Superluna plină schimbă karma zodiilor și anunță o perioadă de transformări personale și emoționale, cu revelații bruște și oportunități neașteptate

Luna plină din 18 septembrie 2024 se anunță intensă pentru zodii. Acest eveniment astrologic vine cu emoții amplificate, revelații și schimbări profunde. Eclipsă lunară care însoțește Luna plină vine să tulbure fiecare semn zodiacal.
Alina Costache
17 sept. 2024, 17:14
Superluna plină schimbă karma zodiilor și anunță o perioadă de transformări personale și emoționale, cu revelații bruște și oportunități neașteptate

Superluna plină, cunoscută și sub numele de „Luna recoltelor”, va avea loc sub semnul Peștilor, un semn de apă profund conectat la emoții, intuiție și vise. Acest eveniment cosmic este o invitație la reflecție interioară și creativitate. Pregătiți-vă pentru o perioadă de transformări personale și emoționale, cu revelații bruște și oportunități neașteptate pentru fiecare semn.

Superluna plină anunță o perioadă de transformări personale și emoționale

BERBEC

Este momentul să încetiniți ritmul! Această Lună plină vă împinge spre moderație. Faceți slalom printre obligații și vreți să mergeți cu vitză maximă, dar acest lucru vă duce la epuizare. Încetiniți ritmul și ascultați-vă corpul, altfel riscați să vă prăbușiți.

TAUR

Lună plină vă aduce mai mulți prieteni. Fie prin întâlniri importante sau reuniuni neașteptate, este momentul ideal pentru a vă lărgi cercul de cunoștințe. În plus, vă așteaptă câteva surprize plăcute la serviciu.

Citeste si „Moneda magică a bogăţiei îți va cădea în portofel!”. Tamara şi Pavel Globa ştiu ce zodii se vor îmbogăţi şi pe cine paşte falimentul la final de septembrie

GEMENI

Această Lună plină vă luminează parcursul profesional. Este momentul să culegeți roadele eforturilor din ultima vreme. Poate fi vorba despre o promovare sau o nouă oportunitate. Este obligatoriu să aveți încredere în voi pentru a progresa.

RAC

Această Lună plină vă stimulează cheful de aventură! Noi perspective se deschid pentru voi, fie că e vorba de călătorii sau descoperiri interioare. Este timpul să ieșiți din zona de confort și să vă lăsați purtați de valul de energie care vine odată cu Superluna.

LEU

Voi sunteți în centrul atenției. Această Lună plină promite oportunități financiare frumoase, cum ar fi o primă sau o promovare neașteptată. Pe plan sentimental, pasiunea este la apogeu. Este momentul să profitați de senzualitatea voastră și să împărtășiți momente tandre cu partenerul.

FECIOARĂ

Pregătiți-vă pentru schimbări decisive! Fie că e vorba de angajamente mari sau de decizii radicale, această Lună plină vă împinge să faceți pași importanți în relațiile voastre. Unii dintre voi ar putea să se mute, să se treacă la nivelul următor în relația de cuplu.

BALANȚĂ

Această Lună plină vă activează simțul datoriei. Sunteți foarte productivi și puteți finaliza un proiect profesional important. Totuși, mare grijă să nu neglijați echilibrul personal. A avea grijă de voi este la fel de important ca și îndeplinirea sarcinilor.

Citeste si Cinci zodii care întâmpină probleme financiare în luna septembrie. Trebuie să fie foarte vigilenți în această perioadă

SCORPION

Superluna recoltelor vă învăluie într-o atmosferă romantică și pasională. În relația de cuplu, suteți mult mai pasionali decât de obicei, iar asta îi place peste măsură partenerului de cuplu. Lăsați-vă inima să se deschidă și bucurați-vă de fiecare moment!

SĂGETĂTOR

Se anunță câteva schimbări în căminul vostru. Mutare, renovare sau reorganizare familială: această Lună plină aduce schimbări în viața domestică. Luați-vă timp să planificați, dar nu uitați de momentele de relaxare.

CAPRICORN

Este momentul ideal pentru a vă lansa într-un proiect intelectual sau creativ. Fie că este vorba de o carte, o prezentare sau un nou blog, aveți încredere în abilitățile și în experiența voastră.

VĂRSĂTOR

Această Lună plină vine cu surprize financiare. Poate fi vorba despre o mărire,  despre încheierea unui nou contract sau despre găsirea unei noi surse de venituri. Atenție la oportunități și faceți alegerile potrivite.

PEȘTI

Voi suneți regii acestei Luni pline! Cu Luna în semnul vostru, este momentul să străluciți. Visurile și obiectivele voastre pot fi atinse. Profitați de sprijinul astrelor pentru a vă afirma ambițiile și a dezvălui lumii tot ceea ce vă face unici.

DailyBusiness
Lovitură dură pentru români! S-au pierdut 2.000 de lei per angajat
Spynews
Lambada a născut! Prima dragoste a lui Tzancă Uraganu l-a făcut tată din nou
Bzi.ro
Salarii de 5.000 de lei pe lună, pentru cei fără studii superioare! Unde găsești aceste locuri de muncă
Fanatik.ro
Planta care te liniștește și te ajută să dormi mai bine. Mulți o folosesc în diferite rețete, dar nu știu că poate trata insomnia
Capital.ro
Putin a dat ordinul ISTORIC. Anunțul la care planeta nu se aștepta: Treceți la producția de serie!
Playtech.ro
A murit jurnalistul TVR Dragoș Tăbăran. Ce a pățit fostul corespondent de război
DailyBusiness
Milioane de români primesc tichete majorate în octombrie
Adevarul
Fostul comandant al armatei ucrainene, Valeri Zalujnîi, s-a împotrivit incursiunii în Kursk. Obiecțiile generalului
Spynews
Poliția Română cere ajutorul cetățenilor pentru găsirea incendiatorului din Parlament. Cum arată bărbatul / FOTO
Spynews
Ce relație are Mira cu soacra ei. Cântăreața a rămas surprinsă când a văzut cum a așteptat-o mama lui Levi Elekes | VIDEO
Evz.ro
Eclipsa de Lună. Cum vor fi influențate zodiile
Ego.ro
Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO
„Încă am o viață sexuală foarte bună cu el”. Victoria Beckham dezvăluiri intime incendiare despre David Beckham
wowbiz.ro
Se închid școlile! Anunț de ultim moment. În ce zone din România vor fi suspendate cursurile?
Cancan.ro
Cum arată Betty Salam acum, la 6 luni după Asia Express 2024. Are și mai multe kilograme ca la TV. Mesajul ei pentru cei care o critică
Playsport.ro
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
kanald.ro
Breaking News | Incendiu în Parlamentul României. Un individ a aruncat cu benzină. 300 de persoane au fost evacuate
Capital.ro
România a luat fața Ungariei. Ungurii au fost umiliți. Decizia luată de Comisia Europeană
StirileBZI
Dispare permisul auto! Unde se introduce Cardul My Number
Prosport.ro
FOTO. Bernadette Szocs, de nerecunoscut! Cum a ajuns să arate
stirilekanald.ro
Soțul Deliei, prima victimă a "Șacalului", dezvăluiri șocante! Gafa URIAȘĂ a polițiștilor
substantial.ro
Ungaria se pregătește pentru cele mai grave inundații din ultimii 10 ani
MediaFlux
PUTIN a DECIS URGENT! ARMATA este PREGĂTITĂ. UNDĂ DE ȘOC la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...