Horoscop octombrie 2024: Schimbări majore pe mai multe planuri pentru zodii. Cele mai norocoase două zodii ale lunii

În octombrie, planetele sunt pline de surprize. După o vară plină de provocări în spatele cărora a stat Mercur retrograd, revenirea la realitate ne-a cerut câteva ajustări. A trebuit să găsim o nouă rutină, să revizuim ceea ce am dobândit pentru a ne clarifica mai bine dorințele.
Alina Costache
27 sept. 2024, 15:19
Horoscop octombrie 2024: Schimbări majore pe mai multe planuri pentru zodii. Cele mai norocoase două zodii ale lunii

Horoscop octombrie 2024. Sezonul Balanței ne amintește cât de important este să ne reconectăm cu noi înșine. Să ne ascultăm mai mult și, mai ales, să avem grijă de noi.

În timp ce Pluto, planeta chinurilor, își reia cursul direct și calmează situația, Jupiter va juca un rol important în această lună. Totul o ia de la capăt. Jupiter retrogradează în Gemeni începând cu 10 octombrie. Modul nostru de a privi lumeai este pus sub semnul întrebării.

Un aspect pozitiv: Venus (dragostea) intră în Scorpion (pasiunea) și apoi în Săgetător (entuziasm, eliberare, descoperire) pentru a reaprinde dorința. Pe plan sentimental, orice este posibil. Un coup de foudre sau dorința de a renunța la tot dintr-un impuls.

Se anunţă o lună plină de energie, dar care promite și surprize plăcute.

Horoscop octombrie 2024 BERBEC

Planetele trezesc entuziasmul Berbecului. Totuși, fii atent să nu te lași purtat de val. Cu Mercur (comunicarea) în Scorpion (un semn înțepător) și Marte (acțiunea) în Rac (hipersensibilitate), s-ar putea să ai dificultăți în a-ți controla nervii. Ideal ar fi să faci un pas înapoi pentru a respira.

Introdu mai multă blândețe în viața ta de zi cu zi, concentrează-te pe aspectele bune ale vieții tale. Nu te lăsa păcălit de aparențe. Din contră, îndrăznește să fii curios și să asculți sfaturile celor apropiați. Așa vei putea să-ți menții echilibrul. Luna ar putea fi epuizantă. Nu ezita să îți acorzi puțină odihnă atunci când simți oboseala.

Citeste si Vica Blochina, despre numerologia zilei de naştere: Cine face bani cu lopata, cine datorii, cine este mână spartă

Horoscop octombrie 2024 TAUR

Venus (dragostea), Marte (acțiunea) și Mercur (comunicarea) intră în semne de Apă, elementul tău. Profită de aceste plasamente pentru a da un nou impuls vieții tale. Popularitatea ta crește rapid, ideile tale se înmulțesc, iar puterea ta de seducție se intensifică. Excelezi.

Este momentul să strălucești, făcând un pas lateral pentru a te evidenția mai bine. Pe plan sentimental, tensiunile se calmează, dar Venus în Scorpion, semnul tău opus, ar putea să aducă câteva întrebări sau chiar frustrări. Relațiile se îmbunătățesc, pasiunea renaște. Cerul te împinge să iei inițiative și să fii îndrăzneț. Același lucru și pe plan profesional. Mizează pe munca în echipă pentru a merge mai departe.

Horoscop octombrie 2024 RAC

Racul este prima dintre cele două cele mai norocoase zodii ale lunii. De obicei mai discret, acest nativ iese în evidență luna aceasta. Octombrie vine cu schimbare pentru Rac. Aceasta presupune preluarea controlului asupra propriului destin.

Viața sa personală devine prioritară, cu dorința de a nu-și mai impune limite. Știe cine este și ce vrea. Oamenii îl caută, îi cer sfaturi. Deși pentru unii poate părea stresant, pentru el este mai degrabă o ocazie de a petrece mai mult timp cu cei apropiați. Apreciază momentele împărtășite și se simte mai iubit și mai susținut ca niciodată.

Venus (iubirea), aflată la prietenul său Scorpionul (un semn de Apă, ca și el), îi schimbă viziunea asupra vieții. Este momentul să-și îmbrățișeze dorințele și nevoile. Fie o nouă întâlnire, fie o nevoie de angajament, Racul ar putea face un pas decisiv și să se arunce cu capul înainte în romantism. Luna aceasta, decide să-și construiască viața la care a visat mereu. Fericirea sa este în centrul tuturor preocupărilor. Acest lucru îl motivează să meargă mai departe, să facă primul pas, să ia inițiative. Nu trebuie să facă mare lucru, decât să se lase purtat de această dinamică frumoasă.

Horoscop octombrie 2024 LEU

Soarele în Balanță trezește blândețea adormită în tine. Farmecul tău funcționează luna aceasta. Dacă acest lucru este util pe plan profesional, o astfel de influență îți poate aduce și beneficii în viața privată. În cuplu, te arăți mai romantic.

