Prognoza meteo 23 septembrie 2024. Temperaturi în creştere, vreme de vară autentică

Vremea va fi frumoasă și se va încălzi ușor. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 29 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 3 grade în estul Transilvaniei și 17 grade pe litoral.
Alina Costache
22 sept. 2024, 21:01
Prognoza meteo 23 septembrie 2024. Temperaturi în creştere, vreme de vară autentică

Prognoza meteo 23 septembrie 2024. La noapte, în ţară, cerul va fi mai mult senin, cu înnorări trecătoare în Dobrogea, unde izolat va fi posibil să plouă slab. Vântul va sufla moderat pe litoral și în general slab în restul teritoriului.

Temperaturile minime vor fi cuprinse între 1 grad în estul Transilvaniei și 17 grade în nordul litoralului și în dealurile Crișanei. Pe suprafețe mici, cu o probabilitate mai mare în Maramureș, Transilvania și Moldova, se va forma ceață.

În București, cerul va fi mai mult senin, vântul slab, iar temperatura minimă de 12…13 grade, mai scăzută în zona preorășenească spre 9 grade.

Prognoza meteo 23 septembrie 2024

În ţară, vremea va fi frumoasă și se va încălzi ușor. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări noaptea în sudul Banatului și pe crestele Carpaților Meridionali (viteze în general de 50…60 km/h).

Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 29 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 3 grade în estul Transilvaniei și 17 grade pe litoral și în Dealurile de Vest. Dimineața și noaptea, pe arii restrânse, în nord-est și în depresiuni, se va semnala ceață.

În București, vremea va fi frumoasă și se va încălzi ușor. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 27…28 de grade, iar cea minimă de 10…13 grade.

Citeste si Anunțul meteorologilor! Urmează o iarnă cum n-a mai fost până acum în România. Cum arată prognoza pentru decembrie, ianuarie și februarie

Prognoza meteo 24 septembrie 2024

În ţară, vremea va fi mai caldă decât în mod normala la această dată, dar în jumătatea de vest a țării va deveni instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse și descărcări electrice, ce se vor manifesta cu precădere după orele amiezii, în Maramureș, Banat, Crișana și pe arii restrânse în Transilvania și Oltenia.

Ploile vor avea și caracter torențial, izolat cantitățile de apă vor depăși 15…25 l/mp și vor fi condiții de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, local cu intensificări în regiunile vestice și la munte (viteze la rafală în general de 50…70 km/h), mai ales asociat averselor.

Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 30 de grade, cu cele mai ridicate valori în sud, iar cele minime vor fi cuprinse între 4 grade în estul Transilvaniei și 18 grade pe litoral. Izolat va fi ceață.

În București, vremea va fi frumoasă și caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, mai mult senin în prima parte a zilei. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 28 de grade, iar cea minimă va fi de 10…13 grade.

Prognoza meteo 25 septembrie 2024

În ţară, treptat vremea va deveni instabilă în majoritatea regiunilor. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și vor fi averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, la munte, în Banat, Oltenia, Transilvania, Maramureș, local în Crișana, Muntenia și Moldova.

Citeste si Ninge ca-n povești în Africa de Sud. Mai multe drumuri au fost blocate, după ce troienele de zăpadă au atins doi metri

Cantitățile de apă vor fi pe alocuri mai însemnate și vor fi condiții de grindină. Temperaturile maxime, în scădere față de intervalul anteritor în vest și în nord-vest, se vor situa între 21 și 30 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 8 și 18 grade. Pe alocuri se va forma ceață.

În București, vremea se va menține caldă. Cerul va fi variabil, cu înnorări noaptea când va crește probabilitatea de ploaie. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 28…29 de grade, iar cea minimă de 12…14 grade. Spre dimineață vor fi condiții de ceață.

Prognoza meteo 26 septembrie 2024

În ţară, vremea va fi mai caldă decât ar fi normal la această dată. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări, ziua, la munte și în regiunile extracarpatice, unde izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în vest și în zona montană înaltă.

