Dany Boy schimbă femeile ca pe ciorapi. Concurentul de la Insula Iubirii a agățat altă brunetă după despărțirea de ispita Mădălina

Dany Boy de la Insula Iubirii a uitat complet de Mădălina. Bărbatul s-a afișat alături de o altă femeie, la doar câteva zile de la despărțirea de ispita care l-a făcut să renunțe la iubita lui.
Irina Dumitrescu
17 sept. 2024, 20:23
Dany Boy schimbă femeile ca pe ciorapi. Concurentul de la Insula Iubirii a agățat altă brunetă după despărțirea de ispita Mădălina

După ce s-a despărțit de Mădălina, Dany Boy nu a stat deloc pe gânduri și a trecut mai departe. În urmă cu doar câteva zile, fostul concurent de la Insula Iubirii mărturisea în timpul unui live pe TikTok cum ar arăta pentru el femeia ideală, spunând că i-ar plăcea să fie brunetă, chiar dacă a avut relații numai cu fete blonde.

Citește și: Telenovela continuă şi după Insula Iubirii. Cornel a comis-o şi după ce a aflat că Iustina e însărcinată. Ispita Loredana l-a dat de gol

Acum, Dany Boy, pe numele său real Daniel Ungureanu, s-a afișat pe rețelele sociale cu o brunetă, lucru care i-a făcut pe mulți să creadă că dorința sa s-a îndeplinit. Bărbatul o ține în brațe pe brunetă, iar alături de fotografie a pus două emoticoane care le-au dat de gândit urmăritorilor săi.

„Idealul meu de femeie e femeia brunetă. Brunetele îmi plac, dar am avut parte doar de blonde. De fapt, cred că idealul meu e o brunetă, dar slăbiciunea mea e o blondă”, a spus Daniel, într-un live pe TikTok.

Ei bine, ce să vezi… bruneta alături de care s-a fotografiat Dany Boy este chiar Maria Tebieș, ispită în acest sezon de la Insula Iubirii. Chiar dacă în timpul filmărilor nu au avut nicio apropiere mai specială, se pare că lucrurile s-au schimbat. Fostul concurent a uitat repede de Mădălina, femeia alături de care a părăsit emisiunea și care a avut o relație de doar câteva luni și pare ca a înșelat-o după doar două săptămâni.

Citește și: Maria Tebieș face bani dintr-o sursă neașteptată după Insula Iubirii: „Cel mai bine este să te abonezi și să vezi cu ochii tăi”

Relația lor a început într-un mod atipic și pare că nu a rezistat prea mult. La ceremonia finală de la Insula Iubirii, Daniel și Maria, partenera sa alături de care venise în emisiune, au ales să plece separat, iar el a rămas alături de Mădălina.

În timpul emisiunii, Dany Boy i-a promis Mădălinei că nu o va înșela, bărbatul a picat din nou în ispită, după doar două săptămâni de relație. Cu toate astea, tânăra l-a iertat și au hotărât să își mai dea o șansă, dat fiind faptul că, după cum a spus ea, circumstanțele în care și-au început povestea de dragoste nu au fost prielnice pentru ei.

De ce s-a despărțit Dany Boy de Mădălina

Cu doar câteva zile în urmă, Dany Boy a dezvăluit adevăratul motiv al despărțirii și a făcut acuzații grave la adresa Mădălinei. El susține că aceasta ar fi continuat să vorbească cu un fost iubit, cu care avusese legătură înainte de participarea la Insula Iubirii și spune că regretă că a avut încredere în ea, chiar dacă a fost avertizat de mai multe persoane.

„Motivul real! Nu am crezut ceea ce mi-a scris, ulterior a venit și cu dovezi! Ca idee, este un băiat cu care Mădălina a avut treabă înainte de insulă, iar după ce am venit acasă, a continuat să aibă treabă când eu mai plecam de acasă! De ce am înșelat-o după două săptămâni? Din motivul ăsta! Pe lângă asta, mai mulți băieți mi-au spus că au treabă cu ea în timp ce noi practic formăm un cuplu, arătându-mi conversații și dovezi.

Eu am fost prost că am crezut în ea, într-o femeie care practic a furat iubitul prietenei ei… Aici a fost greșeala mea că nu am crezut de la început o persoană care mi-a spus ‘Ai grijă cu Mădălina că face, că drege”. O persoană din trecutul meu… Da, am fost blocat pe apeluri, o sunam cu alte numere ca să-i spun să nu-mi mai rostească numele! Și la testimonialele de după emisiune am spus totul în favoarea ei!!! Deoarece i-am promis că indiferent de situație o să încerc să îi fac o reclamă bună pentru că era deranjată de părerea lumii! D-asta am spus tot ce am spus la testimoniale și am ridicat-o în slăvi!”a scris Dany Boy, pe Instagram.

DailyBusiness
Noi locuri de muncă în România. O companie uriașă se mută din Bulgaria în țara noastră
Spynews
Lambada a născut! Prima dragoste a lui Tzancă Uraganu l-a făcut tată din nou
Bzi.ro
Salarii de 5.000 de lei pe lună, pentru cei fără studii superioare! Unde găsești aceste locuri de muncă
Fanatik.ro
Leguma, cultivată la greu în România, la care prețul a explodat în acest an. Cât a ajuns să coste astăzi
Capital.ro
Ilegal pe domeniul public. Legea se aplică în toată România: Se cer despăgubiri!
Playtech.ro
A murit jurnalistul TVR Dragoș Tăbăran. Ce a pățit fostul corespondent de război
DailyBusiness
1.500 lei pe cardurile românilor. Află cine primește
Adevarul
Fostul comandant al armatei ucrainene, Valeri Zalujnîi, s-a împotrivit incursiunii în Kursk. Obiecțiile generalului
Spynews
Poliția Română cere ajutorul cetățenilor pentru găsirea incendiatorului din Parlament. Cum arată bărbatul / FOTO
Spynews
Ce relație are Mira cu soacra ei. Cântăreața a rămas surprinsă când a văzut cum a așteptat-o mama lui Levi Elekes | VIDEO
Evz.ro
Desfundarea chiuvetei, metode pe care sigur nu le-ai încercat. Ce spun experții
Ego.ro
Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO
Prosport.ro
„Încă am o viață sexuală foarte bună cu el”. Victoria Beckham dezvăluiri intime incendiare despre David Beckham
wowbiz.ro
Se închid școlile! Anunț de ultim moment. În ce zone din România vor fi suspendate cursurile?
Cancan.ro
Cum arată Betty Salam acum, la 6 luni după Asia Express 2024. Are și mai multe kilograme ca la TV. Mesajul ei pentru cei care o critică
Playsport.ro
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
kanald.ro
Când vor primi pensionarii restul de bani din pensiile recalculate greșit. Anunțul făcut de Casa Națională de Pensii Publice
Capital.ro
Putin a dat ordinul ISTORIC. Anunțul la care planeta nu se aștepta: Treceți la producția de serie!
StirileBZI
Dispare permisul auto! Unde se introduce Cardul My Number
Prosport.ro
FOTO. Bernadette Szocs, de nerecunoscut! Cum a ajuns să arate
stirilekanald.ro
Soțul Deliei, prima victimă a "Șacalului", dezvăluiri șocante! Gafa URIAȘĂ a polițiștilor
substantial.ro
Incident periculos pe o trecere de pietoni din Galați
MediaFlux
SUA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI! Au anunțat
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...