Mergi la all-inclusive în Turcia? Iată ce părere a avut un turist român despre o vacanță de câteva mii de euro

Pentru cei care optează pentru un sejur all-inclusive în Turcia trebuie să știe că pot scoate din buzunar câteva mii de euro. O familie de români și-a rezervat vacanța în urmă cu mai multe luni de zile și au rămas surprinși de ceea ce li s-a oferit.
Filip Stan
16 sept. 2024, 11:23
Mergi la all-inclusive în Turcia? Iată ce părere a avut un turist român despre o vacanță de câteva mii de euro

Unul dintre românii care au ales ca destinație de vacanță Turcia a călătorit alături de familia lui în Belek, la un hotel de 5 stele, unde a plătit o sumă considerabilă de bani. Aceștia au rezervat vacanța la începutul anului, mai precis în luna ianuarie, si au plătit pentru 2 adulți și un copil în jur de 3900 de euro. Cu toate acestea, familia nu a fost sigură dacă vor ajunge 100% în locul pe care ei l-au rezervat deoarece hotelul s-a deschis abia la începutul verii și toată lumea avea dubii în privința asta.

Ce l-a impresionat pe român în vacanța din Turcia

Turistul român a ținut să povstească în detaliu toată experiența de mii de euro pe care a avut-o. Vacanța lor s-a desfășurat conform planului și totul a ieșit ca la carte. Aceștia s-au bucurat de o locație de lux cu plajă exclusivistă, mâncăruri diferite oferită de toate cele 7 restaurante și multe alte beneficii pe care nu le vezi în fiecare zi.

Citește și: Irina Rimes face dezvăluiri uluitoare despre relația ei tensionată cu Tudor Chirilă

„Hotel deschis în iunie 2024, am primit camera la etajul 1 cu piscină direct din cameră și vedere la mare (noi am plătit forest view), camere mari 60 m2, pe lângă lucrurile obișnuite în cameră aici au meniu de perne (poți alege densități și umpluturi diferite), geanta pentru plajă, de la recepție ai desemnat un asistent personal căruia poți să-i ceri orice pe durata șederii la hotel si chiar își fac treaba, mâncarea a fost bună si diversificata, sushi bar zilnic se pregăteau în fața ta, grill, pește la fel, alegeai ce dorești să fie prăjit, fructe de mare în fiecare zi, au chocolaterie gratuită si fac zilnic diferite tipuri de ciocolata nu poți să intri si să nu vrei ceva, vinotecă contra cost, bauturi de toate felurile la bere au corona, estrela, leffe, duval, Efes vreo 3 feluri, haineken.

Au 7 restaurante a la cart 3 cu plată 4 gratuite, noi am fost la cel asiatic Umai, unde pe lângă sushi am mâncat tipar si caracatița gătite excelent, plaja cu nisip, intrarea in mare lină, aqua parkul mare si tobogane faine pentru toate vârstele, locul de joacă pentru copii pe lângă chestiile obișnuite aveau ateliere, olărit, tâmplărie, salon de frumusețe, școala de șoferi, piscine încălzite si una cu bar in mijloc”, a scris românul în postarea lui, de pe grupul de Facebook, Forum Turcia.

Ce părți negative a observat turistul român

Cu toate acestea, există și aspecte negative pe care turistul român a ținut să le menționeze. Nu au fost însă detalii cu adevărat importante, ci mici detalii care erau cauzate de deschiderea cât mai rapidă a hotelului.

„Părți negative-unele lucruri se văd că au fost făcute pe graba, mai o vopsea pe mobilă, o gresie ciobită, pe mine nu m-au deranjat sigur se vor remedia peste iarna, cel mai deranjant însă este faptul ca unii turiști lăsau prosoape și la piscină și la plaja pe șezlonguri fără sa fie prin zona, la gural premier daca nu venea nimeni la prosop 30 de minute erau strânse de staff ul de pe plaja. Din punctul meu de vedere a fost cel mai bun hotel la care am fost pana acum (…) Eu il recomand cu încredere” – a mai spus românul în postarea lui.

Citește și: Elena Gheorghe le limitează accesul la telefon copiilor. Cum se împarte vedeta între carieră și familie. „Când sunt cu copiii, nici nu mă gândesc să nu am activitate”

Spynews
Dani de la Insula iubirii își caută iubită după despărțirea de Mădălina! Cum vrea să arate viitoarea parteneră. În ce relații a rămas cu Maria
Bzi.ro
Carmen Harra ştie viitorul preşedinte al SUA! „Nu baţi un Dragon în Anul Dragonului!”
Fanatik.ro
Ai cont și card la BCR? Anunț oficial pentru toți clienții. Sunt beneficii unice
Capital.ro
Mașină inundată. Cum îți acoperă asigurarea auto daunele. Ghid 2024 pentru șoferi
Playtech.ro
Cutremur de 5,2 grade în România! Zonele în care seismul s-a resimțit puternic
DailyBusiness
Cum se acordă bursele de reziliență în noul an școlar. To ce trebuie să știe elevii
Adevarul
O pisică neagră a ezitat în calea lui Putin. Felina ratează coloana oficială a dictatorului rus
Spynews
Cristina Irimie, profesoara ucisă în atacul armat de la un liceu din SUA, a fost condusă pe ultimul drum. Imagini dureroase de la înmormântare | FOTO
Spynews
Ce este bacteria Bordetella pertussis, care a afectat-o pe fetița Andrei Volos. Micuța ei este de șase zile în spital | FOTO
Evz.ro
Pensionarea anticipată, schimbată de noua lege. Condiții mult mai aspre
Ego.ro
Bruneta cu 16 ani mai tânără care a înlocuit-o pe Cristina Ich! Imaginile care au scăpat pe internet
Prosport.ro
FOTO. Cea mai sexy fotbalistă din lume crede că e discriminată! Cum arată
wowbiz.ro
Se închid școlile! Anunț de ultim moment. În ce zone din România vor fi suspendate cursurile?
Cancan.ro
Nelson Mondialu NU este tatăl biologic al lui Livian. A invitat şi familia reală la nuntă, dar nu au vrut să audă de el
Playsport.ro
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
kanald.ro
Suma incredibilă pe care fostul soț al Ozanei Barabancea o plătea copiilor: 35 de lei pensie alimentară. Cum s-a descurcat soprana
Capital.ro
Viața la bloc. Toții proprietarii de apartamente sunt obligați. Poți chiar să îți pierzi apartamentul
StirileBZI
„Nostradamus cel viu”, despre al Treilea Război Mondial. Cum ar trebui evitat
Prosport.ro
Ce cartiere din București s-au zguduit cel mai puternic în timpul cutremurului de 5.3 grade
stirilekanald.ro
Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare
substantial.ro
Precipitații record și inundații de amploare în județele Vaslui și Galați
MediaFlux
PENSIE mai mică pentru vârstnici. Pensionarii care vor da BANII înapoi
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...