Horoscop Alina Bădic 15-21 septembrie 2024: „Este important să identificăm toate nodurile karmice”

Alina Bădic a prezentat, în ediția de sâmbătă a emisiunii „360 de grade”, predicțiile astrale pentru săptămâna 15 – 21 septembrie 2024.
Alina Costache
14 sept. 2024, 20:18
Horoscop Alina Bădic 15-21 septembrie 2024:

Horoscop Alina Bădic 15-21 septembrie 2024. „Ne aflăm deja în perioada-portal premergătoare eclipsei din 18 septembrie, eclipsă ce va avea loc pe gradul 25 Pești – Fecioară, purtând ca atare o componentă intens spirituală (…), o eclipsă care ne arată că totul se întâmplă cu un scop bine determinat și, în egală măsură, totul se întâmplă în avantajul nostru. Este important să identificăm, în această perioadă, toate nodurile karmice, toate persoanele de care suntem legați într-un mod aparte. Visele vor fi și ele purtătoare de mesaj, permițând accesul la o simbolistică aparte”, a spus Alina Bădic, potrivit B1.

Berbec
Devine foarte important să înțelegeți ce se întâmplă la nivel spiritual, ce se întâmplă cu sufletul vostru! Trebuie să învățați să gestionați această confuzie dată de opoziția Soare-Neptun. Universul este nemilos și nu mai negociază cu noi, iar simbolistica este foarte clară – te schimbi ori nu te schimbi! Trebuie să vă ascultați intuiția și să lăsați informațiile să vină către voi.

Horoscop Alina Bădic 15-21 septembrie 2024 Taur
O eclipsă care vi se adresează într-un mod foarte special! Ea pune pe ecran o confuzie – vă arată pur și simplu o confuzie de bază, care deja vă cam strică legătura cu planul divin, iar ea trebuie identificată. Această confuzie este ceea ce vă face să vă îndepărtați de calea voastră divină. Acum, eclipsa nu vine cu o învolburare emoțională, ci cu un eveniment care vă va pune pe gânduri prin confuzia pe care o aduce.

Gemeni
Înțelegeți ceva esențial despre propria persoană! Fiți foarte atenți să vedeți ce aveți de înțeles! Uranus este precum un gardian, chiar în zodia anterioară vouă, și parcă totuși există ceva sau cineva care vă șoptește. Vi se vorbește permanent despre ceva ce trebuie să schimbați. Această schimbare de care este nevoie în viața voastră nu poate să vină pe un fond de calm și echilibru total.

Horoscop rune 16 – 22 septembrie 2024. Mihai Voropchievici ştie ce zodie are runa Wunjo şi primeşte numai veşti bune prin SMS

Horoscop Alina Bădic 15-21 septembrie 2024 Rac
O descărcare karmică puternică pentru toate zodiile! Este chiar un avertisment de data aceasta, fiți foarte atenți cu ce evenimente vă intersectați zilele acestea, pentru că evenimentele cu care vă intersectați vor vorbi despre structura voastră karmică. Va fi foarte evident, va fi foarte clar și nu mai există dubiu!

Leu
Cea mai puternică simbolistică legată de această eclipsă este dată de opoziția Soare-Neptun! Trebuie să înțelegeți ceva esențial despre modul în care vă puneți în valoare. S-ar putea să aveți chiar o oarecare criză existențială, s-ar putea să fiți puși în fața unei confuzii care vă răpește liniștea sufletească. Neptun pe gradul 359 vorbește despre orice altceva decât liniște sufletească.

Horoscop Alina Bădic 15-21 septembrie 2024 Fecioară
Este o perioadă intens conflictuală până reglăm lucrurile și punem totul în ordine. În cazul vostru nici măcar nu mai este loc de a nu înțelege despre ce confuzie este vorba. Poate că până acum ați luat niște decizii în mod eronat. Pe de altă parte, dacă nu veți avea de-a face cu nicio confuzie, este foarte bine și înseamnă că ați făcut lucrurile ca la carte.

Balanță
Eclipsa vine cu un surplus de confuzie care ne-ar putea face să credem că lucrurile nu mai au nicio logică! Este o eclipsă foarte dură și ne bagă într-o confuzie care ne îndepărtează de la planul divin. Ea chiar este o „Gorgonă”, care ne hipnotizează pe confuzia-matcă, pe confuzia care ne agită cel mai mult și ne face cele mai multe probleme. Trebuie lucrat în această zonă!

Horoscop Alina Bădic 15-21 septembrie 2024 Scorpion
Pentru voi, această eclipsă poartă un mesaj mai concret. S-ar putea ca această confuzie să vizeze planul personal și s-ar putea să fiți voi cei care trebuie să faceți pace între alte persoane sau, după caz, să vi se ceară un sfat, să fiți un fel de judecători, de justițiari ș.a.m.d., fie chiar voi veți fi cei care veți avea de gestionat o astfel de problemă. Atenție cum o gestionați!

