Influența Neptunului conferă o aură spirituală, compasiune și o imaginație debordantă. Această energie este deosebit de puternică datorită alinierii eclipsei cu Neptun în Pești.

Citește și: Horoscop rune Mihai Voropchievici. O zodie merge pe o pojghiţă subţire de gheaţă. Berbecii vor primi un cadou-surpriză

Eclipsele de Lună apar odată cu Lunile Pline și aduc o creștere a energiei emoționale intense. Dezvoltări și culminări majore au loc de obicei în timpul eclipselor de Lună. Evenimentele care s-au dezvoltat de ceva vreme încep acum să arate semne de avansare, fie pozitive, fie negative.

Rămâi concentrat și evită să te simți copleșit de emoțiile și evenimentele care se desfășoară în jurul tău.

Urmând această listă, poți valorifica puterea acestei eclipse și să profiți la maximum de ea. Ea oferă informații valoroase despre cum să optimizezi eclipsa de Lună în Pești.

Fă un anunț important
Conceptul de finaluri este strâns asociat cu Peștii, ultimul semn al zodiacului. Această eclipsă de Lună este adesea asociată cu finaluri semnificative, făcând-o un moment ideal pentru o concluzie majoră. Nu este un final obișnuit. Este o eliberare importantă care te-a împiedicat să progresezi de ceva timp. Este acum esențial să o eliberezi și să mergi înainte.

Poate fi destul de provocator, deoarece evocă emoții intense, iar eliberarea poate fi însoțită de o teamă. Fără asta, cine ai fi? Cu toate acestea, este evident că această povară a devenit copleșitoare și și-a îndeplinit scopul.

Abordează acest lucru cu un spirit calm. Fii inteligent. În timpul acestei eclipse, Saturn se află în Pești, subliniind importanța responsabilității. Ne reamintește să abordăm tot ce facem cu inteligență și înțelepciune. Gândește-te atent la opțiuni, cercetează bine, creează o strategie bine gândită și acționează cu prudență.

Horoscop dragoste septembrie 2024. Cele trei zodii care vor cunoaște iubirea adevărată la început de toamnă

Fă din somn o prioritate
În timpul eclipselor de Lună, este important să prioritizezi îngrijirea de sine și odihna. Având în vedere asocierea Peștilor cu somnul, ia în considerare să îți faci timp pentru odihnă suplimentară, să faci scurte sieste și să te reîncarci constant.

Dacă nu poți aloca timp suplimentar pentru odihnă, concentrează-te pe optimizarea timpului pe care îl ai. Descoperă tehnici eficiente pentru a îmbunătăți calitatea somnului și pentru a depăși problemele comune legate de somn.

Explorează diverse opțiuni pentru a-ți îmbunătăți experiența de somn. Aceasta poate implica stabilirea unei rutine personalizate pentru culcare, folosirea suplimentelor sau a ceaiurilor din plante, îmbunătățirea esențialelor pentru somn, cum ar fi pijamalele, lenjeria de pat sau pernele, folosirea unei măști de somn, a unui aparat de zgomot alb și tehnici de optimizare a respirației în timpul somnului. De asemenea, ajustarea temperaturii camerei poate contribui la un mediu mai bun pentru somn. Sau orice altceva!

Mai multe detalii pe sfatulparintilor.ro

Spynews
Oana Lis, în doliu! Vestea tristă care a răvășit-o pe soția lui Viorel Lis: ”Rămas bun” | FOTO
Bzi.ro
Aceasta este relația dintre Cătălin Botezatu și Adrian Nartea, de la Asia Express 2024! Creatorul de modă a recunoscut tot!
Fanatik.ro
Planta pe care e bine s-o ai în casă sau apartament. I se mai spune “floarea rugăciunii”, purifică aerul, e perfectă pentru reducerea stresului și îmbunătățirea stării de bine. E ușor de îngrijit și costă doar 29 de lei
Capital.ro
Doliu la Naționala României. A murit un mare campion: Îi vom onora moștenirea
Playtech.ro
Ciclonul Boris își schimbă direcția. Ce județe vor fi afectate de ploile torențiale în următoarele ore
DailyBusiness
Lege pentru românii care stau la casă. Toți trebuie să afle!
Adevarul
Imagini șocante de la Revoluția din '89 în „orașul lui Nicu Ceaușescu”. Amănunte neștiute
Spynews
Diandra de la Insula Iubirii și-a recuperat contul de Instagram, când nu mai avea nicio speranță. Ce s-a întâmplat cu profilul ispitei | FOTO
Spynews
De ce l-a acuzat Ema Oprișan pe Răzvan Kovacs că a abandonat-o, de fapt. Fostul concurent de la Insula Iubirii știa prin ce trece soția lui: ”Ajungem să oferim...”
Evz.ro
Secretul unui ou făcut perfect. Nu e atât de simplu
Ego.ro
Bruneta cu 16 ani mai tânără care a înlocuit-o pe Cristina Ich! Imaginile care au scăpat pe internet
Prosport.ro
Ion Țiriac și-a cumpărat avion de peste 60.000.000 de euro
wowbiz.ro
Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria
Cancan.ro
Ireal cu ce se ocupă acum Octavian Bellu. Ce a ajuns să facă fostul antrenor al lotului național de gimnastică
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
kanald.ro
„Frumoasa noastră fiică ne-a fost smulsă.” La doar 8 ani, Mia și-a pierdut viața din cauza sepsisului. Fetița a fost trimisă acasă de două ori, în ciuda simptomelor grave
Capital.ro
Simona Halep spune adevărul despre Mouratoglou. Ce relație e între ei
StirileBZI
Se dă un salariu de 1.000 de euro lunar! Nu este nevoie de studii superioare!
Prosport.ro
Sorana Cîrstea a dat vestea cea mare. Ion Ion Țiriac e cel mai fericit
stirilekanald.ro
"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!
substantial.ro
Inundații și victime în urma ciclonului Boris în județul Galați
MediaFlux
PERICOL de RĂZBOI! GERMANIA a INTERVENIT în FORȚĂ
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...