Horoscop Mihai Voropchievici 16-23 septembrie 2024. Săptămână agitată, plină de conflicte și furie

Horoscop 16-23 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Gemenii călătoresc, Săgetătorii sunt trădaţi, dar Balanțele vor avea parte de o săptămână excelentă.
Irina Dumitrescu
15 sept. 2024, 13:34
Horoscop Mihai Voropchievici 16-23 septembrie 2024. Săptămână agitată, plină de conflicte și furie
Horoscop Mihai Voropchievici 8-14 iulie 2024. Succes profesional pentru BERBECI, protecţie puternică pentru LEU şi trădare pentru CAPRICORN

Horoscop Mihai Voropchievici 16-23 septembrie 2024. Numerologul a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, horoscopul celor 12 zodii pentru săptămâna 16-23 septembrie 2024.

Berbec
În săptămâna aceasta, Berbecii vor fi nevoiți să-și dedice timpul și înțelepciunea puterii de reflecție. Este important să petreci timp în liniște, alături de persoane mai vârstnice care să te sfătuiască. Recompensa pentru eforturile tale va veni, chiar dacă tardiv. Nu te concentra excesiv pe bani, ci mai degrabă pe consolidarea relațiilor durabile. Dacă ești singur, învață să aștepți în singurătate și să nu forțezi lucrurile doar de dragul de a avea un parteneriat.

Horoscop Mihai Voropchievici 16-23 septembrie 2024 pentru Taur
Taurii se vor confrunta cu o săptămână în care emoțiile legate de trecut vor fi intense. Vei fi nevoit să te întorci în amintirile tale, înțelegând că ceea ce a fost nu mai poate reveni. Acest lucru va cauza o anumită apăsare emoțională, dar este esențial să scapi de indecizie și pasivitate. Doar așa vei putea să restabilești echilibrul și să te adaptezi la realitatea prezentă.

Horoscop septembrie 2024. Noroc cu carul pentru trei zodii în a doua parte a lui septembrie. Nu trec neobservate şi nimeni nu le poate rezista

Horoscop 16-23 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici pentru Gemeni
Pentru Gemeni, săptămâna aceasta aduce schimbări benefice și oportunități de deplasare. Vei avea parte de întâlniri favorabile și mici călătorii care îți vor aduce șansa să răspunzi rapid în diverse situații. Este o perioadă de alergătură și de mobilizare, în care norocul este de partea ta.

Horoscop Mihai Voropchievici 16-23 septembrie 2024 pentru Rac
Pentru Racii, săptămâna aceasta va fi marcată de elan, prietenie și sentimente alturiste. Vei avea ocazia să întâlnești persoane importante și să vizitezi locuri dorite. Relațiile cu cei din jur vor fi amicale și favorabile. În dragoste, cei necăsătoriți ar trebui să facă primul pas și să nu aștepte ajutorul prietenilor pentru evoluția relațiilor lor.

Horoscop 16-23 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici pentru Leu
Leii se vor confrunta cu o săptămână agitată, plină de conflicte și furie. Ai fost bulversat și ai avut săptămâni dificile, iar acum ești plin de nervi. Este important să gestionezi situațiile cu grijă, deoarece rupturile pot fi violente. Evită conflictele și încearcă să nu lași orgoliul să te conducă în aceste momente.

Horoscop Mihai Voropchievici 16-23 septembrie 2024 pentru Fecioară
Pentru Fecioare, săptămâna aceasta aduce oportunitatea de a dezvălui secrete și de a experimenta întâlniri călduroase. Aceste dezvăluiri, chiar dacă nu sunt confortabile, te vor ajuta să evoluezi. Este important să acționezi cu discreție și să aștepți momentul potrivit pentru a vedea rezultatele acțiunilor tale.

Citeste si Horoscop Mariana Cojocaru 16-22 septembrie 2024: Opoziţia Mercur, intrat în Fecioară, cu Saturn retrograd, din Peşti, anunță zile fierbinţi. Se contorizează beneficii şi datorii

Horoscop 16-23 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici pentru Balanță
Balanțele vor avea parte de o săptămână excelentă, cu reușite în toate demersurile lor. Orice acțiune întreprinsă va avea succes, iar deznodământul va fi favorabil. Există șanse mari pentru întâlniri romantice importante și pentru realizarea unor uniuni fericite pentru cei necăsătoriți.

