Ultima dorinţă a lui Mihai Albu. Ce a rugat-o designerul de pantofi pe fosta sa soţie, Iulia Albu: „Am capitulat”

Mihai Albu a anunţat că a încheiat războiului declarațiilor cu Iulia Albu, care tocmai l-a acuzat că i-ar fi aruncat rochia de mireasă, dar și alte obiecte cu valoare sentimentală, rămase, în casa lui, după divorț. Designerul de pantofi vrea să se concentreze strict pe problemele lui de sănătate, după ce a fost diagnosticat cu cancer de prostată.
Filip Stan
24 sept. 2024, 21:31
Ultima dorinţă a lui Mihai Albu. Ce a rugat-o designerul de pantofi pe fosta sa soţie, Iulia Albu:
Ultima dorinţă a lui Mihai Albu. Ce a rugat-o designerul de pantofi pe fosta sa soţie, Iulia Albu: "Am capitulat"

Ultima dorinţă a lui Mihai Albu. Designerul de pantofi i-a transmis fosgtei sale soţii că pune capăt scandalului din cauza stării de sănătate.

„Nu e în regulă ce se întâmplă, tot acest scandal, sper să se liniștească lucrurile. Eu unul am capitulat, nu mai ripostez! Ideea e că Mihai Albu vrea liniște, acesta este mesajul meu. În acest moment vreau să stau liniștit, am fost prea stresat, în ultimii cinci ani, sper să mă recuperez eficient după boală. Încă nu fac citostatice, dar trebuie să țin boala din scurt. Cu cancerul nu te pui! Important e să nu să apară și în altă parte, încă nu fac citostatice, după operație, dar fac multe analize. La mine au fost multe probleme, mult stres cu mama bolnavă, supărările cu fosta”, a spus Mihai Albu pentru Click!.

Pe de altă parte, Mihai Albu are în plan să se recăsătorească după ce, anul trecut, s-a logodit anul trecut cu iubita lui, Elena Nechifor, medic cardiolog: „Am vorbit cu ea despre căsătorie, avem în plan, dar încă nu am fixat o dată anume, poate, anul viitor, vom vedea. Tot în 2025, în primăvară, voi organiza și un eveniment mare de modă, după o pauză de şase ani. De dinainte de pandemie nu am mai avut o prezentare”.

Reacţia acestuia vine după ce Iulia Albu și-ar fi dorit să recupereze unele obiecte, cu valoare sentimentală, lăsate, după divorț, în fostul cămin. „Doresc să aduc câteva lămuriri cu privire la campania de dezinformări apărută prin media în ultimul timp. Ar fi fost preferabil ca aceste expuneri să rămână în cutia de amintiri personale, intime. Aceste atacuri trebuie să înceteze, amândoi avem alte familii acum și deja au trecut mai bine de 11 ani de la divorț”, a replicat Mihai Albu.

Citeşte şi: Carmen Brumă, dezvăluiri intime după 25 de ani de relaţie cu Mircea Badea. „La mine e pe calcule”

„Rochia de mireasă, realizată de Răzvan Ciobanu, care s-a oferit să o creeze pentru stimabila datorită prieteniei mele cu designerul (eu având colaborări multiple cu acesta cu mult înainte de apariția ei în peisaj), a fost abandonată ostentativ după divorț în dulapul ei din locuința mea chiar în momentul în care și-a ridicat toate lucrurile personale, mai puțin acest articol vestimentar. Timpul a trecut și a fost aruncată împreună cu alte lucruri inutile ocupatoare de spațiu mai ales că nu a revendicat-o. Cert este că, după șapte ani de la divorț, odată cu moartea lui Răzvan Ciobanu, fosta soție a cerut rochia, în contextul decesului acestuia. Dacă pentru ea nu a stârnit nicio emoție această piesă simbolică și a abandonat-o atâta vreme, de ce aș fi păstrat-o eu? Interesant este că a ținut expres să ia găina, mai puțin rochia”, a mai spus Mihai Albu.

