Pepe, după ce Andreea Bălan a fost dată afară de la Te cunosc de undeva 2024: „Aşa e viaţa”

Pepe a făcut primele declarații după ce Andreea Bălan a renunțat la emisiunea „Te cunosc de undeva” pe care el o prezintă la Antena 1 alături de Alina Pușcaș. Din propria lui experiență, artistul a declarat că "aşa e viaţa".
Filip Stan
17 sept. 2024, 20:07
Pepe, după ce Andreea Bălan a fost dată afară de la Te cunosc de undeva 2024:

În urmă cu câteva zile s-a aflat că Andreea Bălan și-a dat demisia de la Antena 1. Colegii ei au păstrat tăcerea până acum despre plecarea ei, însă Pepe a avut o primă reacție pentru Click. Întrebat într-un interviu ce urmează pentru el de acum înainte și ce spune despre plecarea artistei din show, el a dezvăluit: „Urmează noi proiecte, urmează Te cunosc de undeva și sunt sigur că vor veni oameni noi, vor veni artiști noi, poate chiar și jurați noi, evident, concurenți noi, și nu avem timp să ne plictisim. E un joc frumos și cred că nu trebuie să ne uităm în urmă, ci doar înainte. Și eu am făcut parte din multe proiecte și am dispărut din ele și apoi am revenit. Așa e viața!”, a spus el.

Andreea Bălan, primele declarații oficiale despre demisia de la Antena 1

Andreea Bălan, reacție neașteptată după plecarea de la „Te Cunosc de Undeva”: „Îmi doresc să petrec și să călătoresc mai mult cu familia mea, fără să depind de programul strict al unui show TV.”

Pe contul personal de Instagram, Andreea Bălan a făcut primele declarații despre demisia ei de la Antena 1. Cântăreața nu va mai face parte din juriul emisiunii „Te cunosc de undeva!” și a explicat ce anume a determinat-o să își dea demisia.

Dragii mei,
Anul acesta împlinesc 30 de ani de carieră și îmi îndeplinesc marele vis de a avea cel mai mare concert din viața mea la Sala Palatului pe 16 octombrie – Povestea Sufletului meu și sunt foarte fericită să mă dedic și să muncesc pe deplin pentru acest proiect.
Totodată, îmi doresc să petrec și să călătoresc mai mult cu familia mea, fără să depind de programul strict al unui show tv.
Din aceste motive, eu am decis să nu mai fac parte din juriul Tcdu.
Sunt foarte împlinită și fericită din toate punctele de vedere și îmi doresc ca proiectele profesionale să fie în armonie cu dezvoltarea mea emoțională.
Le doresc succes în noul sezon. Abia aștept să ne vedem pe 16 octombrie – Povestea Sufletului meu, o poveste despre viață și dragoste, despre putere și supraviețuire, despre vindecare și iertare”, a scris Andreea Bălan pe contul personal de Instagram.

 

Andreea Bălan, la Pro TV. Anunțul a fost făcut de tatăl artistei: „Mi-am dat acordul”

Pepe este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România. Pe lângă meseria din indutria muzicală, el este și prezentator TV la emisiunea ”Te cunosc de undeva”.

Artistul are două fete, Rosa și Maria, din căsătoria cu Raluca Pastramă, iar ele se înțeleg foarte bine cu actuala soție a lui Pepe, Yassy. Pepe a împărtășit și câteva cuvinte despre plecarea colegei sale Andreea Bălan de la emisiunea „Te cunosc de undeva”, scrie Click.

Ozana Barabancea, declarații despre modul în care a fost dată afară de la emisiunea „Te cunosc de undeva”. „Eu m-am simțit mereu omul potrivit la momentul potrivit”

„Urmează noi proiecte, urmează „Te cunosc de undeva” și sunt sigur că vor veni oameni noi, vor veni artiști noi, poate chiar și jurați noi, evident, concurenți noi, și nu avem timp să ne plictisim.

E un joc frumos și cred că nu trebuie să ne uităm în urmă, ci doar înainte. Și eu am făcut parte din multe proiecte și am dispărut din ele și apoi am revenit. Așa e viața!”, a spus Pepe.

DailyBusiness
Noi locuri de muncă în România. O companie uriașă se mută din Bulgaria în țara noastră
Spynews
Lambada a născut! Prima dragoste a lui Tzancă Uraganu l-a făcut tată din nou
Bzi.ro
Salarii de 5.000 de lei pe lună, pentru cei fără studii superioare! Unde găsești aceste locuri de muncă
Fanatik.ro
Leguma, cultivată la greu în România, la care prețul a explodat în acest an. Cât a ajuns să coste astăzi
Capital.ro
Ilegal pe domeniul public. Legea se aplică în toată România: Se cer despăgubiri!
Playtech.ro
A murit jurnalistul TVR Dragoș Tăbăran. Ce a pățit fostul corespondent de război
DailyBusiness
1.500 lei pe cardurile românilor. Află cine primește
Adevarul
Fostul comandant al armatei ucrainene, Valeri Zalujnîi, s-a împotrivit incursiunii în Kursk. Obiecțiile generalului
Spynews
Poliția Română cere ajutorul cetățenilor pentru găsirea incendiatorului din Parlament. Cum arată bărbatul / FOTO
Spynews
Ce relație are Mira cu soacra ei. Cântăreața a rămas surprinsă când a văzut cum a așteptat-o mama lui Levi Elekes | VIDEO
Evz.ro
Desfundarea chiuvetei, metode pe care sigur nu le-ai încercat. Ce spun experții
Ego.ro
Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO
Prosport.ro
„Încă am o viață sexuală foarte bună cu el”. Victoria Beckham dezvăluiri intime incendiare despre David Beckham
wowbiz.ro
Se închid școlile! Anunț de ultim moment. În ce zone din România vor fi suspendate cursurile?
Cancan.ro
Cum arată Betty Salam acum, la 6 luni după Asia Express 2024. Are și mai multe kilograme ca la TV. Mesajul ei pentru cei care o critică
Playsport.ro
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
kanald.ro
Când vor primi pensionarii restul de bani din pensiile recalculate greșit. Anunțul făcut de Casa Națională de Pensii Publice
Capital.ro
Putin a dat ordinul ISTORIC. Anunțul la care planeta nu se aștepta: Treceți la producția de serie!
StirileBZI
Dispare permisul auto! Unde se introduce Cardul My Number
Prosport.ro
FOTO. Bernadette Szocs, de nerecunoscut! Cum a ajuns să arate
stirilekanald.ro
Soțul Deliei, prima victimă a "Șacalului", dezvăluiri șocante! Gafa URIAȘĂ a polițiștilor
substantial.ro
Incident periculos pe o trecere de pietoni din Galați
MediaFlux
SUA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI! Au anunțat
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...