Flick, despre ruptura de Bendeac, Speak, Morar și Răzvan Popescu: „Eu sunt ăla care am fost blocat de anumiți prieteni”

Flick Domnul Rimă, pe numele său real Sebastian Andrei Filcea, este cunoscut în România ca un artist și entertainer care și-a construit faima datorită talentului său special de a improviza rime și versuri pe loc.
Alina Costache
27 sept. 2024, 11:47
Flick, despre ruptura de Bendeac, Speak, Morar și Răzvan Popescu:

În cel mai recent podcast al lui Bursucu, Flick a dezvăluit cum s-a produs ruptura de apropiaţi după căsătorie. „Dacă e să pierd prietenii ăștia pentru relația asta, nu am pierdut nimic”, a spus „Domnul Rimă”.

Cum a cerut-o de soție pe Denisa: „Nici mama n-a ştiut!”

„Flick:  Eu, în afară de faptul că, da, am plecat de la radio, nu m-a dat nimeni afară. Am ales să plec eu, în afară de asta, eu n-am întrupt relații de prietenie. 

Eu sunt ăla care am fost blocat de anumiți prieteni. Telefonul meu e deschis. Dacă mă sună cineva acum, eu răspund.

Bursucu: Și vreau să o luăm ușor pentru că este un subiect care ar trebui lămurit în ceea te privește. Cum s-a rupt sau dacă s-a rupt cu adevărat relația ta cu Mihai Bendeac? Ai greșit cumva? A greșit cumva?

Flick:  Aș fi absurd să zic că după reperele unei prietenii, și acum nu vorbesc doar de Mihai, vorbesc de toate relațiile pe care le avut, după reperele pe care le aveam până atunci, da, poate…

Bursucu: Voi ați muncit împreună? Aţi construit lucruri împreună erați tot timpul împreună, părea că sunteți efectivi că vă completați unul pe celălalt. Eu am foarte mare încredere în tine, din punct de vedere profesional, şi aşa cum eu mă las pe mâna ta la emisiune şi oamenii trebuie să ştie că eu da, merg, orbește cu tine.

In general, în proporție de 85-90%, preiau și dau mai departe pentru că am încredere în tine. Voi doi în schimb, aveați mai mult decât atât. Voi erați prieteni, mâncați împreună, trăiați împreună, beați împreună, lucrați împreună totul era împreună. Și dintr-o dată în momentul în care a apărut de Denisa în viața ta… 

Flick: Uite aici am vrut să punctez, că mulți au spus asta.

Eu nu cred… Deși la prima mână așa pare, ți-ar fi ușor să spui, ea e de vină. Asta spun, nu că a apărut Denisa, că eu mi-am schimbat statutul. Foarte mulți uite, vorbeam și de Popescu, că am fost prieteni atâta timp, am lucrat împreună, eu m-am căsătorit pe ascuns. N-a știut nimeni. Si oarecum ca prieten te simți așa… dar nu mi-a zis, că eu credeam că sunt cel mai bun prieten al lui. Eu înțeleg asta, dar când eu am luat-o pe drumul ăsta cu Denisa și am hotărât să facem nebunia asta, eu n-am făcut asta pentru, și ea nici atât… că au acuzat-o unii: “Domnule, pentru imagine sau că să-i sucească mințile ăstuia, ca să ajungă ea cineva!” Prostii!” a spus Flick.

„Relația cu Flick nu este, clar, ca în perioada în care lucram împreună. Fiecare este pe drumul lui. A fost o perioadă frumoasă, sper că pentru amândoi. Prezentul ne găsește în zone separate.

Nu ne întâlnim, nu ne vedem, nu ne vizităm. Am rămas cu ce am construit până la momentul în care el a hotărât să părăsească emisiunea pe care am făcut-o împreună”, declara Răzvan Popescu, anul trecut, pentru Fanatik.ro. Și asta nu e tot. După Răzvan Popescu, Flick s-a distanțat și de Mihai Morar, Speak, Mihai Bendeac, singurul care a reușit să rămână în viața lui de familie fiind Daniel Buzdugan, care i-a devenit și naș de cununie. Iată că a venit momentul ca Flick să spună partea lui de adevăr despre relațiile lui de prietenie și a făcut-o în podcastul prietenului Bursucu’.

În septembrie 2021, Flick Domnul Rimă își anunța retragerea din radio, după mai bine de 10 ani de activitate la Radio Zu, unde a făcut o echipă imbatabilă cu prietenul Răzvan Popescu. Asta se întâmpla la un an de la nunta cu Denisa, iar decizia lui Flick a căzut ca un trăsnet în rândul prietenilor, dar și în marea comunitate a ascultătorilor. A urmat o avalanșă de știri și de controverse legat de ruptura dintre cei doi foști prieteni și colegi, ruptură confirmată, în timpm, și de Răzvan Popescu.

