DIGI SPORT ONLINE STREAM CFR CLUJ – FCSB LIVE VIDEO: Derby de foc în Superligă

Cu o etapă restantă, trupa roș-albastră se află pe locul 11 în campionat, cu doar opt puncte în șapte meciuri jucate.
Filip Stan
15 sept. 2024, 09:24
DIGI SPORT ONLINE STREAM CFR CLUJ - FCSB LIVE VIDEO: Derby de foc în Superligă

DIGI SPORT ONLINE STREAM CFR CLUJ – FCSB LIVE VIDEO: Meciul se joacă duminică, de la ora 21:00, și va putea fi urmărit ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, dar și pe Romaniatv.net.

CFR Cluj – FCSB, Live Video, 21:00, Digi Sport 1. Echipele probabile

CFR Cluj:  Popa – Mogoș, Bogado, Boben, Camora – Keita, Artean, Tatchtsidis – Deac, Munteanu, Korenica
FCSB: Târnovanu – Pantea, Dawa, Ngezana, Radunovic – Șut, Alhassan, Olaru – Băluță, Tănase, Miculescu

DIGI SPORT ONLINE STREAM CFR CLUJ – FCSB LIVE VIDEO:Partida din Gruia aduce față în față două echipe care nu au început așa cum și-au dorit sezonul. Gazdele au ratat calificarea în Conference League și sunt abia pe 6 în campionat, cu 13 puncte, deși e drept că au de recuperat o restanță.

De partea cealaltă, oaspeții au reușit să meargă în Europa League, dar în campionat sunt de nerecunoscut față de ediția trecută, la finalul căreia au pus mâna pe titlu după 9 ani de așteptare. Acum sunt tocmai pe locul 12, cu 8 puncte, tot cu un meci în minus.

Duelul dintre FCSB și CFR Cluj este cu siguranță cel mai echilibrat din fotbalul românesc de ceva vreme încoace. În ultimele opt confruntări, niciodată nu s-a marcat mai mult de două goluri. Ardelenii au două victorii, în timp ce bucureștenii patru, iar de două ori a fost remiză.

La capitolul accidentări, CFR Cluj nu are probleme notabile, în timp ce la FCSB Kiki, Edjouma și Lixandru sunt out 100%, iar Chiricheș e incert.

DIGI SPORT ONLINE STREAM CFR CLUJ – FCSB LIVE VIDEO: Declarațiile celor doi antrenori

„Avem un lot foarte bun. Dacă jucătorii vor rămâne sănătoși, eu cred că vom putea face față pe două fronturi, în campionat și în Cupa României. Eu vă zic cum văd eu situația – să ne gândim la play-off!

Chiar dacă lumea râde și iar o să zică nu știu ce, asta e realitatea. Trebuie să ne batem la play-off pentru că e bătaie mare acolo, cel puțin 10 echipe văd eu”, a declarat Dan Petrescu la conferința de presă premergătoare meciului.

„Aș dori să-i mulțumesc patronului, face tot ceea ce are nevoie echipa, ajută echipa mult. Nu e ușor să cheltui atât de mulți bani, dar el nici măcar nu se gândește, echipa este o prioritate. Este de mare ajutor, i-am spus-o de multe ori, alături de Mihai Stoica.

Împotriva CFR-ului e mereu un joc dur. Suntem pregătiți după aceste două săptămâni. Singurul nostru obiectiv e să mergem acolo și să plecăm cu cele trei puncte”, a spus Elias Charalambous.

DIGI SPORT ONLINE STREAM CFR CLUJ – FCSB LIVE VIDEO: Gigi Becali, ridicat în slăvi înainte de CFR Cluj – FCSB: „Nu e ușor!”

Elias Charalambous, antrenorul echipei FCSB, a susținut o conferință de presă înaintea derby-ului de duminică, 15 septembrie, contra CFR Cluj, meci programat să înceapă la ora 21:00 pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Gruia.

În cadrul conferinței, Charalambous a adus în discuție aportul semnificativ al patronului Gigi Becali în întărirea echipei. Antrenorul a vorbit despre eforturile și resursele investite de Becali pentru a susține echipa pe trei fronturi: campionat, cupă și Europa League.

Şoc în sportul românesc: Cristina Neagu se retrage din handbal. „Nu a fost o decizie luată peste noapte”

„Aș dori să-i mulțumesc patronului, face tot ceea ce are nevoie echipa, ajută echipa mult. Nu e ușor să cheltuiești atât de mulți bani, dar el nici măcar nu se gândește, echipa este o prioritate. Este de mare ajutor, i-am spus-o de multe ori, alături de Mihai Stoica”, a declarat Elias Charalambous.

În această vară, conform site-urilor de specialitate, FCSB a investit 4,6 milioane de euro în transferuri. Cel mai scump transfer a fost Daniel Bîrligea, pentru care echipa a plătit 2,5 milioane de euro. Pe locul al doilea se află Marius Ștefănescu, achiziționat pentru 1,3 milioane de euro, iar podiumul este completat de Daniel Popa și William Baeten, ambii aduși pentru 300.000 de euro.

