Adelina Pestrițu se mută în casă nouă. Care este motivul? „Când credeam că ne-am «liniștit» o luăm de la capăt”

Adelina Pestrițu și soțul ei, Virgil Șteblea, se mută în casă nouă. Aceștia își fac bagajele si se pregătesc să plece din casa în care au locuit în ultimii 4 ani de zile. Influencerul a împărtășit vestea cu fanii ei de pe Instagram.
Filip Stan
13 sept. 2024, 17:11
Adelina Pestrițu se mută în casă nouă. Care este motivul? „Când credeam că ne-am «liniștit» o luăm de la capăt”

În 2020, Adelina Pestrițu și soțul ei, Virgil Șteblea, alături de fiica lor, Zenaida Maria, s-au mutat într-o vilă din zona de nord a Capitalei. Mutarea a fost un pas important pentru familie, iar pentru amenajarea locuinței, cei doi s-au consultat cu un designer de interior. Vila a devenit căminul lor, iar în vara anului trecut, fosta prezentatoare de televiziune mărturisea că sunt extrem de mulțumiți de alegerea făcută: „Suntem fericiți în casa noastră!”, spunea Adelina, referindu-se la noua lor locuință.

 Adelina și Virgil se mută din casa în care au locuit în ultimii 4 ani

Cu toate acestea, Adelina și Virgil au simțit că este momentul pentru o schimbare și au început să caute o locuință care să le ofere mai mult spațiu și confort. După o perioadă de căutări intense, cuplul a găsit ceea ce își dorea: o casă mai mare, situată într-o comunitate sigură și liniștită.

Citește și: Locuri de muncă pentru români în Luxemburg. Salariul poate ajunge până la 6.000 euro pe lună

Adelina a spus adio liniștii din vechea casă pentru a se bucura de entuziasmul unui nou început. Deși locuiau deja într-o casă spațioasă și modernă, cuplul a simțit că este pregătit pentru un nou pas și pentru un spațiu care să se potrivească mai bine nevoilor lor în continuă schimbare.

„Cred că vă dați seama că mă aflu pe un șantier. Unde, alături de soțul meu, care este undeva pe acolo, am venit cu un scop sigur. De ceva vreme suntem în căutarea unei locuințe mai spațioase, care să întrunească toate condițiile noastre. Care să facă parte dintr-o comunitate sigură unde să ne creștem copilul. Și am venit la o vizionare astăzi.
Am decis să fac acest Story pentru că simt că am găsit ce avem nevoie. Am avut așa un puseu de entuziasm și am simțit nevoia să împărtășesc cu voi acest moment din viața noastră. Deocamdată nu am mai multe detalii pentru voi, dar promit să revin pe acest subiect!” – a declarat Adelina pe pagina ei de Instagram.

În vara anului 2023, Adelina și Virgil au făcut o nouă investiție imobiliară, achiziționând un apartament tot în zona de nord a Bucureștiului. Această decizie nu a fost întâmplătoare, ci a venit din dorința lor de a-și valorifica economiile și de a asigura stabilitatea financiară a familiei. Pe Instagram, Adelina a explicat că această achiziție a fost o măsură calculată, menită să protejeze banii câștigați: „Acest apartament este o investiție pentru ca banii pe care îi câștigăm să aibă măcar aceeași valoare și în viitor. Aș zice că ne-am maturizat. Noi încercăm să investim banii pe care îi câștigăm astfel încât să nu fim tentați să-i cheltuim pe lucruri inutile, dar să fim și siguri că își păstrează sau își cresc valoarea,” a scris Adelina pe rețelele de socializare în iulie 2023.

Citește și: Maia Morgenstern mai în formă ca niciodată. Care sunt secretele actriței prin care reușește să se mențină mereu tânără

De ce și-au dorit cei doi această schimbare în viața lor

Pe lângă preocupările legate de investițiile imobiliare și confortul locuinței, Adelina și Virgil își doresc și extinderea familiei. Cuplul, care formează o familie din 2016 și este căsătorit din 2019, nu se grăbește, însă își doresc ca Zenaida Maria, născută în august 2018, să aibă un frate sau o soră în viitorul apropiat. Deși acest pas nu este încă iminent, planurile lor includ cu siguranță venirea pe lume a celui de-al doilea copil.

„Noi ne dorim, dar se lasă așteptat. Credem că vrea să ne surprindă într-o zi, când ne așteptăm mai puțin. Momentan, nu avem nicio veste nouă pentru voi. Când apar cele două liniuțe, veți ști cu siguranță, pentru că este o veste atât de îmbucurătoare, pe care nu o s-o ținem secretă” – a decalarat Adelina în octombrie 2020, pentru OK! Magazine.

Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Denisei, una din fetele ucise în Constanța. Tânăra a fost condusă pe ultimul drum | FOTO
Bzi.ro
Aceasta este relația dintre Cătălin Botezatu și Adrian Nartea, de la Asia Express 2024! Creatorul de modă a recunoscut tot!
Fanatik.ro
Fabrica gigant din România de care s-a ales praful, deși producea pe bandă rulantă produse de calitate pentru export și avea foarte mulți angajați. Astăzi, pe locul aflat în ruină se dorește construcția unui cartier de locuințe
Capital.ro
Bani dați înapoi din pensiile recalculate. Decizie pentru românii care au primit pensii prea mari
Playtech.ro
Imagini BOMBĂ cu Simona Halep. S-a afișat public cu noul iubit? Nu se mai ascunde
DailyBusiness
Aceste pensii vor scădea! Cine sunt pensionarii care trebuie să dea banii înapoi
Adevarul
Înălțarea Sfintei Cruci, sărbătorită pe 14 septembrie. Ce nu trebuie să faci în această zi
Spynews
Ce să nu faci de Înălțarea Sfintei Cruci. Sărbătoare importantă pentru creștini pe 14 septembrie
Spynews
Ce a apărut pe cer, în Eforie Nord! Fenomenul care pe mulți i-a speriat: "Ne privește Dumnezeu" / FOTO
Evz.ro
Facturile la întreținere, în iarna 2025. Românii care vor plăti dublu
Ego.ro
Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria
Cancan.ro
Cristina ICH i-a spart casa celei mai bune prietene: I-a furat soțul milionar! Ce a făcut nevasta înșelată 😲
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
kanald.ro
A nins în Europa! Imagini cu zonele acoperite de zăpadă! Când ajunge ciclonul Boris în România
Capital.ro
Cutremur în televiziunea din România. E demisia anului: Urmează o perioadă cu emoţii!
StirileBZI
Poți avea un salariu de 5.000 de lei pe lună, chiar și fără studii superioare! Unde poți găsi aceste locuri de muncă
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!
substantial.ro
Wien Energie termină dependența de gazele rusești din 2025
MediaFlux
CASA de PENSII, ANUNȚ pentru PENSIONARI privind PROBLEMELE cu RECALCULAREA
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...