Victor Slav nu a fost la ziua fiicei sale. Bianca Drăgușanu l-a dat de gol: „Eu l-am invitat în fiecare an și nu a venit”

Fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav a împlinit opt ani, iar fosta prezentatoare i-a organizat o petrecere pe cinste, cu tot ce și-a dorit Sofia. Marele absent de la eveniment a fost tatăl ei, care nu și-a făcut apariția, deși a fost invitat, potrivit declarațiilor Biancăi.
Alina Costache
01 oct. 2024, 11:55
Victor Slav nu a fost la ziua fiicei sale. Bianca Drăgușanu l-a dat de gol:
Victor Slav, marele absent de la ziua Sofiei

Victor Slav a vrut să își sărbătorească separat fiica, alături de familia lui, cu o zi înainte de aniversarea Sofiei. Bianca a declarat că l-a invitat în fiecare an la petrecerea organizată pentru fiica lor, însă bărbatul nu și-a făcut prezența în niciun an.

Citește și: Bianca Drăgușanu răbufnește la adresa lui Victor Slav. Își neglijează acesta fiica? „Este foarte relaxat pentru că eu am tot și îi ofer o viață bună”

Victor Slav, marele absent de la ziua Sofiei

Victor a luat-o cu o zi înainte, ne-am înţeles la telefon, a venit cu o zi înainte şi i-a făcut şi ei ceva, o mică adunare acolo în familia lor, cu bunica din partea lui, cu apropiaţii lui şi a avut şi ea acolo un tortuleţ şi nişte cadouri şi s-a simţit bine şi acolo.

Deci e un copil binecuvântat şi iubit, pentru că a avut parte de două petreceri de ziua ei şi dublu cadouri. Vezi, uite în situaţii de genul acesta mai are şi avantaje, nu doar dezavantaje. Orice copil îşi doreşte ambii părinţi alături, dar uite că în situaţia asta primeşte dublu cadouri, are două petreceri şi e tare. Fiecare face cum consideră că e mai bine pentru el şi pentru copil.

Eu l-am invitat şi acum, şi anul trecut şi acum doi ani. Nu a putut, nu a vrut, nu ştiu, nu mă interesează. Pe de o parte, ţi-am zis, eu mă bucur pentru ea pentru că a avut parte de două petreceri. Probabil o fi avut treabă, nu ştiu, dar el a organizat cu o zi înainte şi am văzut de pe Instagram că a ieşit foarte drăguţ”, a declarat Bianca Drăgușanu, la Antena Stars.

Bianca Drăgușanu îi face toate poftele Sofiei și o răsfață foarte mult, însă merită toate astea, pentru că este un copil cuminte. „Copilul meu se trezeşte în fiecare zi şi în fiecare săptămână mai frumos, mai inteligent. Mă uimeşte în fiecare zi ce trece. Mi se pare că din ce în ce e mai matură şi cumva încet, încet devine domnişoară.

Anul acesta nu mă aşteptam să îşi dorească de exemplu toboganul gonflabil pe care l-a avut în ultimii trei sau patru ani şi în ultima secundă mă gândeam zic: „Doamne, s-a făcut domnişorică”. În ultima secundă, cu o oră înainte de petrecere mi-a zis: ‘Mami, dar totuşi vreau tobogan gonflabil, te rog, măcar ultima oară anul acesta’”, a mai declarat Bianca Drăgușanu.

DailyBusiness
Vestea cea mare! O nouă majorare a pensiilor, după actuala recalculare
Spynews
Victor Slav nu a venit la ziua fiicei sale! Deși Bianca Drăgușanu l-a invitat, acesta a ales să o serbeze separat pe Sofia
Bzi.ro
Gabriela Cristea a făcut celebra ciocolată din Dubai: „Ce frumos se vede cu aurul acesta!”
Fanatik.ro
Se fac angajări la Lidl și Kaufland. Ce salarii oferă cele două mari companii
Capital.ro
A murit campionul nostru! A fost un rege. Lumea e în lacrimi
Playtech.ro
Delia a AJUNS de nerecunoscut! Doamneee ce și-a făcut la față!!! Arată ca Loredana Groza
DailyBusiness
Meteo octombrie 2024. Temperaturi istorice în noua lună de toamnă
Adevarul
Operaţiunea „Săgeţile Nordului”. Divizia armatei israeliene care a rupt spatele Hamas este vârful de lance al invaziei din Liban
wowbiz.ro
Gabriela a murit într-un accident, iar soțul ei, pompier chemat la intervenție, a leșinat când a aflat
Spynews
Avertisment ANM. Meteorologii au emis cod roșu de furtuni. Până când este valabilă atenționarea
Spynews
Declaraţii exclusive ale celui mai iubăreţ luptător! Ce spune Meko după ce Denisa Despa a recunoscut că i-a fost iubită, în timp ce el avea soție acasă!
Evz.ro
Octombrie aduce mari riscuri pentru români. Amenzile uriașe pe care le pot încasa
Ego.ro
Denise Rifai, imagini de INFARCT! Cum a fost surprinsă după ce a renunțat la hainele office
Prosport.ro
FOTO. Ea e gimnasta sexy căreia bărbații i-au cerut apa în care a făcut baie!
kanald.ro
„Astăzi a plecat la Domnul”. El este Ion, tânărul care și-a pierdut viața într-un teribil accident rutier, în Italia. Bărbatul participase la o slujbă religioasă înainte de tragedie
Cancan.ro
Ce se întâmplă în fosta vilă a lui Irinel Columbeanu! Vecinii sunt disperați, nu mai suportă situația. Imagini dezolante
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Elena Udrea, ELIBERATĂ azi din închisoare? Decizia de la Instanța Supremă
StirileBZI
Aceste anvelope devin interzise de la 1 octombrie! Toți șoferii vor fi sancționați
Prosport.ro
Prodanca, atac dezlănțuit la Reghecampf: „Fotografii grotești din cluburi și interviuri date de amantă”
stirilekanald.ro
Ana-Maria Vasiliu l-a înșelat pe Gabriel?! Soacra a rupt tăcerea: "Nu te omoară nimeni degeaba"
substantial.ro
Shigeru Ishiba devine noul prim-ministru al Japoniei, succedându-l pe Fumio Kishida
MediaFlux
VLADIMIR PUTIN a DECIS! E cutremur în RUSIA! Anunțul MOMENTULUI
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Cum se încasează șpaga la DSVSA Ilfov