Câți bani a făcut Selly cu festivalul verii, „Beach, Please!”. Acesta dezvăluie cum a reușit să creeze „cel mai mare eveniment de hip-hop din lume”

Influencerul Selly a organizat, anul acesta, a treia ediție a festivalului „Beach,Please!”. Deși nu a fost ușor și a avut parte de mai multe evenimente care îl puteau pune într-o încurcătură, Selly declară festivalul „cel mai mare eveniment de hip-hop din lume”.
Filip Stan
17 sept. 2024, 08:59
Câți bani a făcut Selly cu festivalul verii, „Beach, Please!”. Acesta dezvăluie cum a reușit să creeze „cel mai mare eveniment de hip-hop din lume”

Influencerul Selly, organizator al festivalului Beach,Please!, care se află deja la a treia ediție, a vorbit în exclusivitate pentru Profit.ro despre cum a reușit să organizeze un festival de asemenea anvergură, câți bani a încasat, precum și despre tehnicile pe care le-a folosit pentru a avea succes.

Câți bani a încasat Selly cu acest festival

Selly, pe numele său real Andrei Șelaru, a declarat că a încasat 20 de milioane de euro, anul acesta, în cele 5 zile de festival, pe când anul trecut a încasat de 4 ori mai puțin, deci aproximativ 5 milioane de euro.

Citește și : Călin Donca, lovitură majoră! Mașina de lux în valoare de 300.000 de euro a milionarului a dispărut fără urmă

El spune că acest succes este determinat și de artiștii care au fost aduși la festival, youtuberul mizând pe faptul că prezența mai multor artiști internaționali a atras mai mulți oameni, atât străini, cât și români. În plus, prezența artistului american Travis Scott a însemnat o investiție majoră care, conform lui Selly, s-a simțit și în banii încasați în urma festivalului.

“Dacă în 2023 am avut 12 artiști internaționali, anul acesta au fost peste 21, iar Travis Scott, headliner-ul nostru, este unul dintre cei mai scumpi artiști care au concertat vreodată în țara noastră. Aceste investiții majore s-au simțit și în revenue, încasările totale crescând de 4 ori față de ediția din 2023”, a spus Andrei Șelaru.

Câte persoane au participat la festivalul „Beach, Please!”

Selly a fost foarte transparent și cu datele ce privesc numărul de participanți la festival. Acesta arată că majoritatea festivalurilor raportează numărul de participanți adăugând numărul de oameni prezenți în fiecare zi, mod prin care pot induce în eroare publicul.

Citește și : Monica Anghel îți spune secretul unei diete de invidiat. Cum se menține vedeta atât de tânără? „Eu mă simt extraordinar de bine așa, așa cum mănânc acum”

Vloggerul a arătat cum la festival a existat un trafic de 510.000 de persoane în 5 zile și cum numărul de participanți unici a fost de peste 133.000, dintre care 10.000 de participanți au fost străini.

“Când vine vorba de numărul de participanți, majoritatea festivalurilor din România raportează, de fapt, traficul – o cifră care rezultă din adunarea participanților din fiecare zi (participanți ziua 1 + participanți ziua 2 + …etc). Beach, Please! 2024 a înregistrat un trafic de 510.000 pe cele 5 zile de festival, iar numărul de participanți unici a fost de 133.000. Dintre aceștia, am avut peste 10.000 de participanți străini din țări precum Bulgaria, Ungaria, UK, Irlanda sau Republica Moldova”, explică acesta.

Care a fost factorul care a determinat oamenii să cumpere bilete

Selly este de părere că aducerea unor artiști foarte cunoscuți are un impact direct asupra numărului biletelor cumpărate. Prezența artiștilor internaționali este, după părerea sa, un factor esențial luat în calcul de cei ce vor să participe la festival.

„Headlinerul a fost esențial. 40% dintre participanți și-au cumpărat bilet după data de 22 aprilie, când a fost anunțat Travis Scott”, spune Selly. Adaugă că “aducerea unor nume cu greutate influențează mult vânzarea de bilete, line-up-ul fiind principalul factor de decizie în alegerea de a merge la un festival.” a adăugat Șelly.

 

Spynews
Dani de la Insula iubirii își caută iubită după despărțirea de Mădălina! Cum vrea să arate viitoarea parteneră. În ce relații a rămas cu Maria
Bzi.ro
Salarii de 5.000 de lei pe lună, pentru cei fără studii superioare! Unde găsești aceste locuri de muncă
Fanatik.ro
Ce a spus un german care a vizitat toate țările din Europa despre România. Care sunt destinațiile care nu l-au impresionat: “Este dezamăgitor”
Capital.ro
Familia Regală a României, în doliu. Este mare tristeţe şi regret: Dumnezeu să-l odihnească
Playtech.ro
Rapperup P. Diddy a fost aruncat în închisoare. Acuzațiile grave care i-au fost aduse, fanii sunt în șoc
Decizia BEC: Votul prin urna specială la alegerile parlamentare 2024. Tot ce TREBUIE să știi
Adevarul
Satul care a dat marmură pentru vila lui Ceaușescu și Casa Poporului. Ce se întâmplă cu drumul de marmură care l-a făcut faimos
Spynews
Cristina Irimie, profesoara ucisă în atacul armat de la un liceu din SUA, a fost condusă pe ultimul drum. Imagini dureroase de la înmormântare | FOTO
Spynews
Ce este bacteria Bordetella pertussis, care a afectat-o pe fetița Andrei Volos. Micuța ei este de șase zile în spital | FOTO
Evz.ro
Cum văd turiștii străini Bucureștiul. Reacția lor a ajuns virală pe Internet
Ego.ro
Bruneta cu 16 ani mai tânără care a înlocuit-o pe Cristina Ich! Imaginile care au scăpat pe internet
Prosport.ro
FOTO. Cea mai sexy fotbalistă din lume crede că e discriminată! Cum arată
wowbiz.ro
Se închid școlile! Anunț de ultim moment. În ce zone din România vor fi suspendate cursurile?
Playsport.ro
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
kanald.ro
”Şacalul”, bărbatul acuzat că a omorât două tinere în Constanţa, cere de pe patul de spital să fie pus în libertate. La instanță a ajuns doar iubita lui
Capital.ro
Ordin venit de la UE. România trebuie să se supună. Avem termen până în 2045
StirileBZI
Dispare permisul auto! Unde se introduce Cardul My Number
Prosport.ro
„Încă am o viață sexuală foarte bună cu el”. Victoria Beckham dezvăluiri intime incendiare despre David Beckham
stirilekanald.ro
Soțul Deliei, prima victimă a "Șacalului", dezvăluiri șocante! Gafa URIAȘĂ a polițiștilor
substantial.ro
Dominique Pelicot recunoaște acuzațiile de abuz împotriva fostei soții în fața instanței din Avignon
MediaFlux
PUTIN a DECIS URGENT! ARMATA este PREGĂTITĂ. UNDĂ DE ȘOC la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...