Zodiac chinezesc 23-29 septembrie 2024. Top 5 semne favorizate de astre toată săptămâna

5 ZODII CHINEZEȘTI au cele mai bune horoscoape de dragoste în săptămâna 23-29 septembrie 2024. Verifică dacă ești pe listă
Alina Costache
22 sept. 2024, 23:04
Zodiac chinezesc 23-29 septembrie 2024. Top 5 semne favorizate de astre toată săptămâna

Zodiac chinezesc 23-29 septembrie 2024. Lasă romantismul să fie condimentul din viața ta, nu întreaga masă. Acesta este mesajul și tema în problemele inimii în această săptămână, în perioada 23-29 septembrie 2024, pentru colectiv. Desigur, cinci zodii chinezești vor beneficia cel mai mult sub această influență. Dar ceilalți sunt încurajați să lase dragostea să le ghideze pașii, dar nu și întreaga viață.

Universul ne reamintește că dragostea poate fi amețitoare și extaziată atunci când suntem la primele înroșiri ale ei. Dar nimeni nu poate menține acel foc năprasnic să aprindă pentru totdeauna. La urma urmei, este un eveniment monumental când o sămânță izbucnește într-un germen, dar apoi lucrurile trebuie să se transforme pe măsură ce zilele progresează.

Așadar, lasa dragostea să crească în ritmul ei și fii de acord cu diversele ei manifestări și provocări. Acesta este ceea ce face dragostea adevărată solidă și reală și face ca dragostea falsă să se destrame. Aminteste-ti doar: norocul îi favorizează pe cei care își fac rolul în timp ce sunt receptivi la curenții cosmici care manifestă lucruri pentru ei. Așadar, lasă-ți inima să te ghideze înainte, dar fii și receptiv la iubire, grijă și afecțiune din partea celui cu care te angajezi.

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Acum să ne concentrăm asupra celor cinci zodii chinezești care sunt cele mai norocoase în dragoste în săptămâna 23-29 septembrie 2024.

Zodiac chinezesc 23-29 septembrie 2024. Bivol
Dragă Bivol, norocul tău în dragoste săptămâna aceasta are o calitate misterioasă. Dacă ești singur, norocul tău te va găsi atunci când te bucuri de propria ta companie și te bucuri de singurătate. Acest lucru nici măcar nu trebuie să fie în confortul casei tale. Plimbarea afară, vizionarea unui film de unul singur și o gogoașă la magazinul din colț va crea spațiu pentru ca și acest noroc să funcționeze. Lăsa-ti independența să vă fie ancora!

Mihai Voropchievici: Topul celor mai păcătoase zodii şi femeile din horoscop care pot să „desfacă” orice cuplu

Dacă ești într-o relație, norocul tău în dragoste în această săptămână este legat de relația ta cu prietenii și familia și de a-ți aduce partenerul în acel cerc. Și invers este adevărat, așa că nu te sfii să te întâlnesti cu prietenii și familia! Colectivul iti va aduce bucurie, râsete, idei bune și chiar dragoste profundă.

 

Zodiac chinezesc 23-29 septembrie 2024. Șobolan
Șobolan, norocul tău în dragoste săptămâna aceasta te cheamă să fii sigur pe tine și ceea ce știe inima ta că este potrivit pentru tine. Dacă asta înseamnă să te îndepărtezi de o dinamică toxică care creează ravagii în viața ta, trebuie să ai încredere în acel ghiont interior. Norocul tău va deschide calea pentru un mâine mai grijuliu.

Dacă ești într-o relație, acest noroc va fi mai puternic în viața ta decât în ​​cea a nativilor șobolani care sunt singuri. Ești încurajat să te exprimi autentic și cu dragoste. Bunătatea îți va deschide calea.

Zodiac chinezesc 23-29 septembrie 2024. Iepure
Dragă Iepure, dragostea poate face lumea să se învârtă! Acesta este sentimentul (și norocul) care iti rezervă săptămâna aceasta. Dacă ești singură, apleacă-te în asta și nu permite pesimismului să prindă rădăcini! Vei găsi exact ceea ce îți dorești atâta timp cât ai încredere în forțele cosmice. Firul tău roșu al destinului se învârte în cel destinat ție.

