Floyd Mayweather îi face reclamă lui Ronald Gavril înainte de marea gală de la București VIDEO

Pugilistul Ronald Gavril se pregătește pentru lupta pe care o va avea pe 29 noiembrie, la Circul Metropolitan din București.
Filip Stan
01 oct. 2024, 12:48
Floyd Mayweather îi face reclamă lui Ronald Gavril înainte de marea gală de la București VIDEO

Ronald Gavril va lupta din nou în România, pe 29 noiembrie, iar celebrul Flyod Mayweather a promovat gala care avea loc în București.

România, vreau să-i urez toate cele bune lui Ronald”, a spus Floyd Mayweather.  „29 noiembrie e ziua cea mare. România, vreau să-i urez toate cele bune lui Ronald. Toată lumea să-l susțină. 29 noiembrie, în România”, a spus Flyod Mayweather într-un video în care apare alături de pugilistul român.

Anamaria Prodan, mai fericită ca niciodată în brațele lui Ronald Gavril. Cum s-au cunoscut cei doi îndrăgostiți: „Din secunda aia eu am știut că el va fi bărbatul meu”

Ronald Gavril, care se antrenează la sala lui Mayweather din Las Vegas, îl va întâlni pe columbianului Joan Boada. Câștigătorul va intra în posesia centurii WBF World, la categoria semigrea.

Marele Floyd Mayweather a promovat el însuși meciul care este organizat de Promoția Gavril&Prodan. „29 noiembrie e ziua cea mare. România, vreau să-i urez toate cele bune lui Ronald. Toată lumea să-l susțină. 29 noiembrie, în România”, a spus Mayweather, într-un video postat pe contul de facebook al pugilistului român.

Ronald Gavril a luptat ultima dată în mai, la Craiova. El a câștigat centura WBC Latino la categoria semigrea, după ce adversarul lui, Carlos Gallego Montijo, a abandonat din cauza unei accidentări la mâna stângă.

„A fost bine, centura a rămas în România. Am avut un meci dificil cu un sportiv puternic din Mexic, un stat care produce foarte mulți campioni. La ei, boxul profesionist e pe primul loc. A trebuit să controlez adversarul, să-l țin la distanță, să nu se apropie de mine. A cedat loviturilor. Sunt bine, sunt fericit, sunt acasă”, a spus Ronald Gavril după meci.

„A fost bine pentru mine că a cedat. Mă așteptam să fie puternic. Îmi doream de mult să joc în România și iată că s-a întâmplat”, mai spunea sportivul, la finalul partidei.

Gavril, iubitul impresarei Anamaria Prodan, a câștigat ultimele șapte lupte, iar pe 14 decembrie va lupta cu mexicanul Jaime Aaron Munguia Escobedo, pe Estadio Caliente din Tijuana.

Anamaria Prodan, adevărul despre relaţia la distanţă cu Ronald Gavril: „Vin, plec, vin, plec! Niciodată nu am stat despărțiți mai mult de o lună”

Gavril a câștigat ultimele șapte lupte de când a pierdut în fața lui David Benavidez printr-o decizie unanimă la finalul celor 12 runde, în revanșa lor din februarie 2018. În lupta anterioară, Benavidez l-a învins pe român, câștigând tot în 12 runde în septembrie 2017.

Return of the Thrill Gavril 2 il readuce in prim-plan pe nimeni altul decât Ronald ”The Thrill” Gavril, boxerul roman manageriat in trecut de Mayweather Promotions.

În deschiderea Galei și pe parcursul Galei, publicul spectator, este invitat să asiste la momente de măiestrie acrobatică, pregătite de acrobații și artiștii Circului Metropolitan București. Aveți astfel ocazia, să participați la Gala ce îmbină armonios măiestria artiștilor Circului Metropolitan București cu forța, explozia și puterea luptătorilor care vor urca în ring.

Ronald Gavril, mesaj special pentru Anamaria Prodan de ziua numelui: „Sfânta Fecioară să-ți lumineze drumul în viață. Te iubesc!”

