Relația dintre Teodora Stoica și tatăl ei s-a schimbat după ce a fost diagnosticată cu cancer: „Noi ne certam, nu prea ne înțelegeam”

În urmă cu patru ani, Teodora Stoica a fost diagnosticată cu cancer, însă a reușit să învingă teribila boală. Și-a schimbat radical alimentația, s-a apucat de sport, iar credința în Dumnezeu, spune ea, a ajutat-o enorm. Mai mult, s-a îmbunătățit și relația cu tatăl ei.
Alina Costache
14 sept. 2024, 15:00
Relația dintre Teodora Stoica și tatăl ei s-a schimbat după ce a fost diagnosticată cu cancer:
Teodora Stoica și-a schimbat  relația cu tatăl ei

Teodora Stoica a suferit de o formă de cancer extrem de agresiv, medicii descoperind că avea metastaze la plămâni, la coloană și la un os. Din fericire, s-a vindecat și acum este foarte bine. Recent, a dezvăluit că boala a apropiat-o de tatăl ei, cu care nu avea o relație foarte bună.

Citește și: Planta minune pe care Teodora Stoica, fiica lui Meme Stoica, a inclus-o în dietă după ce a scăpat de cancer. Poate fi găsită în orice piață și conține vitaminele K și C

Teodora Stoica și-a schimbat  relația cu tatăl ei

Cred că ne apreciem mult mai mult, sau poate el pe mine. Noi atunci nu prea ne înțelegeam. (…) Cred că modul în care cerea, sau modul în care ne exprimam, în care vorbeam unul cu celălalt, și eu am din personalitatea lui, sunt un pic colerică. (…) Parcă nu puteam să spunem nimic frumos, totul trebuia parcă pe un ton de ceartă, și normal că nu ne înțelegeam.

Cred că amândoi am pornit așa pe un drum, ne rugăm, pentru că noi nu mergeam la biserică înainte, și nu numai că te rogi, dar cred că, să faci lucruri, să crezi și să trăiești o viață care să îl mulțumească pe Dumnezeu”, a mărturisit Teodora Stoica la Xtra Night Show, de pe Antena Stars.

Trucul prin care și-a întărit imunitatea

Teodora Stoica a început să-și facă baie în gheață și dușuri foarte reci, iar în acest fel și-a crescut imunitatea și nu a mai răcit deloc. „Dușurile reci, băile în gheață m-au ajutat atunci foarte mult pentru că am vrut să mă duc și pe partea de psihic. Eu nu am mai răcit de atunci. Înainte de problema mea de sănătate eram un om care răcea mereu.

Tot timpul trebuia să iau antibiotice că altfel nu îmi trecea, febră, îmi apărea și herpes la răceală. E clar că imunitatea mea era compromisă. Corpul îmi dădea semnale, dar le ignoram. Am fost la un retreat (n.r. – tabără de dezvoltare personală) organizat de Wim Hof și ne-a dat niște benzi pe care am făcut pipi înainte și după baia cu gheață. Și de la un pH de 7 am ajuns la 10. E incredibil, am fost șocată!”, a spus tânăra.

Spynews
Dani de la Insula Iubirii o face praf pe fosta iubită, ispita Mădălina! A postat conversația pe Internet: ”Tot adevărul...”
Bzi.ro
Aceasta este relația dintre Cătălin Botezatu și Adrian Nartea, de la Asia Express 2024! Creatorul de modă a recunoscut tot!
Fanatik.ro
Gara din România construită după modelul celor din Austria, considerată cândva una dintre cele mai frumoase din țară, a renăscut din ruine. A redevenit cel mai atractiv obiectiv al orașului
Capital.ro
Cutremur total în România. Băsescu îl îngroapă pe Geoană: Eu îmi amintesc!
Playtech.ro
Oana Turcu, de nerecunoscut după ce a slăbit spectaculos. Zici că e o altă persoană, cum arată acum
DailyBusiness
Viiturile fac prăpăd. Cod galben şi portocaliu de inundaţii în jumătate de ţară
Adevarul
Ororile dictaturii mareșalului Antonescu. Ce a însemnat „curățirea terenului” și cum au fost măcelăriți 380.000 de oameni
Spynews
Familia lui Viorel Stegaru, surprinsă de inundația ciclonului Boris! Localitatea Blăgești din Vaslui, puternic afectată de fenomen
Spynews
3 zodii cu noroc la bani în toamna 2024. Nativii scapă de griji și probleme
Evz.ro
Zanetti, trenul fantomă care a intrat într-un tunel și nu a mai ieșit. Poveștile celor doi supraviețuitori
Ego.ro
Bruneta cu 16 ani mai tânără care a înlocuit-o pe Cristina Ich! Imaginile care au scăpat pe internet
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria
Cancan.ro
Cristina ICH i-a spart casa celei mai bune prietene: I-a furat soțul milionar! Ce a făcut nevasta înșelată 😲
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
kanald.ro
O nouă lovitură pentru pensionari, după recalculare! Pensiile acestora vor scădea, chiar dacă au crescut după recalculare
Capital.ro
Doliu în televiziune. Marele actor s-a stins. Milioane de oameni l-au iubit
StirileBZI
Așa poți ieși la pensie cu 5-10 ani mai devreme! Totul este prevăzut în noua lege a pensiilor
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!
substantial.ro
Donald Trump promite expulzări în masă susținând acuzații false la adresa imigranților haitieni
MediaFlux
ÎNĂLȚAREA SFINTEI CRUCI! ESTE INTERZIS TOTAL AZI conform tradiției
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...