Dacă ești într-o relație, ești încurajat să fii sincer cu privire la dorințele tale, mai ales în chestiunile legate de intimitate și limbajele iubirii. Va apărea reciprocitate și ceva deosebit. Nici măcar nu vei simți sforile pe care le va trage norocul tău în culise de data aceasta.

Zodiac chinezesc 23-29 septembrie 2024. Cal
Cal, norocul tău în dragoste săptămâna aceasta este să știi exact ce vrei și să mergi după asta cu intenție deplină. Desigur, ar trebui să onorezi granițele oamenilor, dar când știi că aceștia sunt la fel de îndrăgiți de tine, acesta este chemarea pentru a fi proactiv și a lăsa norocul să fie vântul sub aripile tale!

Fie că esti singur sau într-o relație, norocul tău te va ajuta și să-ți manifesti dorințele în dragoste. Așa că acum este un moment bun pentru a face un ritual de dragoste, mai ales în weekend. Asigura-te ca manifestezi în timpul Eclipsei de Lună din 17 septembrie, deoarece acestea tind să creeze efecte de necunoscut și să iti aducă ceea ce doresti.

Citeşte mai multe pe sfatulparintilor.ro

DailyBusiness
Prețul argintului a luat-o RAZNA! A ajuns la cel mai ridicat nivel din ultimii 12 ani
Spynews
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Bzi.ro
Apariție strălucitoare a Mihaela Rădulescu pe rețele de socializare! Iată cum s-a afişat vedeta
Fanatik.ro
Mașina care ar putea concura serios cu Dacia Spring. E mult mai ieftină, iar designul ei generează mare interes în Europa deja
Capital.ro
Simona Halep, anunț FINAL la 33 de ani: Ăsta e planul acum!
Playtech.ro
Fiica Biancăi Drăgușanu, uluitor ce transformare! Doamne cât de schimbată e Sofia
DailyBusiness
Investiții de MILIOANE de euro pentru modernizarea spitalelor. Ce a anunțat Adrian Câciu
Adevarul
Cu cât s-ar putea majora pensiile de la 1 ianuarie. Simulare de calcul
wowbiz.ro
Scene cumplite în pușcărie, după ce Gabriel de la "Puterea Dragostei" și-a înmormântat soția ucisă în Olanda. Ce se întâmplă cu el în aceste momente?
Spynews
Cine e milionarul care o face acum fericită pe Irisha. Influencerița, prima apariție alături de noul iubit
Spynews
Românii vor plăti o nouă taxă începând de luna viitoare. Va fi afișată direct în factura la energie electrică
Evz.ro
Rețetă de bulion cu roșii și ardei. Îl poți folosi la prepararea ciorbelor și a sosurilor pentru paste
Ego.ro
Denise Rifai, imagini de INFARCT! Cum a fost surprinsă după ce a renunțat la hainele office
Prosport.ro
FOTO. Gafă uriașă a uneia dintre cele mai frumoase femei
kanald.ro
Alertă în Tulcea după un nou atac cu drone la granița Ucrainei cu România. Autoritățile au emis mesaje RO-Alert
Cancan.ro
Vine iarna în București. Pe ce dată cade prima zăpadă în Capitală, potrivit meteorologilor Accuweather
Playsport.ro
INCREDIBIL! Ea e fosta campioană româncă de la Roland Garros care s-a lăsat de tenis pentru a deveni chirurg la Floreasca! The Sun i-a prezentat povestea în detaliu
Capital.ro
România plânge și acum! A fost cea mai elegantă doamnă a muzicii românești. A murit prea devreme
StirileBZI
Acești pensionari vor primi 100 de lei în plus din octombrie! În ce condiții se aplică majorarea
Prosport.ro
FOTO. Actriță de filme interzise a spus dacă ar petrece o noapte cu Gigi Becali! Cum arată
stirilekanald.ro
"Am murit pe masa de operație, iar ce am văzut apoi e foarte diferit de ce spune biserica". Experiența tulburătoare a unei avocate care a trecut prin moarte clinică
substantial.ro
Robinul de mare: pește cu membre deosebite care detectează prada prin gust
MediaFlux
RĂZBOI NUCLEAR în EUROPA! RUSIA a ANUNȚAT CLAR
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Institutul Pasteur, o instituție de cercetare în declin: de la pionierat în Europa la doi angajați și pierderi financiare majore