Horoscop 16-23 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici pentru Scorpion
Scorpionii vor fi plini de combativitate și energie în această săptămână. Forța ta atrăgătoare va contribui la succesul tău. Este un moment favorabil pentru a-ți manifesta abilitățile și a-ți atinge obiectivele cu determinare și încredere.

Horoscop Mihai Voropchievici 16-23 septembrie 2024 pentru Săgetător
Săgetătorii se pot confrunta cu trădări și deziluzii din partea unor prieteni sau rude. Vei fi prizonierul unei situații și va trebui să faci față acestei dezamăgiri. Găsește modalități de a-ți depăși problemele și de a merge înainte, chiar dacă dificultățile par copleșitoare.

Horoscop 16-23 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici pentru Capricorn
Capricornii vor avea o săptămână favorabilă în activitatea profesională, cu realizări materiale pozitive. O persoană mai în vârstă te va sprijini și va contribui la consolidarea unei relații existente. Este un moment bun pentru a pune bazele solide într-o relație personală și profesională.

Horoscop Mihai Voropchievici 16-23 septembrie 2024 pentru Vărsător
Vărsătorii se vor lansa într-o nouă acțiune sau proiect. Vei întâlni persoane energice care îți vor influența pozitiv parcursul profesional și personal. Renunță la pasivitate și asumă-ți inițiativele, deoarece noile începuturi aduc beneficii și oportunități importante.

Horoscop 16-23 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici pentru Pești
Pentru Pești, săptămâna aceasta va aduce schimbări în domeniul profesional. Vor exista acțiuni noi care vor conduce la realizări materiale substanțiale. O persoană mai în vârstă te va ajuta să stabilești o relație solidă, mai ales pentru cei singuri care vor găsi sprijin și îndrumare în acest demers.

Spynews
Oana Lis, în doliu! Vestea tristă care a răvășit-o pe soția lui Viorel Lis: ”Rămas bun” | FOTO
Bzi.ro
Aceasta este relația dintre Cătălin Botezatu și Adrian Nartea, de la Asia Express 2024! Creatorul de modă a recunoscut tot!
Fanatik.ro
Anca Dimancea a dezvăluit zodiile care vor avea cea mai bună lună din an. Prosperitate pentru 3 nativi, norocul e de partea lor
Capital.ro
Bărbatul cu care a apărut Simona Halep. Cei doi s-au sărutat (FOTO)
Playtech.ro
Ciclonul Boris își schimbă direcția. Ce județe vor fi afectate de ploile torențiale în următoarele ore
Oferta momentului în magazinele Profi. Românii fac cozi
Adevarul
Imagini șocante de la Revoluția din '89 în „orașul lui Nicu Ceaușescu”. Amănunte neștiute
Spynews
Diandra de la Insula Iubirii și-a recuperat contul de Instagram, când nu mai avea nicio speranță. Ce s-a întâmplat cu profilul ispitei | FOTO
Spynews
De ce l-a acuzat Ema Oprișan pe Răzvan Kovacs că a abandonat-o, de fapt. Fostul concurent de la Insula Iubirii știa prin ce trece soția lui: ”Ajungem să oferim...”
Evz.ro
Secretul unui ou făcut perfect. Nu e atât de simplu
Ego.ro
Bruneta cu 16 ani mai tânără care a înlocuit-o pe Cristina Ich! Imaginile care au scăpat pe internet
Prosport.ro
Ion Țiriac și-a cumpărat avion de peste 60.000.000 de euro
wowbiz.ro
Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria
Cancan.ro
Ireal cu ce se ocupă acum Octavian Bellu. Ce a ajuns să facă fostul antrenor al lotului național de gimnastică
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
kanald.ro
„Frumoasa noastră fiică ne-a fost smulsă.” La doar 8 ani, Mia și-a pierdut viața din cauza sepsisului. Fetița a fost trimisă acasă de două ori, în ciuda simptomelor grave
Capital.ro
Decizie finală pentru Elena Udrea. E cea mai grea veste pe care a primit-o
StirileBZI
Se dă un salariu de 1.000 de euro lunar! Nu este nevoie de studii superioare!
Prosport.ro
Sorana Cîrstea a dat vestea cea mare. Ion Ion Țiriac e cel mai fericit
stirilekanald.ro
"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!
substantial.ro
Donald Trump promite expulzări în masă susținând acuzații false la adresa imigranților haitieni
MediaFlux
PERICOL de RĂZBOI! GERMANIA a INTERVENIT în FORȚĂ
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...