Smiley și Gina au dat în mintea copiilor. Ce activități are cuplul, alături de Josephine. „Dacă vrei o tragem amândoi pe mami”

Smiley și Gina sunt mai fericiți ca niciodată și par să fie cuplul perfect de părinți pentru fiica lor, Josephine. Cei doi nu ezită să intre puțin în universul minunat al copilăriei și să se bucure de prezența celor mici.
Filip Stan
18 sept. 2024, 10:57
Smiley și Gina au dat în mintea copiilor. Ce activități are cuplul, alături de Josephine. „Dacă vrei o tragem amândoi pe mami”

Într-un videoclip postat pe TikTok, Smiley și Gina Pistol par să fie niște părinți cărora nu le este frică să intre în mintea copiilor și profită de orice moment alături de fiica lor, Josephine. De când a devenit tătic, Smiley este mai împlinit ca niciodată, iar viața lui s-a schimbat radical.

„Sunt implicat total. Fac tot ce trebuie. Tot ce vreau eu, tot ce vrea ea. Rămân și cu ea singur. Diminețile sunt ale noastre. Tot timpul dansăm, desenăm. Are un simț artistic deosebit. Aproape în fiecare săptămână rămâi șocat de ceva: a învățat singură să danseze, cântă, fredonează piese, le prinde foarte repede. Totul e nou pentru mine. În fiecare săptămână învață cuvinte. E un copil deosebit”, a declarat Smiley, pentru unica.ro.

Ce activități au Smiley și Gina, alături de fetița lor

Deși ambii părinți evită să-și expună fetița în mediul online, de data aceasta au făcut o excepție, însă micuța a fost filmată doar de la spate. În videoclipul care face ravagii pe TikTok putem observa că fetița se simte extraordinar de bine cu părinții ei. Însă nici cele două celebrități nu se lasă mai prejos.

Într-o atmosferă extrem de relaxantă, Smiley este filmat de soția lui, în timp ce se joacă cu micuța Josephine.  Ea stă pe o păturică, iar Smiley o trage prin casă, activitate care o face pe micuță extrem de fericită. Cei doi se hotărăsc la un moment dat să încerce să o convingă și pe Gina să li se alăture, astfel Gina trece pe păturica care de această dată este trasă prin toată casa de Smiley și Josephine. Într-un spirit de glumă, prezentatoarea TV se bucură că este o ocazie prielnică în a sterge praful de prin toată în casa în timp ce e plimbată de cei doi.

„Sunteți siguri? Nu e rău, am șters și praful”, a spus Gina râzând.

@funny_moments9191 #gina #ginapistol #smiley #foryou #fyp #viral #protv #protvromania #josephine #masterchef #masterchefromania #fypage #fy #fyppppppppppppppppppppppp #fypp #vocearomaniei #romaniiautalent #viralvideo #viraltiktok #virall #viral_video #funny #amuzant #5pasidebine #misiuneatiktok #vreaupeforyou #goviral #smileyomul #antena1 #chefilacutite #asiaexpressromania ♬ eredeti hang – funny_moments

Citește și: Ce sumă a primit Jessie J pentru concertul susținut la București. Organizatorii nu s-au uitat la bani

Artistul și frumoasa prezentatoare locuiesc într-o casă care a costat 300.000 de euro

Smiley, împreună cu Gina și fiica lor, locuiesc într-o casă la ieșirea din București, mai exact în Cernica, într-o vilă care a costat 300.000 de euro. Casa dispune de trei dormitoare, trei băi și un living extrem de spațios. Pentru amenajarea casei au lucrat mai mulți arhitecți, iar nunațele ce perdomină sunt albastru și bej.

Părinții artistului îi ajută la creșterea fetiței

Cu toate că Smiley și Gina sunt părinți extrem de responsabili, cei doi au de asemenea un program foarte încărcat din cauza filmărilor pe care le au. Astfel, părinții lui Smiley au decis să își achiziționeze o casă în vecinătatea lor pentru a-i putea ajuta cu creșterea micuței Josephine.

„Avem un program echilibrat. Avem timp să petrecem și împreună, separat sau toți trei și cu familia extinsă. Părinții mei sunt topiți, sunt fascinați de tot ce se întâmplă. În curând se vor muta mai aproape de noi. Casa a fost investiția lor. E o chestie la care am convenit împreună”, a mai declarat Smiley în urmă cu câteva luni, pentru unica.ro

Citește și: Alex Bodi reacționează la imaginile apărute cu Ema Uta în compania altui bărbat. Ce a spus afaceristul

 

DailyBusiness
Inedit! Primești 200.000 de euro în cele mai grele vremuri, doar dacă depui dosarul cu actele necesare
Spynews
Lambada a născut! Prima dragoste a lui Tzancă Uraganu l-a făcut tată din nou
Bzi.ro
Ce salarii au chefii de la MasterChef 2024. Cine primește cei mai mulți bani
Fanatik.ro
Orașul din România care se află pe șapte coline, ca Roma. Puțini știu cum se numesc și ce ascund
Capital.ro
Noua super funcție a lui Klaus Iohannis. Postul pe care îl poate ocupa din 2025
Playtech.ro
Ioana Năstase, apariție spectaculoasă la 50 de ani. Are o siluetă de vis, zici că e o adolescentă
DailyBusiness
Ratele românilor, în pericol să crească iar? Anunțul BNR
Adevarul
Fost consilier prezidențial la Kremlin: ”Când Putin va pleca, întregul sistem politic va fi distrus și se va ajunge la o situație de haos”
Spynews
Poliția Română cere ajutorul cetățenilor pentru găsirea incendiatorului din Parlament. Cum arată bărbatul / FOTO
Spynews
Ce relație are Mira cu soacra ei. Cântăreața a rămas surprinsă când a văzut cum a așteptat-o mama lui Levi Elekes | VIDEO
Evz.ro
De ce a dat-o Pepe în judecată pe Raluca Pastramă
Ego.ro
Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO
Prosport.ro
FOTO. Bernadette Szocs, de nerecunoscut! Cum a ajuns să arate
wowbiz.ro
Se închid școlile! Anunț de ultim moment. În ce zone din România vor fi suspendate cursurile?
Cancan.ro
Nelson Mondialu ZGUDUIE showbizul! A rupt tăcerea despre Liana, după nunta lui Livian: „E fata mea adoptată”
Playsport.ro
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
kanald.ro
Cod galben de ploi torențiale și vijelii până joi, 19 septembrie. Sunt vizate 9 județe
Capital.ro
Stare de alertă în capitala Ungariei! Dunărea a ieșit din matcă la Budapesta
StirileBZI
Se dau 500 de lei în plus la al 13-lea salariu! Banii intră în cont în decembrie 2024, de Crăciun
Prosport.ro
FOTO. Cea mai frumoasă voleibalistă din lume, în costum de baie
stirilekanald.ro
Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare
substantial.ro
Niveluri ridicate de cesiu radioactiv detectate în apropierea frontierei Norvegiei cu Rusia
MediaFlux
RĂSTURNARE PRIVIND PROCESUL lui CEAUȘESCU! Se REIA de la 0
Shtiu.ro
De unde vine expresia 'a da milităria jos din pod'! Nu te-ai fi gândit!