EXCLUSIV. Donald Trump Jr. rupe tăcerea despre tentativa de asasinat asupra tatălui său: „Asta nu s-a întâmplat doar dintr-o întâmplare”

Fiul fostului președinte american Donald Trump a răbufnit la adresa stângii radicale americane, pe care o acuză că face tot ceea ce îi stă în putință pentru a-l scoate din jocul politic pe tatăl său. El a relatat jurnalistului România TV că acel gest a fost planificat și că totul a fost pregătit dinainte.
Filip Stan
24 sept. 2024, 22:36
EXCLUSIV. Donald Trump Jr. rupe tăcerea despre tentativa de asasinat asupra tatălui său: „Asta nu s-a întâmplat doar dintr-o întâmplare”

Donald Trump Jr. a vorbit în exclusivitate pentru România TV despre momentele tentativei de asasinat asupra tatălui său, cine se află în spatele acesteia și care sunt motivele pentru care el crede că asasinul a recurs la aceste gest.

Ce a precizat Donald Trump Jr.

Într-un interviu moderat de Niels Schnecker, fiul cel mai mare al fostului președinte american a vorbit despre ce a simțit în momentul tentativei de asasinat și despre faptul că tentativa a fost planificată.

Citește și : România TV l-a adus pe Donald Trump Jr.: „Există un potențial pentru estul Europei”

Întrebat de Niels care este motivul pentru care 50% din publicul american înclină spre Kamala Harris, despre care Trump Jr. consideră că este comunistă, vicepreședintele executiv Trump Organization a vorbit despre cum propaganda mass-mediei a dus la tentativa de asasinat.

„Propaganda. Realitatea este că este greu să iei o poziție conservatoare în America, asta are consecințe. Tatăl meu înțelege mai bine, de fapt chiar ești împușcat. Asta nu s-a întâmplat doar dintr-o întâmplare, s-a întâmplat pentru că în ultimii 9 ani au spus că este mai rău decât Hitler, ei spun asta în fiecare zi și lucruri mult mai rele. Unii radicali din cadrul mișcării fac asta, povestea cu asasinatul a fost acum o săptămână și parcă nu s-a întâmplat niciodată, pur și simplu a dispărut.”, a declarat Trump Jr.

Deci, el este convins că mass-media a avut un rol crucial în crearea unei imagini negative a tatălui său, care a determinat oamenii să reacționeze în acest mod. În plus, tot mass media a trecut foarte ușor peste acest subiect, despre care nu se mai vorbește la fel de mult, lucru care nu s-ar fi întâmplat dacă rolurile erau inversate, conform fiului fostului președinte american.

„Dacă asta ar fi fost făcută împotriva unui democrat de către un republican MAGA (n.a – Make America Great Again, sloganul președintelui Trump) cu pălărie roșie, acesta ar fi singurul lucru despre care am fi auzit. Tânărul asasin de zilele trecute, un donator democrat foarte activ, a apărut cândva de mai multe ori în New York Times și în alte ziare ale propagandei de stânga. Este un lucru uimitor, este aproape ca un lucru pregătit dinainte și, dacă nu ești fraier, bineînțeles că a fost pregătit dinainte.”, a precizat Trump Jr.

Cum au fost acele momente pentru familia Trump

Jurnalistul România TV a încercat să afle și cum au aflat ceilalți membri ai familiei Trump despre asasinat și care a fost reacția lor.

„Eram pe o barcă împreună cu fiica mea și am primit un apel în care mi s-a spus ‘Tatăl tău a fost împușcat’. Și ce s-a întâmplat? Nimeni nu știa. Așa că ne-am întors acasă, încercând să aflăm cât mai repede posibil, dar au oprit orice comunicare (n.a – probabil Secret Service) și l-au dus pe tatăl meu într-un loc sigur, într-un spital, așa că nu am știut nimic timp de 90 de minute, decât că a fost împușcat. După ce am conștientizat că totul este bine, i-am spus tatălui meu : ‘Apropo, acesta a fost cel mai șmecher lucru pe care am văzut vreodată să-l facă cineva’.” a adăugat fiul președintelui Trump.

