Simona Gherghe a dat tot din casă. Ce i-a spus soțul ei atunci când a văzut-o la TV: „Mă cunoaște foarte bine”

Simona Gherghe este una dintre cele mai apreciate prezentatoare din România, iar de când și-a întemeiat o familie, a renunțat la emisiunea Acces Direct, iar acum prezintă un reality show matrimonial. Soțul ei a rămas fără cuvinte când a văzut-o la TV și i-a mărturisit că este total diferită.
Alina Costache
15 sept. 2024, 15:46
Simona Gherghe a dat tot din casă. Ce i-a spus soțul ei atunci când a văzut-o la TV:
Simona Gherghe și Răzvan Săndulescu au doi copii

Simona Gherghe a fost invitată în podcastul moderat de Teo Trandafir și a povestit că se transformă într-o altă persoană atunci când ajunge în fața reflectoarelor, lucru pe care l-a sesizat chiar și soțul ei.

Simona Gherghe și Răzvan Săndulescu au doi copii

Răzvan Săndulescu a observat că partenera lui renunță la timiditate și este mult mai dezinvoltă în fața camerelor decât în viața reală.

Răzvan, soțul meu, un om care mă cunoaște foarte bine, îmi spune că: ”Ești alt om la televizor. Tu nu ești așa în viața ta. Doamne, dacă ai fi așa în viața ta. Tu ești foarte timidă. Tu nu interacționezi cu oamenii, acolo parcă ești o actriță care joacă un rol”. Probabil simțim o nevoie să ne dedublăm. Dar cred că vine tot din timiditatea noastră.

Nu-mi place să mă uit la mine, la televizor. Nu mă simt eu. Dar n-aș vrea să înțeleagă oamenii că noi jucam. Pur și simplu, e altceva. Dar cumva cred că li se întâmpla tuturor. Una ești la birou, alta ești acasă”, a mărturisit Simona Gherghe, în podcastul „Gând la Gând cu Teo”.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Simona Gherghe a plecat de la Acces Direct. Vedeta a dezvăluit toate lucrurile prin care a trecut

Ce salariu avea Simona când s-a angajat în televiziune

Simona Gherghe și-a început cariera în televiziune în urmă cu 22 de ani. În 2002 a urcat prima dată la pupitrul știrilor. Recent, invitată în cadrul podcastului „Gând la Gând Cu Teo”, Simona Gherghe a dezvăluit câți bani primea lunar la începutul carierei sale, în urmă cu mai bine de două decenii.

Prima care a dezvăluit câți bani a primit la început de carieră a fost Teo Trandafir. Prezentatoarea TV a mărturisit că era plătită cu mai puțin de 90 de dolari. ”M-am angajat la radio cu toate emisiunile matinale, plus emisiune de sâmbătă după-amiază pe 90 de dolari. Oamenii îmi spun că pe atunci erau bani. Nu, erau tot 90 de dolari, după care la Tele 7 aveam 100 de dolari. Trăiește din 100 de dolari”, a declarat Teo Trandafir.

Ulterior, Simona Gherghe a povestit că la începutul carierei sale, salariul lunar era de aproximativ 11 milioane de lei vechi, echivalentul a 250 de dolari. „Aveam 11 milioane, asta însemna vreo 250 de dolari, cred”, a spus și Simona Gherghe.

Spynews
Oana Lis, în doliu! Vestea tristă care a răvășit-o pe soția lui Viorel Lis: ”Rămas bun” | FOTO
Bzi.ro
Aceasta este relația dintre Cătălin Botezatu și Adrian Nartea, de la Asia Express 2024! Creatorul de modă a recunoscut tot!
Fanatik.ro
Planta pe care e bine s-o ai în casă sau apartament. I se mai spune “floarea rugăciunii”, purifică aerul, e perfectă pentru reducerea stresului și îmbunătățirea stării de bine. E ușor de îngrijit și costă doar 29 de lei
Capital.ro
Doliu la Naționala României. A murit un mare campion: Îi vom onora moștenirea
Playtech.ro
Ciclonul Boris își schimbă direcția. Ce județe vor fi afectate de ploile torențiale în următoarele ore
DailyBusiness
Lege pentru românii care stau la casă. Toți trebuie să afle!
Adevarul
Imagini șocante de la Revoluția din '89 în „orașul lui Nicu Ceaușescu”. Amănunte neștiute
Spynews
Diandra de la Insula Iubirii și-a recuperat contul de Instagram, când nu mai avea nicio speranță. Ce s-a întâmplat cu profilul ispitei | FOTO
Spynews
De ce l-a acuzat Ema Oprișan pe Răzvan Kovacs că a abandonat-o, de fapt. Fostul concurent de la Insula Iubirii știa prin ce trece soția lui: ”Ajungem să oferim...”
Evz.ro
Secretul unui ou făcut perfect. Nu e atât de simplu
Ego.ro
Bruneta cu 16 ani mai tânără care a înlocuit-o pe Cristina Ich! Imaginile care au scăpat pe internet
Prosport.ro
Ion Țiriac și-a cumpărat avion de peste 60.000.000 de euro
wowbiz.ro
Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria
Cancan.ro
Ireal cu ce se ocupă acum Octavian Bellu. Ce a ajuns să facă fostul antrenor al lotului național de gimnastică
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
kanald.ro
„Frumoasa noastră fiică ne-a fost smulsă.” La doar 8 ani, Mia și-a pierdut viața din cauza sepsisului. Fetița a fost trimisă acasă de două ori, în ciuda simptomelor grave
Capital.ro
Simona Halep spune adevărul despre Mouratoglou. Ce relație e între ei
StirileBZI
Se dă un salariu de 1.000 de euro lunar! Nu este nevoie de studii superioare!
Prosport.ro
Sorana Cîrstea a dat vestea cea mare. Ion Ion Țiriac e cel mai fericit
stirilekanald.ro
"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!
substantial.ro
Inundații și victime în urma ciclonului Boris în județul Galați
MediaFlux
PERICOL de RĂZBOI! GERMANIA a INTERVENIT în FORȚĂ
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...