Săgetător
Orice nativ Săgetător va veni cu întrebarea „pentru ce să mă pregătesc?”. Aici, da, avem un grad de dificultate pentru că nimeni nu știe pentru ce se pregătește în această perioadă – și, totuși, pentru că sunteți foarte intuitivi, pe undeva acea voce interioară vă spune pentru ce să vă pregătiți. Este o eclipsă care și în cazul vostru poartă un grad destul de puternic în zona confuziilor.

Horoscop Alina Bădic 15-21 septembrie 2024 Capricorn
O eclipsă foarte puternică! Într-un fel, vă avantajează această poziționare a Soarelui pe semn de Pământ. Este o eclipsă care vi se adresează de pe axa 3.9 și s-ar putea să aveți o raportare foarte specială față de persoane apropiate sufletului vostru, care vă vor aduce niște mesaje foarte importante. Fiți atenți ce persoane la care țineți cu adevărat vă adresează ceva, chiar dacă este vorba despre un reproș.

Horoscop Mihai Voropchievici: Zodiile cu lipici la bani din această toamnă: „Recoltă bogată în portofele”

Vărsător
Eclipsa este foarte specială și e implicată într-o perioadă-portal mult mai amplă! Este o eclipă purtătoare de mesaj karmic și avem cu toții posibilitatea de a restructura ceva ce nu facem bine. Este posibil ca voi să fi identificat deja care sunt lucrurile care nu funcționează ca la carte în viața voastră, dar acum s-ar putea să fie cazul să redresați și viețile celor din jur. S-ar putea să vi se dea un test de forță!

Pești
Este o săptămână nu neapărat încurcată, dar vă găsiți într-o buclă de mare semnificație! Aveți o mare șansă de a descifra engima vieții voastre. Zona în care vă este cel mai greu să vă dați seama ce se întâmplă, acolo universul va pune punctul pe i! Poate fi vorba despre un mister, despre o dilemă. Acolo unde v-a fost greu să înțelegeți ceva în ultima perioadă, chiar acolo trebuie să mergeți până în pânzele albe să vă dați seama de ceva.

Spynews
Dani de la Insula Iubirii o face praf pe fosta iubită, ispita Mădălina! A postat conversația pe Internet: ”Tot adevărul...”
Bzi.ro
Aceasta este relația dintre Cătălin Botezatu și Adrian Nartea, de la Asia Express 2024! Creatorul de modă a recunoscut tot!
Fanatik.ro
Ce să pui în zacuscă pentru ca aceasta să nu mai fie amară și să obții un gust deosebit. Ingredientul secret al bucătarilor de top
Capital.ro
Amendă de 4.000 de lei pentru proprietarii de apartamente. Obligatoriu pentru cei care au termopane
Playtech.ro
Oana Turcu, de nerecunoscut după ce a slăbit spectaculos. Zici că e o altă persoană, cum arată acum
DailyBusiness
Vouchere speciale pentru angajaţi. Se dau 3000 de lei!
Adevarul
Ororile dictaturii mareșalului Antonescu. Ce a însemnat „curățirea terenului” și cum au fost măcelăriți 380.000 de oameni
Spynews
Familia lui Viorel Stegaru, surprinsă de inundația ciclonului Boris! Localitatea Blăgești din Vaslui, puternic afectată de fenomen
Spynews
3 zodii cu noroc la bani în toamna 2024. Nativii scapă de griji și probleme
Evz.ro
Locul din România care atrage străinii ca un magnet. E doar la câteva ore de București
Ego.ro
Bruneta cu 16 ani mai tânără care a înlocuit-o pe Cristina Ich! Imaginile care au scăpat pe internet
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
wowbiz.ro
Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria
Cancan.ro
Cristina ICH i-a spart casa celei mai bune prietene: I-a furat soțul milionar! Ce a făcut nevasta înșelată 😲
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
kanald.ro
O nouă lovitură pentru pensionari, după recalculare! Pensiile acestora vor scădea, chiar dacă au crescut după recalculare
Capital.ro
Este obligatoriu de la 1 noiembrie. Trebuie să aveți anvelope de zăpadă
StirileBZI
Așa poți ieși la pensie cu 5-10 ani mai devreme! Totul este prevăzut în noua lege a pensiilor
Prosport.ro
Ion Țiriac și-a cumpărat avion de peste 60.000.000 de euro
stirilekanald.ro
"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!
substantial.ro
Donald Trump promite expulzări în masă susținând acuzații false la adresa imigranților haitieni
MediaFlux
Pensionarii care vor da bani înapoi, după recalculare. Anunțul Casei de Pensii
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...