Carmen Grebenișan a dat vestea cea mare, imaginea care a stârnit furtuna în online: „Noi 3”

În urmă cu câteva luni, Carmen Grebenișan anunța pe rețelele sociale că ea și soțul ei, Alex Militaru, au divorțat, la mai puțin de trei ani de la cununia civilă. Vestea a șocat pe toată lumea, mai ales că cei doi apăreau frecvent împreună și părea că totul merge bine între ei.
Filip Stan
12 oct. 2024, 20:14
Carmen Grebenișan a dat vestea cea mare, imaginea care a stârnit furtuna în online:

Carmen Grebenişan a stârnit recent speculații intense pe rețelele de socializare, după ce a publicat o fotografie care a lăsat loc de interpretări cu privire la o posibilă sarcină. Influencerița, care este cunoscută pentru viața ei personală și profesională expusă în mediul online, a atras atenția fanilor cu o imagine ce a ridicat mai multe întrebări.

Vlăduța Lupău susține alăptatul în public. A făcut-o chiar și în biserică: „Este absurd să nu-i dai de mâncare copilului tău, pentru că te vede cineva”

Imaginea publicată recent pe Instagram a ridicat mai multe semne de întrebare, mulți dintre cei care o urmăresc întrebându-se dacă Carmen ar fi însărcinată.

În imaginea postată la story, apar picioarele celor doi, dar și o frunză pe care Carmen a scris un mesaj: „Noi 3”.

Tânăra trăiește în prezent o poveste de dragoste alături de Cristian, bărbatul care a intrat în viața ei după despărțirea de fostul soț, Alex Militaru. Deși relația dintre ea și Cristian este una relativ nouă, cei doi par să fie foarte fericiți împreună.

Carmen Grebenișan îşi anunţa divorţul de Alex Militaru când nimeni nu se aştepta. „Eu şi Alex am ales să ne separăm de comun acord printr-o modalitate prietenoasă. În scurt timp, eu o să mă mut din locuinţa pe care o avem împreună. Ce vă comunic acum s-a întâmplat deja de câteva săptămâni. Tot ce trebuie să ştiţi este că nu e o decizie impulsivă. Este o decizie raţională, concluzionată în mult timp, pe baza unor motive pe care, evident, nu pot să le expun pentru că ţin de intimitatea noastră pe care o respect. Noi ne înţelegem bine şi chiar ţinem mult unul la celălalt, dar uneori asta nu este de ajuns”, a scris Carmen Grebenişan pe Instagram.

Carmen Grebenişan: „Sunt deschisă la aventuri, la lucruri noi”

Influencerița Carmen Grebenişan şi-a anunţat astfel  fanii că se separă de soţul ei Alex Militaru, la nici trei ani după ce s-au căsătorit la starea civilă, şi că se va muta din apartamentul din Bucureşti, unde locuiau împreună. Despărţirea lor a fost descrisă ca fiind „atipică”.

Invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță, Carmen Grebenișan a vorbit despre despărțirea de Alex Militaru, dar și despre noua sa relație. Influencerița a mărturisit că între ea și fostul ei soț lucrurile nu mai funcționau de mult, iar decizia pe care au luat-o nu a fost deloc una impulsivă, ci foarte bine gândită și analizată.

Anamaria Prodan, despre apusul de Soare: „Nu îl mai iubesc pe Reghe. Nu a mai rămas nimic decât un dispreț, o milă și o silă, profunde”

„Sunt foarte bine. Nu am fost rău, nu am avut un moment în care să sufăr acum. S-a terminat de mult, dar până iau o decizie mie îmi ia mai mult timp. Lumea vede doar finalul. Relația nu mai funcționa în termenii în care trebuie să funcționeze o relație între soț și soție. Funcționa în termeni de prietenie”

De asemenea, Carmen Grebenișan a vorbit despre noul său iubit, Cristian. Influencerița a recunoscut că se cunosc de foarte multă vreme, dar nu a fost nimic între ei până acum. Bărbatul locuiește în America, dar pentru că tânăra nu crede în relațiile la distanță, va lua în considerare să-l viziteze destul de des, mai ales că job-ul pe care îl are îi permite acest lucru. Carmen Grebenișan a mărturisit că deși este greu, orice este posibil dacă îți dorești cu adevărat, în special pentru că niciunul dintre ei nu dorește încă să se mute definitiv undeva. De asemenea, aceasta a menționat că se înțeleg de minune și că simte că totul este dincolo de cuvinte între ei.