„Pantofii de mireasă, creație Mihai Albu, au fost expuși imediat după nuntă, la cererea fostei soții, în showroom-ul meu, pentru a fi admirați și de ce nu chiar să reprezinte o sursă de inspirație pentru alte mirese. Au stat în expoziție cam 12 ani, timp în care s-au degradat, motiv pentru care au fost retrași și puși într-o cutie prin depozit. Mutându-mă cu atelierul, aceștia cel mai probabil că au rămas în fosta locație. Dacă dorește îi pot face alții pentru că eu, designerul lor, sunt încă în viață”, a mai precizat Mihai Albu.

Despre căruciorul de la botezul fiicei lor, Mikaela, acesta a spus: „Acest obiect a fost cu adevărat achiziționat și recondiționat pentru acest eveniment doar pentru câteva fotografii, după care a fost depozitat în magazia vechiului meu atelier și uitat acolo cu anii, iar după mutarea sediului (acum șase ani) a fost aruncat, și, din nou, în tot acest timp dânsa nu s-a îngrijit nicio secundă de soarta lui, mulți ani dupa divorț. Iar mașinile de cusut au fost oferite cadou de fostul socru, deci sunt ale mele, le am și acum și mă mândresc cu ele”.

Referitor la verigheta fostei sale soţii, Mihai Albu a spus: „Am convenit încă de la început că, în cazul în care divorțăm, să-mi înapoieze verigheta, cerință cu care a fost de acord, ceea ce a și făcut în momentul în care a intrat în relație cu actualul iubit ( mi-a înapoiat-o la doi ani după divorț). Să nu plângă după verigheta veche pentru că a declarat deja că va primi una nou-nouță curând”.

DailyBusiness
Vești despre călătoriile cu AVIONUL. Europa se pregătește de o scumpire drastică a biletelor!
Spynews
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Bzi.ro
Partidul AUR nu va participa la alegerile parlamentare. La Giurgiu și Bistrița-Năsăud au fost respinse dosarele candidaților. Urmează Iașul – UPDATE
Fanatik.ro
Locul în care rușii și ucrainenii trăiesc în pace. E aproape de România, ambele tabere au proprietăți aici, statul face parte din NATO
Capital.ro
Interzis în UE din 15 februarie 2025. S-a dat ordin României. Nimeni nu mai vinde
Playtech.ro
Un nou cutremur a lovit România! Câte grade a avut. S-a simțit cel mai tare la...
DailyBusiness
20.000 de morți anual. România, la cheremul indiferenței Guvernului!
Adevarul
Clipe de groază în Turcia. Un resort din Antalya plin cu turiști români a fost cuprins de flăcări
wowbiz.ro
România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră
Spynews
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
Soția lui Radu Mazăre, Roxana, a născut! Fostul edil a devenit tată pentru a doua oară
Evz.ro
Semnele care îți arată cine ai fost într-o viață anterioară
Ego.ro
Diana Șoșoacă, slabă, îmbrăcată elegant! Imaginile pe care le-ai ratat! FOTO
Prosport.ro
FOTO. Miliardarul de 74 de ani se iubește cu o femeie care e cu 30 de ani mai tânără
kanald.ro
Ea este Camelia, românca găsită fără suflare lângă o gară din Italia. Ce au descoperit anchetatorii pe corpul femeii
Cancan.ro
Top 50 vedete jucăușe și provocatoare în poziții care mai de care! Iuliana Luciu, Geanina Ilieș și Bianca Drăgușanu s-au mângâiat pe posterioare!
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
A murit marea prezentatoare TV a României. Zi de doliu național
StirileBZI
Această băutură te lasă fără permisul de conducere! Provoacă un rezultat fals pozitiv la DrugTest
Prosport.ro
FOTO. Face bani din onlyfans după ce a dezvăluit că o colegă are relații intime cu un șef al ei
stirilekanald.ro
"E primul pas spre un război mondial". Cei 10.000 de soldați din Coreea de Nord trimiși în Ucraina ar putea arunca în aer butoiul cu pulbere
substantial.ro
Miniștrii apărării din G7 acuză Rusia de agresiune brutală și ilegală
MediaFlux
Pensii 2025. Ministerul Muncii anunță cine sunt românii care NU vor primi bani în plus
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Sfaturi simple la îndemâna oricui: mic tratat despre comportamentele inadecvate față de anumite specii animale