Venus în Săgetător, un semn prieten, începând cu 19 octombrie, reaprinde flacăra iubirii. Planeta dragostei îți sugerează o idee frumoasă: să organizezi o surpriză pentru partenerul tău pentru a rupe rutina.

Dacă nu eşti într-o relaţie, a doua jumătate a lunii este ideală pentru flirt. Întâlnirile promit să fie deosebite. Pe plan personal, Jupiter retrograd în Gemeni ar putea ridica câteva întrebări legate de împlinirea ta.

Horoscop octombrie 2024 FECIOARĂ

Fecioara este cea de-a doua zodie foarte norocoasă a lunii. Toate eforturile pe care le-a depus în septembrie vor avea, în sfârşit, un ecou.

Marte (acțiunea, ambiția) se află într-un semn prietenos, ceea ce îi permite Fecioarei să fie mai îndrăzneață. Ea ia inițiative, îndrăznește să se arunce în necunoscut cu convingerea că va găsi întotdeauna drumul care o va duce spre cele mai înalte culmi.

Mai sigură pe ea, nu ezită să apeleze la cei din jur pentru a-și extinde rețeaua. Conexiunile par mai ușor de creat, proiectele se pun rapid în mișcare. Octombrie invită Fecioara să se remarce.  O rampă de lansare ideală pentru a o ajuta să își pună ordine în viață și în rutina zilnică. Este vorba, de asemenea, despre restructurarea finanțelor sale pentru a-și asigura mai bine viitorul. Negocieri pentru un salariu mai bun, discuții în jurul unei oferte de muncă. Oricum ar fi, Fecioara reușește să-și joace cartea cu succes.

Citeste si Horoscop Urania: „Asocierea la grad perfect a Lunii Noi cu Luna Neagră și cu o eclipsă poate declanșa procese greu de estimat”

Horoscop octombrie 2024 BALANŢĂ

Este sezonul tău aniversar. În prima jumătate a lunii, te bucuri de atenția Soarelui (energie, bucurie), a lui Mercur (comunicare) și de protecția lui Jupiter (noroc) în Gemeni (un semn prieten). Comunicarea este ușoară, discuțiile devin mai fluente. Ideile tale câștigă în amploare, iar rețeaua ta de contacte se extinde.

Fii vigilent, s-ar putea să apară oportunități în calea ta. În a doua jumătate a lunii, aceste planete se îndepărtează, dar Venus preia conducerea. Ajunsă în Săgetător, zeița iubirii reaprinde pasiunea. Relațiile tale devin mai incitante. Important este ca, odată prins în acest vârtej de emoţii, să nu uiţi să îți acorzi timp pentru tine.

Horoscop octombrie 2024 SCORPION

Planetele își schimbă locurile pe cerul tău. Venus (dragostea) și Mercur (comunicarea) îți oferă toată energia lor pozitivă. După o scurtă perioadă de confuzie, lucrurile par să revină la normal. Recapeți controlul asupra destinului tău, având dorința de a-ți urma visurile.

Decizii mari ar putea fi luate pentru a-ți simplifica viața de zi cu zi. Începând cu 23 octombrie, Soarele vine să-ți lumineze cerul. Îți regăsești energia și ai suficientă încredere pentru a merge înainte. Se conturează un nou început cu ocazia aniversării tale. Este, mai presus de toate, un moment pentru a-ți găsi echilibrul.

Horoscop octombrie 2024 SĂGETĂTOR

Luna octombrie este destul de favorabilă. Viața ta profesională cunoaște un nou avânt cu discuții fluente și negocieri care se desfășoară în favoarea ta. Planetele din Balanță, la începutul lunii, te ajută să găsești argumentele potrivite pentru a convinge. Nu lăsa eforturile să scadă și menține-ți cursul.

Începând cu 19 octombrie, Venus ajunge în semnul tău pentru a-ți îmbunătăți finanțele. Roadele muncii tale ar putea fi profitabile. Pe plan sentimental, în peisaj apare o poveste care te va ajuta să scapi de rutină.

Horoscop octombrie 2024 CAPRICORN

Planetele au un plan bine definit pentru tine. După un început de toamnă activ, cerul îți oferă o perioadă mai calmă pentru a-ți pune întrebările corecte. Este timpul să reflectezi asupra controlului și dorințelor tale. Capricornul este cunoscut ca fiind puțin „control freak” – îi place să știe ce îl așteaptă și să controleze totul – dar poate că este momentul să înveți să te relaxezi.

Luna aceasta, îți reanalizezi prioritățile și îți reorganizezi viața de zi cu zi pentru a te concentra pe sarcini care contează cu adevărat pentru tine. Marte în Rac te invită să iei o nouă direcție. La muncă și în viața personală, cauți soluții pentru a-ți îmbunătăți situația și a-ți ușura rutina.

