Georgică Cornu este în doliu. Nu poate trece peste șocul morții fratelui său.

Fratele lui Georgică Cornu a murit în curte casei, în timp ce făcea un grătar. Accidentul a fost unul banal, însă l-a costat viața.
Filip Stan
18 sept. 2024, 14:25
Georgică Cornu este în doliu. Nu poate trece peste șocul morții fratelui său.

Marele afacerist, Georgică Cornu este în stare de șoc. În această dimineață a anunțat că fratele lui, Petrișor, a murit într-un accident banal. Bărbatul avea 58 de ani și nu suferea de nicio boală.

Care a fost cauza morții fratelui lui Georgică Cornu

Fostul soț al Marinei Almășan nu își poate reveni din șocul pe care l-a avut în această dimineață cu privire la moartea fratelui său. Acesta a postat un anunț pe toate rețelele de socializare, în care a anunțat că și-a pierdut cea mai de suflet parte a lui, și anume fratele lui, Petrișor. Extrem de îndurerat, aceasta a reușit să scrie doar câteva rânduri în postarea lui.

„Cu durere în suflet vă anunț că astăzi, 17.09.2024, fratele meu, Cornu Adelin Petrișor s-a stins din viață. Dumnezeu să-l odihnească în pace.”, a scris afaceristul timișorean în această dimineață, pe Facebook.

Cauza morții fratelui lui Georgică a fost una extrem de fatidică. Acesta a murit în curtea casei, în timp ce se apucase să facă un grătar. Din nefericire, acestuia i-a scăpat un flex, iar un disc i-a tăiat artera femurală.

„S-a apucat să facă un grătar, în curte. I-a scăpat un flex, un disc i-a tăiat artera femurală. În două minute ești gata, am înțeles că atâta durează. Nu au mai avut ce să-i facă”, a declarat Georgică Cornu în exclusivitate pentru FANATIK.

Cu toate acestea, afaceristul a prevestit tragedia într-un fel. Acesta vorbise cu fratele lui chiar cu două ore înainte de tragicul accident. A doua oară când acesta l-a sunat, la telefon i-a răspuns un polițist, care nu i-a transmis în mod direct vestea morții fratelui său.

„Cu două ore înainte am vorbit cu el. Am sunat apoi și mi-a răspuns polițistul de pe telefonul lui. Mi-a zis că a avut un accident și e în stare de inconștiență. Nu mi-a spus că e mort”, a mai spus acesta.

Citește și: Oana Zăvoranu, de nerecunoscut! Nenorocirile și-au pus amprenta asupra vedetei

Afaceristul a spus că fratele lui nu a fost niciodată bolnav

La câteva minute după ce acestuia i-a răspuns polițistul, asistenta care era pe ambulanță i-a dat vestea tragică. Georgică a mai menționat și faptul că fratele lui nu suferea de vreo boală.

„Am vorbit după și cu o asistentă de pe salvare. Aceasta mi-a zis că e decedat. Era cu zece ani mai tânăr, avea 58 de ani. Asta e viața. Alergi ca prostul și apoi ajungi la morgă. El nu a fost bolnav niciodată”.

Citește și: Alin Oprea o demolează pe fosta lui soție, după ce aceasta a apărut la un podcast: „Consider că femeia asta a fost blestemul vieții mele”

 

DailyBusiness
Se dau 100 de euro în plus la al 13-lea salariu. Iată cine sunt norocoșii
Spynews
Larisa Uță ar fi fost lovită de Alin Oprea! Fosta lui soție, declarații în lacrimi despre unul dintre cele mai dificile momente: ”Era foarte beat”
Bzi.ro
Ce salarii au chefii de la MasterChef 2024. Cine primește cei mai mulți bani
Fanatik.ro
Ce a putut să găsească un bărbat într-o cameră ascunsă din podul casei. ”Erau acolo din anii ’60”
Capital.ro
Ungurii au fost pedepsiți. Comisia Europeană i-a dat lovitura finală Ungariei
Playtech.ro
Ioana Năstase, apariție spectaculoasă la 50 de ani. Are o siluetă de vis, zici că e o adolescentă
DailyBusiness
O nouă GRATUITATE pentru românii cu venituri sub 3000 de lei. Este vestea care va bucura milioane de oameni
Adevarul
Fost consilier prezidențial la Kremlin: ”Când Putin va pleca, întregul sistem politic va fi distrus și se va ajunge la o situație de haos”
Spynews
Lora se căsătorește mâine cu Ionuț Ghenu! Cei doi îndrăgostiți devin soț și soție după ce au amânat nunta timp de patru ani / VIDEO
Spynews
Larisa Uță demontează declarațiile lui Alin Oprea, confom cărora ar fi aflat din interceptările DNA că este înșelat: ”Singurul urmărit era el”
Evz.ro
Vrăjitoarele i-au distrus viața Oanei Zăvoranu. Nu se mai poate face nimic
Ego.ro
Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO
Prosport.ro
FOTO. Bernadette Szocs, de nerecunoscut! Cum a ajuns să arate
wowbiz.ro
Se închid școlile! Anunț de ultim moment. În ce zone din România vor fi suspendate cursurile?
Cancan.ro
Trupul neînsuflețit al Anei Maria Vasiliu, adus în țară! Soția lui Gabriel de la Puterea Dragostei, înmormântată lângă o artistă celebră
Playsport.ro
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
kanald.ro
Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată lângă Mădălina Manole. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o capelă din Ploiești. Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în aceste momente
Capital.ro
Noua super funcție a lui Klaus Iohannis. Postul pe care îl poate ocupa din 2025
StirileBZI
Se dau 500 de lei în plus la al 13-lea salariu! Banii intră în cont în decembrie 2024, de Crăciun
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare! Cea mai frumoasă voleibalistă din lume, în costum de baie
stirilekanald.ro
Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere
substantial.ro
Inspectorii vamali rețin 77 de tone de detergent suspect contrafăcut la Constanța Sud
MediaFlux
DOLIU IMENS! Toată lumea îl CUNOAȘTE pe ”Salvatore della patria”
Shtiu.ro
De unde vine expresia 'a da milităria jos din pod'! Nu te-ai fi gândit!