Horoscop Mihai Voropchievici: Zodiile cu lipici la bani din această toamnă: „Recoltă bogată în portofele”

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, topul nativilor care vor avea noroc la bani în această toamnă.
Filip Stan
14 sept. 2024, 18:30
Horoscop Mihai Voropchievici: Zodiile cu lipici la bani din această toamnă:

Horoscop Mihai Voropchievici: Berbec

Pentru Berbeci, toamna se anunță a fi extrem de favorabilă din punct de vedere financiar. După o vară mai puțin favorabilă, septembrie și octombrie vor aduce oportunități semnificative. Este perioada ideală pentru a-ți pune în aplicare planurile, chiar dacă vor apărea câteva obstacole. Primele două luni de toamnă sunt provocatoare, dar recompensele vor fi pe măsură. Este important să nu ratezi ocaziile de a-ți demonstra valoarea la locul de muncă. Efortul tău va fi răsplătit cu o mărire de salariu pe care o aștepți de ceva timp, iar norocul financiar va continua pe parcursul întregului an.

Horoscop rune 16 – 22 septembrie 2024. Mihai Voropchievici ştie ce zodie are runa Wunjo şi primeşte numai veşti bune prin SMS

Horoscop Mihai Voropchievici: Taur

Pentru Tauri, toamna aceasta va fi sezonul recoltei. Vei experimenta o perioadă de prosperitate financiară, cu șanse mari de promovare sau mărire de salariu încă de la mijlocul lunii septembrie. Organizarea și abilitățile tale de a rezolva problemele diplomatic vor fi apreciate, iar bugetul tău și al familiei se vor îmbunătăți considerabil. În octombrie, vei reuși să scapi de datoriile existente și să acumulezi economii substanțiale. Dacă ești implicat într-o mică afacere de producție, vei găsi clienți interesați și vei vedea rezultate promițătoare.

Horoscop Mihai Voropchievici: Balanță

Toamna aceasta este ideală pentru schimbări legate de locul de muncă pentru Balanțe. Începutul lunii septembrie aduce multă energie și dorința de a rezolva problemele acumulate. Vei începe noi proiecte și vei colabora cu echipe bine pregătite, ceea ce îți va demonstra abilitățile profesionale. Rezultatele vor fi vizibile din octombrie, cu șanse mari de a obține o mărire de salariu și bonusuri din afaceri noi dezvoltate de șefii tăi. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, vei avea noroc în găsirea unui job potrivit, cu posibilitatea de avansare rapidă.

Horoscop Mariana Cojocaru 16-22 septembrie 2024: Opoziţia Mercur, intrat în Fecioară, cu Saturn retrograd, din Peşti, anunță zile fierbinţi. Se contorizează beneficii şi datorii

Horoscop Mihai Voropchievici: Capricorn

Pentru Capricorni, toamna începe cu unele provocări, dar lucrurile se îmbunătățesc considerabil în luna noiembrie. În prima lună de toamnă, vei fi confruntat cu probleme personale și ale rudelor. Deși veniturile tale pot părea mici la început, dedicarea și experiența ta vor fi recompensate cu o apreciere generoasă și o recompensă substanțială. Problemele se vor risipi, iar la locul de muncă vei reuși să depășești obstacolele și să preiei conducerea unui proiect sau chiar a unui departament, având parte de beneficii suplimentare. Închei luna noiembrie cu economii importante, ce pot fi investite în proiecte familiale.

Spynews
Dani de la Insula Iubirii o face praf pe fosta iubită, ispita Mădălina! A postat conversația pe Internet: ”Tot adevărul...”
Bzi.ro
Aceasta este relația dintre Cătălin Botezatu și Adrian Nartea, de la Asia Express 2024! Creatorul de modă a recunoscut tot!
Fanatik.ro
Planta care nu te lasă să îmbătrânești. Este bogată în colagen, conține multe vitamine și i se mai spune “aurul verde al frumuseții”
Capital.ro
Este obligatoriu de la 1 noiembrie. Trebuie să aveți anvelope de zăpadă
Playtech.ro
Oana Turcu, de nerecunoscut după ce a slăbit spectaculos. Zici că e o altă persoană, cum arată acum
DailyBusiness
Cum să economisești la facturi cu o investiție mică. Există cu truc de 80 de lei!
Adevarul
Ororile dictaturii mareșalului Antonescu. Ce a însemnat „curățirea terenului” și cum au fost măcelăriți 380.000 de oameni
Spynews
Familia lui Viorel Stegaru, surprinsă de inundația ciclonului Boris! Localitatea Blăgești din Vaslui, puternic afectată de fenomen
Spynews
3 zodii cu noroc la bani în toamna 2024. Nativii scapă de griji și probleme
Evz.ro
Veste proastă de la ANM. Când scăpăm de Ciclonul Boris
Ego.ro
Bruneta cu 16 ani mai tânără care a înlocuit-o pe Cristina Ich! Imaginile care au scăpat pe internet
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria
Cancan.ro
Cristina ICH i-a spart casa celei mai bune prietene: I-a furat soțul milionar! Ce a făcut nevasta înșelată 😲
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
kanald.ro
O nouă lovitură pentru pensionari, după recalculare! Pensiile acestora vor scădea, chiar dacă au crescut după recalculare
Capital.ro
Un iubit actor a plecat spre stele. A fost un actor cameleonic, un monstru sacru al cinematografiei
StirileBZI
Așa poți ieși la pensie cu 5-10 ani mai devreme! Totul este prevăzut în noua lege a pensiilor
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!
substantial.ro
Donald Trump promite expulzări în masă susținând acuzații false la adresa imigranților haitieni
MediaFlux
ÎNĂLȚAREA SFINTEI CRUCI! ESTE INTERZIS TOTAL AZI conform tradiției
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...