Se întrerupe apa caldă în peste 350 de blocuri din sectoarele 2, 3, 5 și 6. Anunțul Termoenergetica

Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) S.A. anunţă că se vor efectua lucrări de înlocuire şi de reparaţii pe conductele reţelei termice, în zone din sectoarele 2, 3, 5 şi 6 din Capitală. În următoarea perioadă va fi afectată furrnizarea apei calde în aproape 350 de blocuri.
Filip Stan
23 sept. 2024, 14:39
Se întrerupe apa caldă în peste 350 de blocuri din sectoarele 2, 3, 5 și 6. Anunțul Termoenergetica

Termoenergetica anunţă, luni, într-un comunicat de presă, că vor fi efectuate intervenţii în mai multe zone ale Capitalei.

1. Reţeaua termică primară – conductă Dn 600mm, în zona Şoselei Fundeni din Sectorul 2. Se vor executa lucrări de reparaţie a conductelor care impun sistarea furnizării agentului termic pentru apă caldă către 5 puncte termice – 85 blocuri si Spitalul Fundeni până în data de 26 septembrie 2024 – ora 23.00. Anul de punere în funcţiune a conductei din această zonă este 1985, această porţiune de reţea având aproape 40 de ani de funcţionare.

2. Reţeaua termică primară – conductă Dn 500mm, în zona Bulevardului Theodor Pallady din Sectorul 3. Se vor executa lucrări de reparaţie a conductelor care impun sistarea furnizării agentului termic pentru apă caldă către un punct termic până în data de 25 septembrie 2024, ora 23.00. Anul de punere în funcţiune a conductei din această zonă este 1973, această porţiune de reţea având peste 50 de ani de funcţionare.

3. Reţeaua termică primară – conductă Dn 800mm, Bulevardul Unirii din Sectorul 3. Se vor executa lucrări de reparaţie a conductelor care impun sistarea furnizării agentului termic pentru apă caldă către 7 puncte termice (54 blocuri) din 24 septembrie până în data de 27 septembrie 2024, ora 23.00. Anul de punere în funcţiune a conductei din această zonă este 1990, această porţiune de reţea având aproape 35 de ani de funcţionare.

4. Reţeaua termică primară – conductă Dn 500 mm, în intersecţia Căii Rahova cu strada Buzoieni din     Sectorul 5. Se vor executa lucrări de reabilitare a căminului şi lucrările pregătitoare pentru înlocuirea unui tronson de conductă de aproximativ 200 de metri, cu diametrul de 500 mm, care impun sistarea furnizării agentului termic pentru apă caldă către 8 puncte termice (131 blocuri) până în data de 28 septembrie 2024, ora 23.00. Anul de punere în funcţiune a conductei din această zonă este 1982, această porţiune de reţea având peste 40 de ani de funcţionare.

Citește și: Un nou ajutor pentru pensionari. În ce prag trebuie să se încadreze seniorii pentru a primi banii pentru facturi

5. Căminul de reţea pentru conducta cu diametrul Dn 600mm, în intersecţia Bulevardului Timişoara cu strada Moineşti din Sectorul 6. Se vor executa lucrări de înlocuire a unui tronson de conductă Dn 600mm. Perioada activitatii va fi din 23 septembrie orele 8:00 până în data de 26 septembrie 2024, orele 23.00. Anul de punere în funcţiune a conductei corespunzatoare tronsonului menţionat este 1984, această porţiune de reţea având 40 ani de funcţionare.

6. Reţeaua termică primară – conductă Dn 200mm – strada Timonierului din Sectorul 6. Se vor executa lucrări de reparaţie a unei avarii, care impun sistarea furnizării agentului termic pentru apă caldă către un punct termic (15 blocuri) şi 2 agenţi economici. Lucrările se vor desfăşura în perioada cuprinsă între 24 şi 26 septembrie 2024, orele 23.00. Anul de punere în funcţiune a conductei corespunzătoare tronsonului mentionat este anul 1978, această porţiune de reţea având peste 45 ani de funcţionare.

7. Reţeaua termică primară – racord module – conducta Dn 100 mm din strada Braşov, Sectorul 6. Se vor executa lucrări de înlocuire a conductei care impun sistarea furnizării agentului termic pentru apă caldă către un modul (1 bloc) şi 2 agenţi economici, până în data de 25 septembrie 2024, orele 23.00. Anul de punere în funcţiune a conductei corespunzătoare tronsonului menţionat este anul 1964, această porţiune de reţea având aproape 60 ani vechime.

