Consiliul Naţional PNL – Nicuşor Dan joacă la două capete, a semnat pentru susţinerea candidaturii lui Ciucă, dar şi pentru cea a lui Lasconi

Prezent duminică, în calitate de invitat la Consiliul Naţional în care PNL validează candidatura lui Nicolae Ciucă la Preşedinţie, Nicuşor Dan a afirmat că PNL este partidul care după 89 a contribuit la a aduce România acolo unde este azi.
Filip Stan
15 sept. 2024, 13:42
Consiliul Naţional PNL - Nicuşor Dan joacă la două capete, a semnat pentru susţinerea candidaturii lui Ciucă, dar şi pentru cea a lui Lasconi

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, afirmă că speră ca şi în viitorul mandat să colaboreze cu aleşii liberali la fel de bine ca în mandatul care se încheie. El spune că Bucureştiul şi România au nevoie de o guvernare liberală. ”Domnul Ciucă are o calitate – când are o problemă, încearcă să o rezolve şi nu să se gândească ”Ce ar zice presa despre ce fac eu acum”, a declarat Nicuşor Dan care a semnat duminică, în faţa delegaţilor la Consiliul Naţional al PNL pentru susţinerea candidaturii lui Nicolae Ciucă la alegerile prezidenţiale, după ce zilele trecute a semnat şi pentru susţinerea candidaturii Elenei Lasconi.

Prezent duminică, în calitate de invitat la Consiliul Naţional în care PNL validează candidatura lui Nicolae Ciucă la Preşedinţie, Nicuşor Dan a afirmat că PNL este partidul care după 89 a contribuit la a aduce România acolo unde este azi.

„PNL-ul este partidul care după 89 a contribuit la a aduce România acolo unde este azi şi nu într-o democraţie originală, aşa cum şi-ar fi dorit-o Ion Iliescu. Bineînţeles că mai sunt multe de făcut, şi România are multe restanţe, dar lucrul ăsta trebuie subliniat şi trebuie să conştientizăm lupta PNL-ului şi a celorlalte forţe de dreapta pentru a face din România o democraţie adevărată. PNL-ul este un partid al unor primari de mare succes, de la care m-am inspirat”, a afirmat Nicuşor Dan în faţa celor aproximativ 1200 de delegaţi liberali.

PNL validează candidatura lui Nicolae Ciucă la alegerile prezidenţiale după ce a primit derogare de vechime

El a mulţumit consilierilor generali liberali cu care a lucrat „foarte bine” în mandatul care se încheie. „După mulţi ani de festivisme şi spoială, ne-am apucat să punem fundamentele acestui oraş. Mulţumesc încă o dată! Am puternica speranţă că o să continuăm în acest mandat, pentru că Bucureştiul are nevoie de o guvernare locală de dreapta. (…) Bucureştiul are nevoie de o colaborare cu Guvernul şi de aceea e important pentru Bucureşti, e important şi pentru România, bineînţeles, ca România să aibă o guvernare de dreapta după alegerile din decembrie. Eu sunt optimist că o să avem o guvernare de dreapta, pentru că dreapta înseamnă dezvoltare, dreapta înseamnă un mediu concurenţial, dreapta înseamnă justiţie, dreapta înseamnă prosperitate” a adăugat edilul.

Nicuşor Dan spune că l-a cunoscut pe Nicolae Ciucă şi vorbeşte despre calitatea pe are acesta o are, în opinia sa.
„Am avut ocazia să-l cunosc pe domnul preşedinte Ciucă, în mai multe chestiuni administrative şi domnul Ciucă are o calitate: când are o problemă, încearcă să o rezolve şi nu să se gândească ”Ce ar zice presa despre ce fac eu acum”. Sper că colaborăm în continuare sper să ne întâlnim după alegeri şi să guvernăm împreună Bucureştiul şi România”, a afirmat Dan.
Acesta a semnat în faţa delegaţilor la Consiliul Naţional pentru susţinerea candidaturii lui Nicolae Ciucă la alegerile prezidenţiale, după ce zilele trecute, a semnat şi pentru susţinerea candidaturii Elenei Lasconi.

