TRANSPECO a implementat un plan investițional de 80 de milioane de euro

TRANSPECO LOGISTICS & DISTRIBUTION SA, o companie românească cu capital privat, a devenit lider în distribuția și transportul rutier de produse petroliere din 2007.
Mircea Filipescu
15 sept. 2024, 12:57
TRANSPECO a implementat un plan investițional de 80 de milioane de euro

Din 2007, compania românească TRANSPECO LOGISTICS & DISTRIBUTION SA, cu capital privat integral, a devenit un lider în transportul rutier și distribuția de produse petroliere la nivel național. Compania lucrează împreună cu companii mari precum OMV Petrom, Rompetrol, Mol și Lukoil pentru a furniza servicii vitale industriei petroliere și a gazelor. Este o dovadă că investițiile masive în echipamente și oameni pot face ca o companie 100 la sută românească să reușească.

Adoptând tehnologie de ultimă generație și respectând cele mai înalte standarde europene de siguranță și protecție a mediului, TRANSPECO a reușit să satisfacă cerințele clienților atât la nivel național, cât și global. Vehiculele companiei asigură siguranța muncii și protecția mediului în toate operațiunile de transport, respectând reglementările europene privind transportul de mărfuri periculoase.

Adaptarea constantă la cerințele industriei și la noile provocări tehnologice este un aspect esențial al activității TRANSPECO. În ultimii zece ani, compania a avut un plan investițional puternic și a investit aproximativ 80 de milioane de euro în achiziționarea de mașini moderne care îndeplinesc standardele europene de poluare. Acest lucru va reduce emisiile de carbon și va îmbunătăți siguranța în trafic. Compania se angajează, de asemenea, să adopte soluții sustenabile, cum ar fi cumpărarea de autotractoare care funcționează pe LNG și CNG. Aerul din România va deveni mai respirabil.

Acțiunile întreprinse pentru a crește fidelitatea conducătorilor auto demonstrează preocuparea pentru forța de muncă. TRANSPECO a mărit salariile și a introdus un sistem de bonusuri bazat pe performanță în respectarea normelor de siguranță (HSSE și ADR), pentru a reduce contaminarea și a preveni stocurile. Compania îmbunătățește în mod constant flota pentru a oferi conducătorilor mai mult confort și siguranță.

TRANSPECO a primit apreciere pentru excelența serviciilor sale în țară și în lume, sub conducerea lui Dragoș Gadoiu, CEO al companiei din 2007. Dragoș Gadoiu, care are o lungă experiență managerială, cu diplome în contabilitate și drept și un Executive MBA de la Universitatea din Viena, s-a concentrat pe extinderea liniilor de business ale companiei și pe diversificarea portofoliului de servicii.

TRANSPECO LOGISTICS & DISTRIBUTION SA continuă să fie un jucător important în transportul și distribuția de produse petroliere, oferind soluții eficiente și sigure pentru nevoile tot mai complexe ale industriei petroliere.

Spynews
Horoscop duminică, 15 septembrie 2024: Scorpionii au parte de multe evenimente
Bzi.ro
Aceasta este relația dintre Cătălin Botezatu și Adrian Nartea, de la Asia Express 2024! Creatorul de modă a recunoscut tot!
Fanatik.ro
Anca Dimancea a dezvăluit zodiile care vor avea cea mai bună lună din an. Prosperitate pentru 3 nativi, norocul e de partea lor
Capital.ro
Bărbatul cu care a apărut Simona Halep. Cei doi s-au sărutat (FOTO)
Playtech.ro
Ciclonul Boris își schimbă direcția. Ce județe vor fi afectate de ploile torențiale în următoarele ore
DailyBusiness
Oferta momentului în magazinele Profi. Românii fac cozi
Adevarul
Imagini șocante de la Revoluția din '89 în „orașul lui Nicu Ceaușescu”. Amănunte neștiute
Spynews
Ce să nu faci după ce ai mâncat. Obiceiul nociv care îți poate distruge sănătatea
Spynews
Românii riscă amenzi de până la 10.000 de lei dacă nu vor respecta legea. Ce presupune noua modificare legislativă
Evz.ro
Secretul unui ou făcut perfect. Nu e atât de simplu
Ego.ro
Bruneta cu 16 ani mai tânără care a înlocuit-o pe Cristina Ich! Imaginile care au scăpat pe internet
Prosport.ro
Ion Țiriac și-a cumpărat avion de peste 60.000.000 de euro
wowbiz.ro
Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria
Cancan.ro
Ireal cu ce se ocupă acum Octavian Bellu. Ce a ajuns să facă fostul antrenor al lotului național de gimnastică
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
kanald.ro
„Frumoasa noastră fiică ne-a fost smulsă.” La doar 8 ani, Mia și-a pierdut viața din cauza sepsisului. Fetița a fost trimisă acasă de două ori, în ciuda simptomelor grave
Capital.ro
Decizie finală pentru Elena Udrea. E cea mai grea veste pe care a primit-o
StirileBZI
Se dă un salariu de 1.000 de euro lunar! Nu este nevoie de studii superioare!
Prosport.ro
Sorana Cîrstea a dat vestea cea mare. Ion Ion Țiriac e cel mai fericit
stirilekanald.ro
"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!
substantial.ro
Donald Trump promite expulzări în masă susținând acuzații false la adresa imigranților haitieni
MediaFlux
PERICOL de RĂZBOI! GERMANIA a INTERVENIT în FORȚĂ
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...