8. Reţeaua termică primară – conducta Dn 400mm, în strada Apusului din Sectorul 6. Se vor executa lucrări la căminele: 14/7, 14/6, 14/5, 14/4, 14/3, 14/2, 14/1, şi CR9. Lucrarea este inclusă în Lotul 5 – Obiectiv 25 din cadrul proiectului de execuţie pentru reabilitarea reţelei de termoficare aferente Magistralelor II Sud, II-III Grozăveşti, V Grozăveşti, Progresu-Berceni, II VEST, I-II-III Vest. Lucrarea impune sistarea furnizării agentului termic pentru apă caldă către 3 puncte termice (61 de blocuri) în fiecare zi, între orele 8 -16, până în data de 26 septembrie 2024.

”Vă reamintim faptul că termenele iniţiale de repunere în funcţiune a sistemului de termoficare sunt estimate înainte de deschiderea şantierelor şi decopertarea galeriilor. Finalizarea lucrărilor depinde de complexitatea acestora, care este în directă legătură cu starea de degradare a conductelor. Clienţii au la dispoziţie informaţii prin mesajele preînregistrate la numărul de telefon 031.9442 sau alte detalii la 0800.820.002, precum şi prin aplicaţia Termoalert”, au transmis reprezentanţii companiei.

Citește și: Bani de la primărie pentru acești elevi de liceu. Care sunt pașii pe care trebuie să-i urmeze pentru a intra în posesia lor? Suma nu este deloc mică

DailyBusiness
Prețul argintului a luat-o RAZNA! A ajuns la cel mai ridicat nivel din ultimii 12 ani
Spynews
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Bzi.ro
Apariție strălucitoare a Mihaela Rădulescu pe rețele de socializare! Iată cum s-a afişat vedeta
Fanatik.ro
Mașina care ar putea concura serios cu Dacia Spring. E mult mai ieftină, iar designul ei generează mare interes în Europa deja
Capital.ro
Simona Halep, anunț FINAL la 33 de ani: Ăsta e planul acum!
Playtech.ro
Fiica Biancăi Drăgușanu, uluitor ce transformare! Doamne cât de schimbată e Sofia
DailyBusiness
Investiții de MILIOANE de euro pentru modernizarea spitalelor. Ce a anunțat Adrian Câciu
Adevarul
Cu cât s-ar putea majora pensiile de la 1 ianuarie. Simulare de calcul
wowbiz.ro
Scene cumplite în pușcărie, după ce Gabriel de la "Puterea Dragostei" și-a înmormântat soția ucisă în Olanda. Ce se întâmplă cu el în aceste momente?
Spynews
Cine e milionarul care o face acum fericită pe Irisha. Influencerița, prima apariție alături de noul iubit
Spynews
Românii vor plăti o nouă taxă începând de luna viitoare. Va fi afișată direct în factura la energie electrică
Evz.ro
Rețetă de bulion cu roșii și ardei. Îl poți folosi la prepararea ciorbelor și a sosurilor pentru paste
Ego.ro
Denise Rifai, imagini de INFARCT! Cum a fost surprinsă după ce a renunțat la hainele office
Prosport.ro
FOTO. Gafă uriașă a uneia dintre cele mai frumoase femei
kanald.ro
Alertă în Tulcea după un nou atac cu drone la granița Ucrainei cu România. Autoritățile au emis mesaje RO-Alert
Cancan.ro
Vine iarna în București. Pe ce dată cade prima zăpadă în Capitală, potrivit meteorologilor Accuweather
Playsport.ro
INCREDIBIL! Ea e fosta campioană româncă de la Roland Garros care s-a lăsat de tenis pentru a deveni chirurg la Floreasca! The Sun i-a prezentat povestea în detaliu
Capital.ro
România plânge și acum! A fost cea mai elegantă doamnă a muzicii românești. A murit prea devreme
StirileBZI
Acești pensionari vor primi 100 de lei în plus din octombrie! În ce condiții se aplică majorarea
Prosport.ro
FOTO. Actriță de filme interzise a spus dacă ar petrece o noapte cu Gigi Becali! Cum arată
stirilekanald.ro
"Am murit pe masa de operație, iar ce am văzut apoi e foarte diferit de ce spune biserica". Experiența tulburătoare a unei avocate care a trecut prin moarte clinică
substantial.ro
Robinul de mare: pește cu membre deosebite care detectează prada prin gust
MediaFlux
RĂZBOI NUCLEAR în EUROPA! RUSIA a ANUNȚAT CLAR
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Institutul Pasteur, o instituție de cercetare în declin: de la pionierat în Europa la doi angajați și pierderi financiare majore