Ana Morodan a fost cerută în căsătorie: „Cu mine nu poţi să fii decât dacă eşti bărbat, mascul alfa, nu se lipește altceva”

Invitată la podcastul lui Jorge, Ana Morodan a vorbit despre cele două cereri în căsătorie pe care le-a primit, dar și despre aparențele care o fac să pară o persoană rece și foarte pretențioasă.
Filip Stan
17 sept. 2024, 19:44
Ana Morodan a fost cerută în căsătorie:

Anul 2023 a fost un an mai dificil pentru Ana Morodan, care a fost condamnată în octombrie la 1 an, 3 luni şi 10 zile de închisoare cu suspendare şi efectuarea a 60 de zile de muncă în folosul comunităţii, după ce, în luna martie, a produs un accident, având permisul suspendat şi fiind sub influenţa alcoolului şi a drogurilor, decizia nu a fost însă definitivă.

Supranumită „Contesa Digitală,” și-a construit o prezență puternică pe rețelele de socializare și este recunoscută pentru stilul său extravagant și personalitatea distinctă. De asemenea, ea a participat la diverse emisiuni TV și proiecte online.

Ana Morodan și-a pierdut părinții unul după altul: „Au fost momente când am vrut să renunț”

La podcastul lui Jorge, Ana Morodan a dezvăluit faptul că a fost cerută în căsătorie de două ori, dar nu a ajuns niciodată să facă pasul cel mare și să se căsătorească. Aceasta a mărturisit că bărbatul care va fi cu ea trebuie să fie un om cu principii, intelectual și puternic, așa cum au fost și cei din trecutul său. Influencerița a declarat că nu se află într-o relație la momentul actual și că trece printr-o perioadă în care vrea să se dezvolte și să construiască lucruri importante. În plus, vedeta a menționat că oamenii se lasă adesea păcăliți de aparențe în ceea ce o privește și că în spatele femeii dure se află, de fapt, o persoană sensibilă și foarte empatică.

Ana Morodan, dezvăluiri incendiare despre viața ei amoroasă: „Eu am plâns, știu ce înseamnă să plângi pe bordură, dar și în penthouse”

„Am fost cerută în căsătorie de două ori, două inelușe dețin. Nu le-am dat înapoi. Nu m-am măritat, dar nici nu le-am dat înapoi. Cum să le dau? Uită-te la mine. Cu mine nu poți să fii decât dacă ești bărbat, mascul alfa, nu se lipește altceva. Tu crezi că la un bărbat adevărat care e gentleman, deștept, are principii și e intelectual te duci cu inelul înapoi și el îl ia? Nu sunt într-o relație. Eu sunt într-o perioadă de construcție. Eu sunt o doamnă care umblă în rochie cu trenă ziua, în amiaza mare. Trebuie să vadă dincolo de rochia cu trenă. Eu, de fapt, sunt un licurici în lumina farurilor. Am tras bățul scurt cu fața mea, tot timpul par o scorpie. ”, a declarat Ana Morodan.

De asemenea, influencerița a vorbit despre presupunerile pe care le fac oamenii despre ea. Deși stilul ei extravagant o poate face să pară o persoană foarte rece și pretențioasă, Ana Morodan a recunoscut că nu este deloc așa, merge la petreceri cu grătar și nu ar deranja-o să mănânce mici stând pe o bordură. Aceasta se consideră un om sensibil, cu simțul umorului și crede că este foarte norocoasă datorită oamenilor pe care îi are în jurul ei.

Citește și: Ana Morodan, dezvăluiri despre obiceiul ciudat de la vârsta de 13 ani. De unde vine pasiunea influenceriței pentru modă

„Mă duc la grătar. Eu sunt genul de om care dacă trebuie să mâncăm mici pe bordură, mâncăm mici pe bordură. Cu perlele, penele și paietele, acolo mănânc, nu e niciun fel de problemă. Nu am astfel de fițe. Dacă aș zice ceva despre mine, aș spune că sunt un om sensibil, un om care mai și greșește, sunt extrem de empatică, îmi place să cred că am umor și sunt destul de norocoasă încât să fi strâns în jurul meu niște oameni excepționali. Sunt foarte norocoasă că îi am”, a adăugat Ana Morodan, la podcastul lui Jorge.

DailyBusiness
Noi locuri de muncă în România. O companie uriașă se mută din Bulgaria în țara noastră
Spynews
Lambada a născut! Prima dragoste a lui Tzancă Uraganu l-a făcut tată din nou
Bzi.ro
Salarii de 5.000 de lei pe lună, pentru cei fără studii superioare! Unde găsești aceste locuri de muncă
Fanatik.ro
Leguma, cultivată la greu în România, la care prețul a explodat în acest an. Cât a ajuns să coste astăzi
Capital.ro
Ilegal pe domeniul public. Legea se aplică în toată România: Se cer despăgubiri!
Playtech.ro
A murit jurnalistul TVR Dragoș Tăbăran. Ce a pățit fostul corespondent de război
DailyBusiness
1.500 lei pe cardurile românilor. Află cine primește
Adevarul
Fostul comandant al armatei ucrainene, Valeri Zalujnîi, s-a împotrivit incursiunii în Kursk. Obiecțiile generalului
Spynews
Poliția Română cere ajutorul cetățenilor pentru găsirea incendiatorului din Parlament. Cum arată bărbatul / FOTO
Spynews
Ce relație are Mira cu soacra ei. Cântăreața a rămas surprinsă când a văzut cum a așteptat-o mama lui Levi Elekes | VIDEO
Evz.ro
Desfundarea chiuvetei, metode pe care sigur nu le-ai încercat. Ce spun experții
Ego.ro
Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO
Prosport.ro
„Încă am o viață sexuală foarte bună cu el”. Victoria Beckham dezvăluiri intime incendiare despre David Beckham
wowbiz.ro
Se închid școlile! Anunț de ultim moment. În ce zone din România vor fi suspendate cursurile?
Cancan.ro
Cum arată Betty Salam acum, la 6 luni după Asia Express 2024. Are și mai multe kilograme ca la TV. Mesajul ei pentru cei care o critică
Playsport.ro
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
kanald.ro
Când vor primi pensionarii restul de bani din pensiile recalculate greșit. Anunțul făcut de Casa Națională de Pensii Publice
Capital.ro
Putin a dat ordinul ISTORIC. Anunțul la care planeta nu se aștepta: Treceți la producția de serie!
StirileBZI
Dispare permisul auto! Unde se introduce Cardul My Number
Prosport.ro
FOTO. Bernadette Szocs, de nerecunoscut! Cum a ajuns să arate
stirilekanald.ro
Soțul Deliei, prima victimă a "Șacalului", dezvăluiri șocante! Gafa URIAȘĂ a polițiștilor
substantial.ro
Stratul de ozon se recuperează pe termen lung: erupțiile vulcanice și eforturile globale
MediaFlux
PUTIN a DECIS URGENT! ARMATA este PREGĂTITĂ. UNDĂ DE ȘOC la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...