Horoscop octombrie 2024 VĂRSĂTOR

Luna aceasta, astrele sunt de partea ta. Îți faci prieteni cu ușurință și farmecul tău este cuceritor. Toate planetele se aliniază pentru a te ajuta să consolidezi legăturile cu cei dragi. Fie că este vorba de o reuniune de familie sau de momente petrecute cu prietenii, acestea te vor ajuta să te reîncarci cu energie.

Conversațiile sunt fluente, discuțiile pasionante. Acestea îți vor stimula creativitatea. În a doua jumătate a lunii, Venus în Săgetător creează scântei în viața amoroasă. Te poți aștepta la orice. Deși ești o fire sociabilă, nu uita de tine în mijlocul mulțimii. Planetele te îndeamnă să te asculți mai mult. Îndrăznește să-ți deschizi inima!

Citeste si Horoscop Camelia Pătrăşcanu: Cumpene mari pentru trei zodii, totul merge pe dos până pe 13 octombrie, se trece prin punctul de karmă

Horoscop octombrie 2024 PEŞTI

Datorită numeroaselor poziționări în semne de Apă (elementul tău), simți că îți cresc aripi. Energia ta vitală este amplificată de dorința de a lua inițiative. Peștii din luna octombrie nu se tem de nimic. Planetele te îndeamnă să te aventurezi în noi experiențe, te împing către necunoscut.

Cu toate acestea, fii precaut și nu te arunca cu capul înainte. Este mai înțelept să îți elaborezi bine strategia înainte de a te angaja într-un proiect neobișnuit. Apelează la forța ta interioară și arată mai multă răbdare. În familie sau în cuplu, este un moment dedicat blândeții. În acest sens, mulțumește-i lui Venus în Scorpion pentru că te ajută să îți găsești calea.

DailyBusiness
Senatul iartă pensionarii și le oferă mai mulți bani! Legea s-a adoptat AZI
Spynews
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Bzi.ro
Apariție strălucitoare a Mihaela Rădulescu pe rețele de socializare! Iată cum s-a afişat vedeta
Fanatik.ro
Mâncarea care îți îmbunătățește circulația sângelui și scade riscul de hipertensiune. Te și ajută să te saturi mai repede
Capital.ro
A murit cea mai mare ACTRIȚĂ! Marea doamnă s-a stins chiar azi. Românii, în doliu
Playtech.ro
Doamne, cum arată Andreea Bănică nemachiată și în costum de baie la 46 de ani! Puține vedete au curaj să se afișeze așa
DailyBusiness
Vești excelente! Se dau 55.000 de euro GRATIS de la Guvern
Adevarul
Cu cât s-ar putea majora pensiile de la 1 ianuarie. Simulare de calcul
wowbiz.ro
Scene cumplite în pușcărie, după ce Gabriel de la "Puterea Dragostei" și-a înmormântat soția ucisă în Olanda. Ce se întâmplă cu el în aceste momente?
Spynews
Cine e milionarul care o face acum fericită pe Irisha. Influencerița, prima apariție alături de noul iubit
Spynews
Românii vor plăti o nouă taxă începând de luna viitoare. Va fi afișată direct în factura la energie electrică
Evz.ro
S-a rupt coaliția. Lovitura dată Ciucă l-a năucit pe Ciolacu
Ego.ro
Denise Rifai, imagini de INFARCT! Cum a fost surprinsă după ce a renunțat la hainele office
Prosport.ro
FOTO. Gafă uriașă a uneia dintre cele mai frumoase femei
kanald.ro
Cine este Maria, românca găsită moartă în grădina unei vile din Italia. Ar fi fost ucisă de un adolescent de doar 17 ani
Cancan.ro
Vedeta pe care fanii abia o mai recunosc. Ar fi ajuns așa din cauza fostei sale soții. Cei doi duc o bătălie grea la tribunal pentru custodia fiului lor
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
A explodat bomba despre Klaus Iohannis. S-a aflat ce a făcut președintele României: 18 ani ne-am judecat
StirileBZI
Nu ai voie să înregistrezi cu telefonul! Este infracțiune și se pedepsește cu închisoarea 2 ani!
Prosport.ro
FOTO. Actriță de filme interzise a spus dacă ar petrece o noapte cu Gigi Becali! Cum arată
stirilekanald.ro
"I-a murit creierul" Cel mai monstruos culturist din lume a decedat. Ilia avea 36 de ani și mânca șapte mese pe zi
substantial.ro
Premierul belgian Alexander De Croo critică dur Biserica Catolică pentru abuzuri sexuale
MediaFlux
SUBMARIN NUCLEAR SCUFUNDAT! ALERTĂ la NIVEL MONDIAL! Nu se RECUNOAȘTE NIMIC
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Studenţii cresc cu 20% cererea pe piaţa închirierilor de locuinţe şi trag în sus chiriile apartamentelor vechi