“Eu am pus poză cu ea de pe plajă de la nuntă, pe 29 august 2020. Dacă voiam imagine puneam că am cerut-o de soție. Noi ne-am ferit povestea cât am putut de mult, nu am făcut un show din asta. Denisa a anunțat că nu se mai putea în luna a șaptea că noi o să avem un bebe. Când altele flutură testul de sarcină în luna a doua. Ea a născut în iunie și a anunțat în aprilie, când nu mai puteai să stai cu hanoracul, că deja era cald, adică departe de noi de a face valuri cu povestea noastră. Ne-am trăit-o Așa cum am știut noi mai bine. Pe Denisa, am cerut-o în căsătorie în 21 august în Istanbul, în pandemie și o săptămână după weekendul următor ne-am căsătorit. Dar când ne-am întors din Istanbul, i-am pus inelul pe mână și a zis că nu mai scoate niciodată și nici nu l-a scos.  Când s-a dus acasă la ei, s-a dus cu mânuși chirurgicale. Mama ei ii zice: “Măi, dar ești acasă, scoate mâna!” “Nu, e pandemie, am pus mâna pe bară, avion.” Deci nici mama ei n-a știut. Și n-am spus la nimeni. Deci n-am spus la nimeni că noi ne căsătorim. Singurul care a știut, deci noi am aterizat cu peripeții în Grecia, trebuia aterizăm în 28 august. Și ne-am căsătorit în 29, din cauza că n-aveam QR-coduri și nu știu ce trebuia să completăm ca să zburăm în pandemie. Am zburat pe 29, era să nu mai ajungem, dar am ajuns. Și Daniel Buzdugan știa că ne vedem, nu știa că ne căsătorim. Și în dimineața aia i-am zis: “I-ați ceva frumos pe tine că o să fii naș!” N-aveam nevoie de naș, aveam nevoie de martor.” a precizat Flick in cadrul podcastului.

DailyBusiness
Vești excelente! Se dau 55.000 de euro GRATIS de la Guvern
Spynews
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Bzi.ro
Apariție strălucitoare a Mihaela Rădulescu pe rețele de socializare! Iată cum s-a afişat vedeta
Fanatik.ro
Planta pe care e bine să o ai în casă toamna, dar și iarna. Alungă energia negativă, are un miros plăcut și poate fi folosită și într-o mulțime de rețete
Capital.ro
A explodat bomba despre Klaus Iohannis. S-a aflat ce a făcut președintele României: 18 ani ne-am judecat
Playtech.ro
Doamne, cum arată Andreea Bănică nemachiată și în costum de baie la 46 de ani! Puține vedete au curaj să se afișeze așa
DailyBusiness
Apare în România magazinul cu prețuri extrem de mici! Românii vor da buzna!
Adevarul
Cu cât s-ar putea majora pensiile de la 1 ianuarie. Simulare de calcul
wowbiz.ro
Scene cumplite în pușcărie, după ce Gabriel de la "Puterea Dragostei" și-a înmormântat soția ucisă în Olanda. Ce se întâmplă cu el în aceste momente?
Spynews
Cine e milionarul care o face acum fericită pe Irisha. Influencerița, prima apariție alături de noul iubit
Spynews
Românii vor plăti o nouă taxă începând de luna viitoare. Va fi afișată direct în factura la energie electrică
Evz.ro
Aici sunt cei mai fericiți oameni din lume. Oricine ar vrea să trăiască în aceasă țară
Ego.ro
Denise Rifai, imagini de INFARCT! Cum a fost surprinsă după ce a renunțat la hainele office
Prosport.ro
FOTO. Gafă uriașă a uneia dintre cele mai frumoase femei
kanald.ro
Diana a dispărut fără urmă după o ședință de yoga în aer liber. Femeie de 36 de ani a plecat de acasă pe 19 septembrie și nu s-a mai întors
Cancan.ro
Vedeta pe care fanii abia o mai recunosc. Ar fi ajuns așa din cauza fostei sale soții. Cei doi duc o bătălie grea la tribunal pentru custodia fiului lor
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
România a pierdut un monstru sacru. A fost cel mai iubit actor: A avut mare succes la doamne!
StirileBZI
Nu ai voie să înregistrezi cu telefonul! Este infracțiune și se pedepsește cu închisoarea 2 ani!
Prosport.ro
FOTO. Actriță de filme interzise a spus dacă ar petrece o noapte cu Gigi Becali! Cum arată
stirilekanald.ro
"I-a murit creierul" Cel mai monstruos culturist din lume a decedat. Ilia avea 36 de ani și mânca șapte mese pe zi
substantial.ro
Atacuri sofisticate cu dispozitive explozive ascunse în pagere vizează Hezbollah în Liban
MediaFlux
Se DAU 500 de LEI la PENSIE! AU ANUNȚAT acum
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Hermès Birkin pierde titlul de cea mai scumpă geantă din lume! Rabanne lansează geanta Nano de aur. Care este povestea acesteia?