Sora tinerei ucise în Olanda a răbufnit împotriva familiei soțului acesteia. Ana Maria a fost împușcată la începutul lui septembrie

Sora Anei Maria, tânăra ucisă cu bestialitate în Olanda la începutul acestei luni, a răbufnit împotriva rudelor acesteia, după ce ar fi sărbătorit la numai două zile după înmormântare și ar fi furat din banii răposatei.
Alina Costache
30 sept. 2024, 08:51
Sora tinerei ucise în Olanda a răbufnit împotriva familiei soțului acesteia. Ana Maria a fost împușcată la începutul lui septembrie

Larisa, sora Anei Maria, tânăra ucisă cu bestialitate în Olanda la începutul acestei luni, face acuzații grave la adresa soacrei Anei Maria, care nu s-a implicat deloc în înmormântarea norei ei și, mai mult, a sărbătorit la numai două zile după înmormântare. În plus, familia soțului ar fi furat sute de grame de aur și peste 2.000 de euro din averea răposatei.

Ana Maria a fost ucisă cu sânge rece în Olanda

Tânăra de numai 34 de ani a fost găsită mutilată în Olanda la începutul acestei luni, după ce trei indivizi ar fi împușcat-o. Suspecții sunt trei bărbați în vârstă de 19, 30 și 51 de ani, iar ancheta este una în plină desfășurare.

Ana Maria era împreună cu Gabriel, fost concurent la show-ul „Puterea Dragostei”, în cadrul căruia a ajuns în finală. El lucra ca pompier în Gorj iar cei doi formau un cuplu încă din 2019.

Soția sa a murit în timp ce el se afla în închisoare, cu o pedeapsă de trei ani pentru trafic de persoane și cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deținerea de droguri.

Citește și : Cristina Șișcanu, adevărul despre mama reală a lui Filip. Mihaela Coșerariu, fosta parteneră a lui Mădălin Ionescu, își vede fiul de câteva ori pe an: „Eu am trei copii, asta e tot ce contează”

Ana Maria urma să revină în România pentru a-și organiza nunta cu Gabriel, eveniment prin care cei doi să-și confirme căsătoria civilă din anul 2022, însă acest moment s-a transformat într-o adevărată dramă. Astfel, la înmormântare, apropiații au decis ca aceasta să fie îmbrăcată în rochie de mireasă.

Sora Anei Maria o critică pe soacra răposatei

Larisa a fost de-a dreptul scoasă din sărite de acțiunile Tincuței Vasiliu, soacra Anei Maria, care nu o lasă să își plângă, în tăcere, suferința. Ea își acuză soacra că nu a participat la priveghi sau la pomană, că nu a adus nicio lumânare, precum și că a petrecut la numai două zile după înmormântare.

„În primul rând, aș vrea s-o întrebați-o pe doamna Tincuța când a venit la priveghi? Noi am adus-o pe sora mea miercuri, dimineața. Doamna Tincuța știa absolut tot, dar vă spun, mă rugam de dânsa să vină cu toții măcar în ultima zi, vineri seara, să stea la priveghi. Au refuzat totul și mi-au spus că ei, fără băiat, Gabriel, nu or să vină.”, a declarat Larisa pentru CANCAN.

„După ce sora mea a fost înmormântată, au dispărut. I-am invitat, cum se face, la pomană, dar au plecat. Mi-au spus că nu pot, că se grăbesc… Cu toate că am insistat, ne-am rugat de ei și eu, și familia mea.”, a spus aceasta despre pomană.

„Nu-mi amintesc exact, dar la vreo două zile după înmormântare, au făcut mare petrecere. Au pus cortul, am văzut chiar pe un live…”, a adăugat Larisa.

Gabriel nu i-a pus verigheta pe deget, în sicriu, soției sale

Larisa s-a declarat scandalizată de faptul că soțul Anei Maria nu a vrut nici măcar să îi aducă bijuteriile, lucrurile ei de suflet, pentru a le pune în sicriu. Gabriel a promis că va face acest lucru, însă nici măcar nu a pus o verighetă pe degetul răposatei.

„În momentul în care s-a întâmplat ce s-a întâmplat, știam că ține la lucrurile ei, la bijuteriile ei și i-am spus așa lui Gabriel: te rog din sufletul meu, înainte ca tu să te eliberezi, să vii la priveghi, să îi aduci lucrurile ei, bijuteriile ei, că e sora mea și știu că erau lucrurile ei de suflet. Să le aduci tu cu mânuțele tale să i le punem ei, acolo, că erau ele ei, de suflet. Nu vreau s-o facă absolut nimeni, tu să faci asta, cu mânuțele tale! I le pui lângă ea, sigilăm sicriul… Nu umblă absolut nimeni. Adică eu nu i le-am cerut ca să le iau eu. Mi s-a spus da, da, da… În momentul în care Gabriel a ajuns sâmbătă la înmormântare, bineînțeles că nu i-a adus nici măcar o verighetă să i-o pună pe deget. I-am pus noi, familia!”, a precizat Larisa.