 

Primarul Capitalei Nicuşor Dan a semnat pentru candidatura Elenei Lasconi la alegerile prezidenţiale. Lasconi: Nicuşor Dan nu este pentru mine doar fondatorul USR, doar un primar performant, ci şi omul care gândeşte la fel ca mine

Primarul Capitalei Nicuşor Dan a semnat pentru candidatura preşedintelui USR Elena Lasconi la alegerile prezidenţiale. ”Nicuşor Dan nu este pentru mine doar fondatorul USR, doar un primar performant, care în ciuda multiplelor atacuri îşi face treaba cu multă dedicare, ci şi omul care gândeşte la fel ca mine: dacă vrei să schimbi ceva, nu trebuie să lupţi împotriva a ceva, ci pentru ceva”, a scris Lasconi pe Facebook, mulţumindu-i lui Nicuşor Dan.

”Mulţumesc, Nicuşor Dan, pentru semnătura pe care mi-ai acordat-o! Şi cu ajutorul acestei semnături vom putea arăta cum trebuie să fie următorul preşedinte al României, dar şi ce propunem ca ţara asta să aibă o guvernare de dreapta care să lucreze pentru cetăţean şi nu să pună cetăţeanul să muncească doar pentru confortul unora”, a scris Lasconi pe Facebook.

Nicolae Ciucă vorbește despre subfinanțarea Armatei Române: ”O perioadă bună de timp nu a beneficiat de finanțarea necesară pentru a avea un ritm coerent de dotare și echipare”

Ea spune că Nicuşor Dan nu este doar fondatorul USR şi un primar performant, ci şi o persoană care gândeşte ca şi ea.

”Nicuşor Dan nu este pentru mine doar fondatorul USR, doar un primar performant, care în ciuda multiplelor atacuri îşi face treaba cu multă dedicare, ci şi omul care gândeşte la fel ca mine: dacă vrei să schimbi ceva, nu trebuie să lupţi împotriva a ceva, ci pentru ceva. Îmi doresc o Românie respectată, o Românie prosperă pentru toţi, nu doar pentru unii, şi voi face tot ce stă în puterile mele ca asta să se întâmple”, conchide Elena Lasconi.

Spynews
Oana Lis, în doliu! Vestea tristă care a răvășit-o pe soția lui Viorel Lis: ”Rămas bun” | FOTO
Bzi.ro
Aceasta este relația dintre Cătălin Botezatu și Adrian Nartea, de la Asia Express 2024! Creatorul de modă a recunoscut tot!
Fanatik.ro
Anca Dimancea a dezvăluit zodiile care vor avea cea mai bună lună din an. Prosperitate pentru 3 nativi, norocul e de partea lor
Capital.ro
Bărbatul cu care a apărut Simona Halep. Cei doi s-au sărutat (FOTO)
Playtech.ro
Ciclonul Boris își schimbă direcția. Ce județe vor fi afectate de ploile torențiale în următoarele ore
Oferta momentului în magazinele Profi. Românii fac cozi
Adevarul
Imagini șocante de la Revoluția din '89 în „orașul lui Nicu Ceaușescu”. Amănunte neștiute
Spynews
Diandra de la Insula Iubirii și-a recuperat contul de Instagram, când nu mai avea nicio speranță. Ce s-a întâmplat cu profilul ispitei | FOTO
Spynews
De ce l-a acuzat Ema Oprișan pe Răzvan Kovacs că a abandonat-o, de fapt. Fostul concurent de la Insula Iubirii știa prin ce trece soția lui: ”Ajungem să oferim...”
Evz.ro
Secretul unui ou făcut perfect. Nu e atât de simplu
Ego.ro
Bruneta cu 16 ani mai tânără care a înlocuit-o pe Cristina Ich! Imaginile care au scăpat pe internet
Prosport.ro
Ion Țiriac și-a cumpărat avion de peste 60.000.000 de euro
wowbiz.ro
Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria
Cancan.ro
Ireal cu ce se ocupă acum Octavian Bellu. Ce a ajuns să facă fostul antrenor al lotului național de gimnastică
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
kanald.ro
„Frumoasa noastră fiică ne-a fost smulsă.” La doar 8 ani, Mia și-a pierdut viața din cauza sepsisului. Fetița a fost trimisă acasă de două ori, în ciuda simptomelor grave
Capital.ro
Decizie finală pentru Elena Udrea. E cea mai grea veste pe care a primit-o
StirileBZI
Se dă un salariu de 1.000 de euro lunar! Nu este nevoie de studii superioare!
Prosport.ro
Sorana Cîrstea a dat vestea cea mare. Ion Ion Țiriac e cel mai fericit
stirilekanald.ro
"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!
substantial.ro
Donald Trump promite expulzări în masă susținând acuzații false la adresa imigranților haitieni
MediaFlux
PERICOL de RĂZBOI! GERMANIA a INTERVENIT în FORȚĂ
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...