Vulpița i-a făcut avansuri lui Rafaelo: „Trăgea de mine să ne vedem. Eu i-am dat mulți bani ei”

Vulpița și Rafaelo au lansat acum patru ani o piesă numită „Doi îndrăgostiți lulea”, ce a adunat mai bine de opt milioane de vizualizări pe YouTube. Și fiindcă succesul a fost unul răsunător, cei doi au decis că este cazul să mai scoată o piesă împreună, numită „Sushi Maki”.
Alina Costache
13 sept. 2024, 09:05
Vulpița i-a făcut avansuri lui Rafaelo:
Vulpița s-a dat la Rafaelo

Vulpița s-a bucurat de un succes răsunător de pe urma pieselor, însă lui Viorel Stegaru nu prea i-a plăcut să vadă imaginile cu soția lui în ținută sexy. Mai mult decât atât, la scurt timp după terminarea emisiunii, între Veronica și Rafaelo  s-a legat o prietenie pe cinste la acea vreme, după cele două colaborări de succes.

Citește și: Vulpița și Viorel Stegaru și-au spus adio definitiv. Veronica a renunțat la soț și la copii: „Am divorțat!”

Vulpița s-a dat la Rafaelo

Artistuil a povestit totul despre show-ul cu Vulpița și Viorel, mărturisind că a întrerupt legătura cu ea, pentru că soțul ei era foarte gelos. Mai mult, în urmă cu doi ani, Veronica Stegaru a tras de el să se vadă doar ei doi.

Viorel al Vulpiței era gelos pe mine. M-am gândit să fac o melodie cu Vulpița. Nu am vrut să apar, doar să cânt, dar băieții de studio mi-au zis să mă bag. Uite așa am ajuns eu să apar cu Vulpița, separat de miștourile mele, că făceam eu așa ca să fie bine, să se uite lumea, caterincile mele, să îl fac pe Viorel gelos.

Eu la al doilea videoclip m-am împrietenit și cu el. I-am zis că nu am treabă cu Vulpița, fac așa doar să mâncăm. L-am testat pe Viorel din prima. Acum vreo doi ani am luat legătura cu ea, în rest nu. Atunci am vorbit cu ea, mi-a scris, i-am zis să îmi dea poză, credeam că e manevră.

Ea voia să ne vedem, trăgea de mine să ne vedem separat. De atunci nu am mai vorbit niciodată. Dacă îi mai văd vreodată, le dau ceva pentru copii. Eu i-am dat mulți bani rău de tot Vulpiței, mai ales din banii de Youtube. Ei nu știau banii, i-am cinstit pe amândoi”, a declarat Rafaelo, potrivit Wowbiz.ro.

Cine este noul iubit al Vulpiței

Cu ceva vreme în urmă se aflase faptul că Vulpița s-a întors din Germania, dar se pare că de atunci vecinii nu prea au mai zărit-o pe nicăieri. La scurt timp, cei doi au mai adus pe lume încă un copil, însă acest lucru nu le-a salvat relația, din contră.

Când Vulpița a anunțat că este gravidă pentru a treia oară, Viorel Stegaru a hotărât să pună punct relației. Despărțirea a pornit de la bănuiala lui Viorel conform căreia copilul nu ar fi fost al lui, ci al amantului.

De atunci, cei doi nu și-au mai reluat niciodată relația, iar Viorel depune toate eforturile pentru a le asigura celor doi copii care au rămas în grija sa toate lucrurile de care au nevoie.

Vulpița este rar văzută de vecini, iar cei apropiați susțin că împăcarea dintre ea și Viorel este imposibilă, mai ales că acesta s-a săturat de comportamentul ei de până acum. Viorel Stegaru crede că fostul partener al Vulpiței a avut o influență negativă, convingând-o să renunțe chiar și la copii pentru a-și urma propriile dorințe.

Spynews
Anamaria Prodan spune de ce și-a cerut foștii parteneri în căsătorie. Ce sfaturi le-a oferit sexy impresara femeilor
Bzi.ro
Aceasta este relația dintre Cătălin Botezatu și Adrian Nartea, de la Asia Express 2024! Creatorul de modă a recunoscut tot!
Fanatik.ro
Drumul de vis aflat într-o zonă montană superbă care va face legătura între două județe ale României. Șoseaua va străbate peisaje de poveste
Capital.ro
S-a stins marele actor! Toți l-am iubit și l-am urmărit la TV
Playtech.ro
Alfred Bulai a ieșit din închisoare! Ce a declarat când a aflat că e cercetat în arest la domiciliu
DailyBusiness
Marcel Ciolacu vorbește despre planul fiscal. Fără taxe noi, dar surprizele sunt pe drum!
Adevarul
Febra și metoda „șosetelor umede”. Ce spun specialiștii despre remediul natural la modă pe tot globul
Spynews
Încă o țară din Europa va implementa taxă pentru turiști. Ce sumă va trebui scoasă din buzunar pentru vacanță
Spynews
Anunț ANM de ultim moment! Cod galben și portocaliu de ploi torențiale în România. Care sunt zonele vizate / FOTO
Evz.ro
Doliu la Hollywood. A murit „Dutch”, din Karate Kid
Ego.ro
Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria
Cancan.ro
Cine e femeia din casa lui Alexandru Ciucu. Afaceristul, vacanțe în Italia și Grecia alături de doamna Mădă și de soțul ei, după despărțirea de amantă
Playsport.ro
Cea mai frumoasă sportivă din România s-a retras la 29 de ani și are un job cu totul neobișnuit. Din ce face bani
kanald.ro
Decizie de ultimă oră privind recalcularea pensiilor. Anunțul vine din partea Ministrului Muncii: „Nicio pensie..”
Capital.ro
Anunț pentru românii care au număr la casă. E OBLIGATORIU
StirileBZI
Poți avea un salariu de 5.000 de lei pe lună, chiar și fără studii superioare! Unde poți găsi aceste locuri de muncă
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!
substantial.ro
Rusia și Coreea de Nord își consolidează legăturile militare: Serghei Șoigu discută cu Kim Jong Un la Phenian
MediaFlux
PUTIN a LANSAT AVERTISMENTUL FINAL: NATO va fi în război cu RUSIA
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...