„El locuiește în America, dar este din România. Îl știam de multă vreme. A stat și el în Cluj-Napoca pentru facultate, dar nu am interacționat, nu am avut discuții, nu am menținut legătura niciodată. Nu cred că rezistă o relație la distanță. Nu știu cum rezistă la unii, dar nu cred că ar rezista la mine. O să iau în considerare posibilitatea de a jongla cu continentele. El lucrează în America, dar eu sunt atât de flexibilă cu ceea ce fac încât cred că pot să o fac de oriunde. Sunt deschisă la aventuri, la lucruri noi. Nu cred că vrea nimeni să se mute de tot undeva. Se poate orice dacă vrei. E greu, dar nu imposibil. Am impresia că ne cunoaștem de mai demult. E o înțelegere între noi mai departe de cuvinte, la nivel energetic”-

DailyBusiness
Unificarea României cu Republica Moldova: între vis și realitate politică
Spynews
Raluca Pastramă, dezvăluiri incendiare după ce a ajuns în sala de judecată cu Pepe, fostul soț. Ce spune mama copiilor artistului
Bzi.ro
Cu cine a plecat Mario Fresh în Dubai, după despărțirea de Alexia Eram: ”Mă mut aici!”
Fanatik.ro
Cine deține, de fapt, farmacia Bebe Tei, una dintre cele mai căutate din țară. E mereu coadă în magazin și lumea se înghesuie datorită prețurilor bune. Frații Pavăl, oamenii din spatele imperiului Dedeman, au și ei acțiuni
Capital.ro
Ora de iarnă 2024. Nu se mai dă ceasul înapoi? Verdictul sosit acum de la UE
Playtech.ro
Final de drum pentru România! Decizia care ne afectează pe toți
DailyBusiness
Beneficii pentru un milion de români! Se finalizează un acord între România și Spania!
Adevarul
Ce probleme de sănătate are Kamala Harris. Casa Albă dezvăluie rezultatele examinării medicale
wowbiz.ro
Andreea Raicu, primele declarații despre nuntă! Vedeta a uimit pe toată lumea vorbind despre fericitul eveniment
Spynews
Cum a reacționat Anda după ce soțul ei, Liviu Vârciu, s-a sărutat cu o altă femeie. Cât de greu i-a fost să treacă peste acest moment
Spynews
Roxana Vașniuc, în doliu! Vedeta a pierdut o persoană extrem de dragă: "Ce gol imens mi-ai lăsat..." / FOTO
Evz.ro
Vești pentru pensionarii uitați la recalculare. Termenul limită, stabilit
Ego.ro
Diana Șoșoacă, slabă, îmbrăcată elegant! Imaginile pe care le-ai ratat! FOTO
Prosport.ro
FOTO. Tânăra de 24 de ani, suspendată pe viață pentru că a apărut într-o filmare interzisă cu un bărbat de 61 de ani
kanald.ro
Un nou cutremur în această seară, în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit
Cancan.ro
Ea e presupusa amantă care-l vinde pe Tzancă Uraganu pe 50 €! Pe manelist nu vor să-l împartă doar Marymar și Lambada!
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Obligatoriu pentru cei care stau la curte. Toți proprietarii de case trebuie să facă asta
StirileBZI
A ieșit la pensie în luna mai, dar nu a luat bani nici după 6 luni! Ce s-a întâmplat
Prosport.ro
FOTO. Miliardarul de 74 de ani se iubește cu o femeie care e cu 30 de ani mai tânără
stirilekanald.ro
Adevăratul motiv al crimei șoferului de ride-sharing! Iubita criminalului a spus tot ce s-a întâmplat înainte de nenorocire
substantial.ro
Un bărbat din Brașov și-a omorât șeful în urma unui conflict pe motivul unui schimb de tură
MediaFlux
CÂȚI ANI de MUNCĂ ÎȚI TREBUIE! PENTRU o PENSIE DECENTĂ
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Dispare cea mai frumoasă parte a caroseriei automobilelor. Maşinile electrice nu mai au ceva asemănător