Marcel Ciolacu, despre viața din tinerețe: ”Nu mi-e rușine de nimic din ceea ce am făcut în viață. Am muncit… dormeam și în parcări”

Marcel Ciolacu, candidatul PSD la alegerile prezidențiale 2024, a povestit detalii din tinerețea sa, despre relația cu părinții, dar şi despre locurile pe unde a muncit până să se implice în politică. ”Nu mi-e rușine de nimic din ceea ce am făcut în viață”, a spus Ciolacu, la Antena 3.
Alina Costache
18 sept. 2024, 09:55
Marcel Ciolacu, despre viața din tinerețe: ”Nu mi-e rușine de nimic din ceea ce am făcut în viață. Am muncit... dormeam și în parcări”

Marcel Ciolacu, candidatul PSD la alegerile prezidențiale 2024, a precizat că nu îi este ruşine de nimic din ceea ce a făcut în viață. Lidrul PSD a spus că, deşi a avut niște părinti mai stricți, copilăria sa a fost foarte frumoasă.

„Mie nu mi-e rușine de nimic din ceea ce am făcut în viață. E marea poveste cu scheletele. Domnule, ce schelete are Ciolacu? Vă spun că mă uit la Mircea Geoană.. îi urez succes. Știm cu toții că am trăit în România. Eu am trăit în PSD.. Dacă încep toate acele schelete să umble suntem în Fantomas. Va fi jale, dar nu intru în detalii, cel puţin nu acum.

Dar nu mi-e rușine de nimic. Deciziile mi le-am luat eu. Prioritățile mi le-am făcut eu în funcție de familia mea. Am muncit… și în facultate am muncit. Lucram la o companie More Trading română – israeliană. Mergeam și făceam toate documentele de export ale companiei în portul Constanța. Atunci erau cu garanții.

Citește și: Marcel Ciolacu, despre „scheletele” din dulapul lui Geoană: „Dacă încep să umble toate noaptea, ar fi jale, suntem în Fantômas”

Trebuia să merg să termin documentele de export şi cu acele documente te întorci la bancă ca să-i deblocheze omului de afaceri garanția depusă. Am muncit… dormeam și în parcări. Eram tânăr, nu aveam probleme. Pe urmă mi-am făcut și companie privată, am muncit, am avut magazine alimentare. La un moment dat, am hotărât că vreau altceva”, a povestit Marcel Ciolacu la Antena 3. 

Citește și: Marcel Ciolacu: „Avem un stil al nostru specific de lălăială, mai ales în administraţie”. Soluţia pentru traficul din Bucureşti

Marcel Ciolacu a povestit și despre părinții lui și relația cu ei și a depănat câteva amintiri din copilărie.

„Tata era un oltean într-o familie foarte numeroasă cu 11 frați. El era mai dur, mai prusac. Venea din școală militară şi avea trei băieți. Trebuia să-i țină în mână. În momentul în care n-am reușit să intru la facultate, imediat m-a trimis la muncă și înainte de armată și după armată același lucru. N-ai fost în stare du-te nene că doar nu te ţin eu în spate…

Mama venea dintr-o dintr-o familie din Tecuci, din Moldova. Frații mei au fost amândoi născuți la Tecuci. De exemplu, o parte din parcul din Tecuci este fosta curte a mamei mele, a părinților mamei, a bunicilor(…) Deci cumva bunicul a donat tot statului român, gara din Tecuci era construită pe via lui bunicu. A donat tot statului român ca mama mea să fie lăsată să dea bacalaureatul. Astea erau vremurile. Singurul lucru nedonat sunt locurile de la cimitir unde sunt părinții. (…) Nu am revendicat niciodată nimic că aia a fost decizia bunicului meu. Părinţii au fost foarte stricţi, dar cu niște principii foarte sănătoase. (…) Dacă la ora 2:00 nu era la masă, erai terminat. Nu era mâncare ca acum și se gătea o dată pentru toată lumea. Am avut o copilărie frumoasă”, a mai spus Marcel Ciolacu.

DailyBusiness
Ratele românilor, în pericol să crească iar? Anunțul BNR
Spynews
Lambada a născut! Prima dragoste a lui Tzancă Uraganu l-a făcut tată din nou
Bzi.ro
Ce salarii au chefii de la MasterChef 2024. Cine primește cei mai mulți bani
Fanatik.ro
Planta pe care e bine să o plantezi la final de septembrie. Vei avea flori colorate întreaga vară, dar și o grădină mai frumoasă
Capital.ro
Noua super funcție a lui Klaus Iohannis. Postul pe care îl poate ocupa din 2025
Playtech.ro
Ioana Năstase, apariție spectaculoasă la 50 de ani. Are o siluetă de vis, zici că e o adolescentă
DailyBusiness
Ploile mătură România! Anunț major al meteorologilor
Adevarul
Fost consilier prezidențial la Kremlin: ”Când Putin va pleca, întregul sistem politic va fi distrus și se va ajunge la o situație de haos”
Spynews
Poliția Română cere ajutorul cetățenilor pentru găsirea incendiatorului din Parlament. Cum arată bărbatul / FOTO
Spynews
Ce relație are Mira cu soacra ei. Cântăreața a rămas surprinsă când a văzut cum a așteptat-o mama lui Levi Elekes | VIDEO
Evz.ro
De ce a dat-o Pepe în judecată pe Raluca Pastramă
Ego.ro
Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO
Prosport.ro
FOTO. Bernadette Szocs, de nerecunoscut! Cum a ajuns să arate
wowbiz.ro
Se închid școlile! Anunț de ultim moment. În ce zone din România vor fi suspendate cursurile?
Cancan.ro
Nelson Mondialu ZGUDUIE showbizul! A rupt tăcerea despre Liana, după nunta lui Livian: „E fata mea adoptată”
Playsport.ro
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
kanald.ro
Cod galben de ploi torențiale și vijelii până joi, 19 septembrie. Sunt vizate 9 județe
Capital.ro
Stare de alertă în capitala Ungariei! Dunărea a ieșit din matcă la Budapesta
StirileBZI
Se dau 500 de lei în plus la al 13-lea salariu! Banii intră în cont în decembrie 2024, de Crăciun
Prosport.ro
FOTO. Cea mai frumoasă voleibalistă din lume, în costum de baie
stirilekanald.ro
Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare
substantial.ro
Explozie majoră la un depozit de rachete în regiunea Tver, Rusia
MediaFlux
DISPARE ORA de IARNĂ! S-A VOTAT în UE!
Shtiu.ro
De unde vine expresia 'a da milităria jos din pod'! Nu te-ai fi gândit!