Dan Petrescu a amintit că înaintea meciului cu FCSB, CFR Cluj a pierdut 4 fotbaliști importanți: Răzvan Sava, Philip Otele, Daniel Bîrligea și Karlo Muhar. Cu toate acestea, „Bursucul” s-a arătat mulțumit de lotul pe care îl are la dispoziție, moment în care și-a exprimat speranța că nu va mai pleca niciun jucător din tabăra „feroviarilor”.

„Jucăm împotriva campioanei, e cel mai bun test, vedem unde suntem. E clar că e un meci important, nu decisiv. Mai sunt foarte multe meciuri, dar e important să câștigăm și să avem un moral bun după aceea.

Cred că a fost cel mai bun portar din România anul trecut a fost Sava. Cu cei trei jucători (n.r.- Philip Otele, Daniel Bîrligea și Karlo Muhar) care au marcat vreo 45 de goluri împreună am fi fost mai puternici, dar, în același timp, cred în continuare că avem un lot competitiv, un lot foarte bun, cu doi jucători pe post. Sper să nu mai plece nimeni, cred că mai sunt țări unde pot pleca.

Cupa Davis 2024: România a învins China şi va juca baraj pentru Grupa Mondială

Dacă vor rămâne jucătorii de acum, sunt jucători buni. Sunt mulțumit, chiar dacă am fi fost mult mai puternici cu cei trei, dar trebuie să înțelegem situația. Sunt convins că ne putem batem pentru obiectiv. Trebuie să ne gândim toți ca obiectivul să fie play-off-ul, pentru că o să fie bătaie mare. După care putea avea alte pretenții, cum am avut mereu. N-ar trebui să ne gândim prea departe. Trebuie să o luăm pas cu pas acuma.

Avem un lot foarte bun. Dacă jucătorii vor rămâne sănătoși, eu cred că vom putea face față pe două fronturi, în campionat și în Cupa României. Eu vă zic cum văd eu situația, să ne gândim la play-off! Chiar dacă lumea o să râdă și iar o să zică nu știu ce, asta e realitatea. Trebuie să ne batem la play-off pentru că e bătaie mare acolo, cel puțin 10 echipe văd eu”, a declarat Dan Petrescu, la conferința de presă premergătoare meciului CFR Cluj – FCSB.

Cu o etapă restantă, trupa roș-albastră se află pe locul 11 în campionat, cu doar opt puncte în șapte meciuri jucate.

Formația patronată de Gigi Becali se află la doar un punct de locul 10 ocupat de Rapid București, și la doar trei de ultimul loc, ocupat de Gloria Buzău.

Spynews
Horoscop duminică, 15 septembrie 2024: Scorpionii au parte de multe evenimente
Bzi.ro
Aceasta este relația dintre Cătălin Botezatu și Adrian Nartea, de la Asia Express 2024! Creatorul de modă a recunoscut tot!
Fanatik.ro
Ce și-a pus un român pe o Dacia Duster. A rezolvat o mare problemă, dar îl costă 10 lei pe lună. “Arată foarte bine”
Capital.ro
Bărbatul cu care a apărut Simona Halep. Cei doi s-au sărutat (FOTO)
Playtech.ro
Oana Turcu, de nerecunoscut după ce a slăbit spectaculos. Zici că e o altă persoană, cum arată acum
DailyBusiness
ALERTĂ! O bacterie periculoasă a fost descoperită la granițele României
Adevarul
Imagini șocante de la Revoluția din '89 în „orașul lui Nicu Ceaușescu”. Amănunte neștiute
Spynews
Ce să nu faci după ce ai mâncat. Obiceiul nociv care îți poate distruge sănătatea
Spynews
Românii riscă amenzi de până la 10.000 de lei dacă nu vor respecta legea. Ce presupune noua modificare legislativă
Evz.ro
Secretul lui Celentano din Las Fierbinți. Cum a slăbit 23 de kilograme
Ego.ro
Bruneta cu 16 ani mai tânără care a înlocuit-o pe Cristina Ich! Imaginile care au scăpat pe internet
Prosport.ro
Ion Țiriac și-a cumpărat avion de peste 60.000.000 de euro
wowbiz.ro
Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria
Cancan.ro
Moștenitorul impreiului Alpin și celebra influenceriță și-au spus ADIO! S-a rupt lanțul de iubire după 4 luni
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
kanald.ro
Gigi Mulțescu, legenda Dinamo, a murit la vârsta de 72 de ani: „Te-am pierdut, nea Gigi!” Care a fost cauza decesului
Capital.ro
Decizie finală pentru Elena Udrea. E cea mai grea veste pe care a primit-o
StirileBZI
Se dă un salariu de 1.000 de euro lunar! Nu este nevoie de studii superioare!
Prosport.ro
Sorana Cîrstea a dat vestea cea mare. Ion Ion Țiriac e cel mai fericit
stirilekanald.ro
"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!
substantial.ro
Donald Trump promite expulzări în masă susținând acuzații false la adresa imigranților haitieni
MediaFlux
PERICOL de RĂZBOI! GERMANIA a INTERVENIT în FORȚĂ
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...