Cu ce se ocupă în prezent Florin Grozea, fostul solist al trupei Hi-Q. Motivul pentru care s-a îndepărtat de lumina reflectoarelor

Florin Grozea, în vârstă de 44 de ani, a decis să renunțe la lumina reflectoarelor după succesul din trupa Hi-Q.
Filip Stan
13 sept. 2024, 19:23
Cu ce se ocupă în prezent Florin Grozea, fostul solist al trupei Hi-Q. Motivul pentru care s-a îndepărtat de lumina reflectoarelor

Florin Grozea, în vârstă de 44 de ani, a decis să renunțe la lumina reflectoarelor după succesul din trupa Hi-Q, care s-a destrămat în anul 2013. El a fost nevoit să se reprofileze, cu toate că în anii 2000 făcea furori cu muzica sa.

Florin Grozea s-a reprofilat. Motivul pentru care a renunțat la muzică

După ce trupa Hi-Q, formată din Florin Grozea, Mihai Sturzu și Dana Nălbaru s-a destrămat, Florin a ales să se reprofileze. El a intrat în industria afacerilor și, mai mult, și-a construit o familie minunată alături de Ioana, femeia cu care s-a căsătorit în anul 2011. Cei doi au împreună doi copii și sunt mai fericiți ca niciodată.

Fostul solist al trupei Hi-Q a fost un elev model, cu rezultate exemplare la școală. Florin a finalizat liceul cu nota 10 și a fost olimpic la informatică, iar cu sumele câștigate în urma succesului trupei Hi-Q, el a fondat una dintre primele case de producție din România. Asta, alături de Mihai Sturzu și Marius Moga, ulterior, la casa de producție lansânu-se Smiley, O-Zone și alții.

Fostul solist Hi-Q a fondat și o agenție de influencer marketing. Pe atunci, conceptul de influencer nu era deloc cunoscut și a fost primul artist din România care și-a lansat un blog. Acum 4 ani, el a avut ideea de a selecta cei mai cunoscuți influenceri din Moldova și Bulgaria și de a lansa MOCAPP, o platformă care susține promovarea produselor pentru clienții de publicitate. Iar planurile de extindere nu se opresc la intrarea pe noi piețe. Compania lui urmărește să crească numărul de influenceri, dar și numărul de branduri cu care colaborează.

Citește și: Dana Nălbaru s-a pocăit. Imagini cu o melodie religioasă interpretată dumnezeieşte în vârf de munte: „Pe genunchi eu strig numele tău, Iisus”

„Ne uităm să creștem mai mult în Ungaria și în alte țări din restul Europei, iar la partea de clienți ne uităm cu atenție atât către clienții care vor să intre pe noi piețe, cum ar fi România, Moldova și Bulgaria, cât și către clienți care vor să își crească prezența în piață cu ajutorul influencerilor. Acesta este targetul nostru pentru următorul an”, a spus Florin, într-un interviu mai vechi.

Cu toate că a renunțat la lumina reflectoarelor, Florin are o carieră de succes în domeniul marketingului digital și al tehnologiei.

Citește și: Dinu Maxer a dat cărțile pe față. Artistul a recunoscut că nu a fost întotdeauna un bărbat fidel

Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Denisei, una din fetele ucise în Constanța. Tânăra a fost condusă pe ultimul drum | FOTO
Bzi.ro
Aceasta este relația dintre Cătălin Botezatu și Adrian Nartea, de la Asia Express 2024! Creatorul de modă a recunoscut tot!
Fanatik.ro
Țara pe care e bine s-o eviți când mergi în vacanță. Deși mulți turiști o consideră spectaculoasă, “are multe orașe urâte, nu te simți în siguranță noaptea”
Capital.ro
Boala care te lasă fără permis. NU îți mai reînnoiește permisul de conducere
Playtech.ro
Imagini BOMBĂ cu Simona Halep. S-a afișat public cu noul iubit? Nu se mai ascunde
DailyBusiness
Anunț important pentru bucureștenii care locuiesc la bloc
Adevarul
Înălțarea Sfintei Cruci, sărbătorită pe 14 septembrie. Ce nu trebuie să faci în această zi
Spynews
Ce să nu faci de Înălțarea Sfintei Cruci. Sărbătoare importantă pentru creștini pe 14 septembrie
Spynews
Ce a apărut pe cer, în Eforie Nord! Fenomenul care pe mulți i-a speriat: "Ne privește Dumnezeu" / FOTO
Evz.ro
Cumpărarea de vechime în muncă. Ce prevede noua lege a pensiilor
Ego.ro
Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria
Cancan.ro
Cristina ICH i-a spart casa celei mai bune prietene: I-a furat soțul milionar! Ce a făcut nevasta înșelată 😲
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
kanald.ro
Cine sunt femeile implicate în accidentul în care a murit Andrei Piedemonte, pilotul de curse. Acestea se luptă între viață și moarte
Capital.ro
Bani dați înapoi din pensiile recalculate. Decizie pentru românii care au primit pensii prea mari
StirileBZI
Poți avea un salariu de 5.000 de lei pe lună, chiar și fără studii superioare! Unde poți găsi aceste locuri de muncă
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!
substantial.ro
Antony Blinken condamnă activităţile destabilizatoare ale RT
MediaFlux
CASA de PENSII, ANUNȚ pentru PENSIONARI privind PROBLEMELE cu RECALCULAREA
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...