Citește și : EXCLUSIV – Donald Trump Jr., interviul momentului pentru România TV. Fiul fostului președinte al Statelor Unite demască rădăcinile neomarxiste ale Kamalei Harris: „Așchia nu sare departe de trunchi”

În plus, Trump Jr. a abordat și problema „vânătorii de vrăjitoare” la care este supus tatăl său, despre care acesta consideră că este vânat permanent de reprezentanții stângii radicale care vor să-l scoată din viața politică.

„Ne-am obișnuit cu unele dintre aceste lucruri. Dacă nu a funcționat să-l scoată pe tatăl meu din punct de vedere politic, încearcă să-l pună sub acuzare de două ori, dacă asta nu a funcționat, au încercat să-i ia afacerile, dacă nici asta nu a funcționat, vor încerca să-l trimită la închisoare și acum, să tragă în el. Din păcate, asta pare să fi devenit norma, creată de aparatul de stânga.”, își încheie acesta declarația.

DailyBusiness
Vești despre călătoriile cu AVIONUL. Europa se pregătește de o scumpire drastică a biletelor!
Spynews
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Bzi.ro
Partidul AUR nu va participa la alegerile parlamentare. La Giurgiu și Bistrița-Năsăud au fost respinse dosarele candidaților. Urmează Iașul – UPDATE
Fanatik.ro
Locul în care rușii și ucrainenii trăiesc în pace. E aproape de România, ambele tabere au proprietăți aici, statul face parte din NATO
Capital.ro
Interzis în UE din 15 februarie 2025. S-a dat ordin României. Nimeni nu mai vinde
Playtech.ro
Un nou cutremur a lovit România! Câte grade a avut. S-a simțit cel mai tare la...
DailyBusiness
20.000 de morți anual. România, la cheremul indiferenței Guvernului!
Adevarul
Clipe de groază în Turcia. Un resort din Antalya plin cu turiști români a fost cuprins de flăcări
wowbiz.ro
România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră
Spynews
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
Soția lui Radu Mazăre, Roxana, a născut! Fostul edil a devenit tată pentru a doua oară
Evz.ro
Semnele care îți arată cine ai fost într-o viață anterioară
Ego.ro
Diana Șoșoacă, slabă, îmbrăcată elegant! Imaginile pe care le-ai ratat! FOTO
Prosport.ro
FOTO. Miliardarul de 74 de ani se iubește cu o femeie care e cu 30 de ani mai tânără
kanald.ro
Ea este Camelia, românca găsită fără suflare lângă o gară din Italia. Ce au descoperit anchetatorii pe corpul femeii
Cancan.ro
Top 50 vedete jucăușe și provocatoare în poziții care mai de care! Iuliana Luciu, Geanina Ilieș și Bianca Drăgușanu s-au mângâiat pe posterioare!
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
A murit marea prezentatoare TV a României. Zi de doliu național
StirileBZI
Această băutură te lasă fără permisul de conducere! Provoacă un rezultat fals pozitiv la DrugTest
Prosport.ro
FOTO. Face bani din onlyfans după ce a dezvăluit că o colegă are relații intime cu un șef al ei
stirilekanald.ro
"E primul pas spre un război mondial". Cei 10.000 de soldați din Coreea de Nord trimiși în Ucraina ar putea arunca în aer butoiul cu pulbere
substantial.ro
Miniștrii apărării din G7 acuză Rusia de agresiune brutală și ilegală
MediaFlux
Pensii 2025. Ministerul Muncii anunță cine sunt românii care NU vor primi bani în plus
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Sfaturi simple la îndemâna oricui: mic tratat despre comportamentele inadecvate față de anumite specii animale