Marian Golea, zodiac chinezesc: Fiecare om este caracterizat de un element personal, caracterizat de o ramură terestră, un animal şi este caracterizat de acești 8 stâlpi

Marian Golea a explicat cum se calculează zodia, potrivit calendarului chinezesc! Ce este elementul personal și ce poate spune despre tine: "Este cel care domină"
Alina Costache
12 oct. 2024, 13:08
Marian Golea, zodiac chinezesc: Fiecare om este caracterizat de un element personal, caracterizat de o ramură terestră, un animal şi este caracterizat de acești 8 stâlpi

Specialistul în metafizică chineză, Marian Golea, a fost invitatul Anei Ticea în cea mai recentă ediție WOWzodiac! Acesta a explicat ce reprezintă elementul personal, dar și cât de importantă este data nașterii în aflarea lui!

Elementul personal joacă un rol esențial în calendarul chinezesc, acesta fiind cel care ne dictează chartul. Totodată, elementul personal este dat de data nașterii și spune multe lucruri despre viața și viitorul unei persoane.

Acesta a povestit la WOWzodiac de ce anul chinezesc se schimbă între 20 ianuarie și 20 februarie. Specialistul în metafizică chineză Marian Golea va avea apariții săptămânale pe canalul de YouTube WOWnews, unde va dezvălui tot ceea ce trebuie să știm despre zodiacul și calendarul chinezesc!

Elementul personal este cel care domină în astrologia chinează

Unul dintre elementele pe care Marian Golea le-a punctat în emisiunea realizată alături de Ana – Maria Ticea este faptul că elementul personal este cel care domină.

Astfel, tu ești elementul personal, iar elementul personal este cel care te caracterizează.

Horoscop lunar OCTOMBRIE 2024. Energie cosmică pentru GEMENI, relaţii noi pentru SĂGETĂTOR

„La chinezi, prima lună din an este februarie(…) Pornind cu ziua de naștere în zodiacul chinezesc, cel mai important lucru este următorul: noi spunem despre Marian că este Șobolan, dar nu, Marian este văzut în Șobolan din partea tuturor, însă cine este Marian este elementul personal.

Elementul ăla personal este cel care domină. Deci tu ești elementul personal și acela este lucrul care te caracterizează. Are legătura cu data nașterii, de ce?! Ei au zece zile. În metafizica chinezească, nu există 01.08. Există te-ai născut în zi de Metal, de Lemn, de Pământ. Acestea sunt puterea planetelor asupra noastră.

Dacă ești Apă In, înseamnă că planeta care guvernează apa este Mercurul.

De ce este Mercur?! Pentru că este planeta cea mai apropiată de Soare, nu poți să o vezi pentru că Soarele strălucește foarte tare și atunci vezi punctul acela negru și așa este și apa, albastră sau neagră.

Dacă te-ai născut într-o zi slabă de Apă In, înseamnă că Mercurul era în mișcare descendentă”, a explicat Marian Golea, la WOWzodiac.

Elementul personal, caracterizat întotdeauna de mișcarea unei planete

Specialistul în metafizică chineză Marian Gonea atrage atenția asupra faptului că elementul personal este întotdeauna caracterizat de mișcarea unei planete. Dincolo de asta, elementul personal este, la rândul său, caracterizat de un animal, o ramură terestră.

„Întotdeauna elementul tău personal este caracterizat de mișcarea unei planete. Fiecare om este caracterizat de un element personal, caracterizat de o ramură terestră, un animal și este caracterizat de acești 8 stâlpi, din care patru sunt numai elemente și patru sunt numai animale”, a mai precizat el, în exclusivitate.

Trebuie precizat însă și faptul că elementul personal este și cel care îți dictează chartul. Marian Gonea a oferit și câteva exemple, în timpul emisiunii WOWzodiac.

Zodiac chinezesc 2024 cu Marian Golea: „Există mult foc!”. Cine atrage norocul pe final de an într-un an cu doi justiţiari, Tigru şi Câine

„Elementul personal este cel care îți dictează chartul tău. Să spunem că tu ești Foc Iang. Acum, există cinci concepte: elementul distrus de elementul personal, deci tu ești Foc Iang și elementul distrus de elementul personal este prosperitatea. Deci dacă tu ești foc, focul ce distruge?! Metalele. Înseamnă că dacă tu ai metal în chart, tu poți să ai prosperitate.

Dacă elementul care distruge elementul personal se numește putere. Atunci, dacă tu ești foc, cine distruge focul? Apa! Asta înseamnă că dacă tu ai Apă în chart ești foarte puternic”, a mai precizat acesta.

DailyBusiness
Unificarea României cu Republica Moldova: între vis și realitate politică
Spynews
Raluca Pastramă, dezvăluiri incendiare după ce a ajuns în sala de judecată cu Pepe, fostul soț. Ce spune mama copiilor artistului
Bzi.ro
Cu cine a plecat Mario Fresh în Dubai, după despărțirea de Alexia Eram: ”Mă mut aici!”
Fanatik.ro
Orașul din România care era buricul Europei și unde italienii și arabii veneau să se aprovizioneze. Străinii plăteau regește pentru produsele românești. Erau de top, calitate superioară
Capital.ro
Buletinele trebuie înlocuite! Când expiră cărțile de identitate de identitate în România
Playtech.ro
Final de drum pentru România! Decizia care ne afectează pe toți
DailyBusiness
Beneficii pentru un milion de români! Se finalizează un acord între România și Spania!
Adevarul
Polonia, pregătită să lovească Sankt Petersburgul în caz de război cu Rusia. „Răspunsul va urma într-un minut”
wowbiz.ro
Andreea Raicu, primele declarații despre nuntă! Vedeta a uimit pe toată lumea vorbind despre fericitul eveniment
Spynews
Cum a reacționat Anda după ce soțul ei, Liviu Vârciu, s-a sărutat cu o altă femeie. Cât de greu i-a fost să treacă peste acest moment
Spynews
Roxana Vașniuc, în doliu! Vedeta a pierdut o persoană extrem de dragă: "Ce gol imens mi-ai lăsat..." / FOTO
Evz.ro
Geamurile termopan, lustruite rapid. Soluția ieftină, care le face lună
Ego.ro
Diana Șoșoacă, slabă, îmbrăcată elegant! Imaginile pe care le-ai ratat! FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume adoră să ia palme de la alte domnișoare
kanald.ro
Un nou cutremur în această seară, în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit
Cancan.ro
Mama lui Sorin Bontea a murit
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Se montează obligatoriu pe mașini. Nu mai poți circula după 1 ianuarie. Îți ia pe sus mașina dacă te prinde
StirileBZI
A ieșit la pensie în luna mai, dar nu a luat bani nici după 6 luni! Ce s-a întâmplat
Prosport.ro
FOTO. Tânăra de 24 de ani, suspendată pe viață pentru că a apărut într-o filmare interzisă cu un bărbat de 61 de ani
stirilekanald.ro
Adevăratul motiv al crimei șoferului de ride-sharing! Iubita criminalului a spus tot ce s-a întâmplat înainte de nenorocire
substantial.ro
Tensiuni etnice în nordul Kosovo amenință cu repetarea violențelor anterioare
MediaFlux
SENIORII au DAT LOVITURA! ANUNȚ privind BANII! E bucurie IMENSĂ
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Dispare cea mai frumoasă parte a caroseriei automobilelor. Maşinile electrice nu mai au ceva asemănător