Citește și : Cele 5 locuri unde nu e indicat să vorbești la telefon. Puțini oameni știu că un simplu apel îi poate costa viața

În plus, soacra ar fi furat peste 2.000 de euro din banii de repatriere, care a fost plătită de sora Anei Maria.

”Toată cheltuiala care a fost, repatrierea… absolut tot, doamna Tincuța m-a mințit. Pentru că băiatul care a fost s-o ia pe sora mea, vorbise doamna Tincuța cu soțul ei s-o aducă băiatul acela, ar fi făcut totul pentru 3.500 de euro. M-au mințit că i-au dat banii ăștia, de fapt, am aflat că i-au dat doar 1.500 și după ce o aducea i-ar fi dat restul. În momentul în care am aflat, l-am întrebat pe tatăl lui Gabi câți bani s-au plătit. Mi-a spus că i-a dat 3.500 de euro. OK. Eu știam adevărul, însă. Când băiatul a ajuns la Ploiești cu sora mea, eu i-am înapoiat familiei banii: 3.500 de euro”, a declarat Larisa pentru CANCAN.

Familia soacrei i-ar fi furat Anei Maria 500 de grame de aur

Soacra Anei Maria a precizat că averea surorii Larisei ar fi fost alcătuită dintr-„un lanț și două inele”, însă Larisa a clarificat tot ceea ce publicul trebuia să știe. Ana Maria ar fi avut 400-500 de grame de aur pe care familia fostului soț le-ar fi furat și despre care ar fi mințit că nu există.

”A spus că sora mea nu avea absolut nimic acolo, la Rovinari, că, de fapt, Gabriel mi-a spus că avea un lanț și două inele… Dar eu știu totul. Sora mea, în momentul când își lua ceva, eu fiind apropiată, fiind sora ei, mă întreba: uite, îți place ăsta, îl iau eu sau îl iei tu? Eu am poze cu fiecare lănțișor, inel, fiecare lucru în parte pe care ea și l-a cumpărat. Sora mea avea cam 400-500 de grame de aur. Iar familia lui mi-a zis că nu există, că a schimbat, că a dat… Dar nu-i nimic adevărat, că mai bine ca mine nu o cunoaște nimeni. Eu fiind cu ea non-stop, locuind cu ea”, a dezvăluit Larisa.

DailyBusiness
GRATIS de la bancă! Se oferă până pe 15 octombrie
Spynews
Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împlinit 6 ani de la nuntă. S-au căsătorit în Budapesta, intr-un cadru de vis
Smiley a rămas surprins de nepoata lui Adi de la Vâlcea, la Vocea României: „Mamă, ce apariţie!”
Fanatik.ro
Cum scapi rapid de siliconul de pe cadă. Cea mai simplă metodă care nu lasă nicio urmă pe suprafețe
Capital.ro
A murit cel mai mare actor. Nu-l vom uita niciodată! A fost un etalon
Playtech.ro
Catherine Zeta-Jones, apariție ȘOCANTĂ! Nu mai are NIMIC din frumusețea ei, sigur NU o mai recunoști
DailyBusiness
VINE IARNA în România! ANM anunță scăderi bruște de temperaturi
Adevarul
Partea nevăzută a vieții unor români din Suedia. „A început să arunce obiecte după noi și să ne spună să plecăm în țara noastră”
wowbiz.ro
Gabriela a murit într-un accident, iar soțul ei, pompier chemat la intervenție, a leșinat când a aflat
Spynews
A venit iarna în România! Imagini cu stratul de zăpadă care s-a depus deja în mai multe zone / GALERIE FOTO
Spynews
Obiceiuri de Acoperământul Maicii Domnului. De ce să nu îți tunzi părul în această zi, potrivit unei vechi superstiții
Evz.ro
O vedetă din România a cedat nervos. S-a săturat de jignirile internauților
Ego.ro
Denise Rifai, imagini de INFARCT! Cum a fost surprinsă după ce a renunțat la hainele office
Prosport.ro
El a petrecut alături de Simona Halep şi de familia lor de ziua campioanei. Primele imagini cu sportiva la 33 de ani
kanald.ro
Pe ce dată sunt virate alocațiile pe card în luna octombrie 2024?
Cancan.ro
Fost fotbalist, găsit mort în camera de hotel, cu o rană la cap. A petrecut cu prietenii înainte de tragedie
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
A murit un actor legendă. Toți românii l-am iubit. Memoria sa va fi prețuită pentru totdeauna
StirileBZI
Ce conține apa îmbuteliată din magazine: S-a aflat adevărul!
Prosport.ro
FOTO. Ea e gimnasta sexy căreia bărbații i-au cerut apa în care a făcut baie!
stirilekanald.ro
Româncă de 42 de ani ucisă "din curiozitate" de un tânăr de 17 ani. Femeia avea...
substantial.ro
Vladimir Putin promite atingerea tuturor obiectivelor în Ucraina de Ziua reunificării
MediaFlux
EXTREMA DREAPTĂ a AJUNS la PUTERE! ȘOC TOTAL! Și România este AFECTATĂ
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Țara cu drumuri ca ale României, dar cu de patru ori mai puține accidente. Metoda prin care a reușit să prevină tragediile rutiere