Temperaturile maxime se vor situa între 23 și 29 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 8 și 18 grade. Dimineața și noaptea, pe alocuri va fi ceață, cu o probabilitate mai mare în sud, în est și în depresiuni.

În București, vremea va fi frumoasă, cu temperaturi peste cele specifice datei. Cerul va fi variabil, mai mult senin în a doua parte a intervalului. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 27…28 de grade, iar cea minimă de 12…14 grade. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață.

Prognoza meteo 27, 28, 29 septembrie 2024

În ţară, valorile termice se vor situa în general peste mediile specifice perioadei, dar în ultima zi a intervalului, în vest, nord și centru vor scădea. Probabilitatea pentru averse va fi mai ridicată în a doua parte a intervalului, la început în vest, nord și centru, apoi local și în rest.

În București, vremea va fi mult mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă. Probabilitatea de ploaie va crește spre finalul intervalului.

DailyBusiness
Prețul argintului a luat-o RAZNA! A ajuns la cel mai ridicat nivel din ultimii 12 ani
Spynews
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Bzi.ro
Apariție strălucitoare a Mihaela Rădulescu pe rețele de socializare! Iată cum s-a afişat vedeta
Fanatik.ro
Gigantul străin care face angajări pe bandă rulantă în mai multe orașe din România. Se oferă salarii bune și nu e nevoie de studii superioare pentru unele posturi
Capital.ro
România a pierdut un monstru sacru. A fost cel mai iubit actor: A avut mare succes la doamne!
Playtech.ro
ȘOC! A făcut AVC pe scenă, sub privirile îngrozite ale fanilor. Celebra cântăreață s-a prăbușit în timp ce cânta
DailyBusiness
Investiții de MILIOANE de euro pentru modernizarea spitalelor. Ce a anunțat Adrian Câciu
Adevarul
Cu cât s-ar putea majora pensiile de la 1 ianuarie. Simulare de calcul
wowbiz.ro
Scene cumplite în pușcărie, după ce Gabriel de la "Puterea Dragostei" și-a înmormântat soția ucisă în Olanda. Ce se întâmplă cu el în aceste momente?
Spynews
Cine e milionarul care o face acum fericită pe Irisha. Influencerița, prima apariție alături de noul iubit
Spynews
Românii vor plăti o nouă taxă începând de luna viitoare. Va fi afișată direct în factura la energie electrică
Evz.ro
Vremea se transformă în București. Se anunță fenomene extreme
Ego.ro
Denise Rifai, imagini de INFARCT! Cum a fost surprinsă după ce a renunțat la hainele office
Prosport.ro
FOTO. Gafă uriașă a uneia dintre cele mai frumoase femei
kanald.ro
Derya, o tânără româncă adoptată de o familie din Turcia, vrea să-și găsească mama: „Simt că mama mă așteaptă”. Povestea emoționantă a fetei a făcut înconjurul internetului
Cancan.ro
Vine iarna în București. Pe ce dată cade prima zăpadă în Capitală, potrivit meteorologilor Accuweather
Playsport.ro
INCREDIBIL! Ea e fosta campioană româncă de la Roland Garros care s-a lăsat de tenis pentru a deveni chirurg la Floreasca! The Sun i-a prezentat povestea în detaliu
Capital.ro
Adelina Chivu, anunț după 17 ani de căsnicie cu Cristi Chivu: Am renunțat la tot
StirileBZI
Acești pensionari vor primi 100 de lei în plus din octombrie! În ce condiții se aplică majorarea
Prosport.ro
FOTO. Actriță de filme interzise a spus dacă ar petrece o noapte cu Gigi Becali! Cum arată
stirilekanald.ro
"Am murit pe masa de operație, iar ce am văzut apoi e foarte diferit de ce spune biserica". Experiența tulburătoare a unei avocate care a trecut prin moarte clinică
substantial.ro
Casa Braikoff din București revine la viață printr-o restaurare inovatoare
MediaFlux
VINE URGIA în România! UNDE LOVEȘTE CICLONUL! HARTA ANM
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Hermès Birkin pierde titlul de cea mai scumpă geantă din lume! Rabanne lansează geanta Nano de aur. Care este povestea acesteia?