Co-Main-Event-ul serii, îl va aduce în fața dumneavoastră pe Florian Andrei, tânăra speranță a boxului profesionist românesc, în drumul spre obținerea titlului Intercontinental WBF, la categoria semigrea (Light Heavyweight).

Main-Event-ul serii, îl are ca protagonist pe nimeni altul decât Ronald ”The Thrill” Gavril, care va lupta cu dârzenie până la ultimul gong, pentru a cuceri Centura Mondiala WBF la categoria semigrea (Light Heavyweight). În plus, Gavril și Prodan Promotions aduc pentru prima dată în fața publicul român pe cei mai buni amatori ai României care își doresc să facă pasul cel mare, trecerea la profesioniști

Gala va avea loc pe 29 noiembrie, la Circul Metropolitan. Biletele s-au pus deja în vânzare pe bilete.ro, prețurile fiind cuprinse între 175 și 500 de lei.

DailyBusiness
Decizia momentului! Românii află dacă se vor vaccina obligatoriu începând cu anul acesta
Spynews
Elena Udrea rămâne în spatele gratiilor! Decizie de ultimă oră a Instanței Supreme
Bzi.ro
Gabriela Cristea a făcut celebra ciocolată din Dubai: „Ce frumos se vede cu aurul acesta!”
Fanatik.ro
Cea mai mare țeapă pentru românii care vor să-și pună panouri fotovoltaice pe casă. Unii au rămas deja fără bani
Capital.ro
Șoferii cu mașini pe benzină, taxați în plus în România. Se aplică de azi, 1 octombrie
Playtech.ro
Delia a AJUNS de nerecunoscut! Doamneee ce și-a făcut la față!!! Arată ca Loredana Groza
DailyBusiness
Vestea cea mare! O nouă majorare a pensiilor, după actuala recalculare
Adevarul
Operaţiunea „Săgeţile Nordului”. Divizia armatei israeliene care a rupt spatele Hamas este vârful de lance al invaziei din Liban
wowbiz.ro
Gabriela a murit într-un accident, iar soțul ei, pompier chemat la intervenție, a leșinat când a aflat
Spynews
Cât a mers darul la nunta lui Marian Mexicanu cu Ana Maria. Sute de invitați s-au distrat la petrecere
Spynews
22 de elevi și trei profesori morți! Autocarul cu care au plecat în excursie a luat foc / FOTO
Evz.ro
A început marele război. primele rachete au fost lansate
Ego.ro
Denise Rifai, imagini de INFARCT! Cum a fost surprinsă după ce a renunțat la hainele office
Prosport.ro
FOTO. Ea e gimnasta sexy căreia bărbații i-au cerut apa în care a făcut baie!
kanald.ro
„Astăzi a plecat la Domnul”. El este Ion, tânărul care și-a pierdut viața într-un teribil accident rutier, în Italia. Bărbatul participase la o slujbă religioasă înainte de tragedie
Cancan.ro
Ce se întâmplă în fosta vilă a lui Irinel Columbeanu! Vecinii sunt disperați, nu mai suportă situația. Imagini dezolante
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Decizie șoc pentru Elena Udrea. Instanța Supremă a anunțat fix acum
StirileBZI
Aceste anvelope devin interzise de la 1 octombrie! Toți șoferii vor fi sancționați
Prosport.ro
Prodanca, atac dezlănțuit la Reghecampf: „Fotografii grotești din cluburi și interviuri date de amantă”
stirilekanald.ro
Ana-Maria Vasiliu l-a înșelat pe Gabriel?! Soacra a rupt tăcerea: "Nu te omoară nimeni degeaba"
substantial.ro
Elena Lasconi propune declararea lui Viktor Orban persona non grata în România
MediaFlux
Se dau VOUCHERE de 660 de LEI! Românii care vor BENEFICIA
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Cum se încasează șpaga la DSVSA Ilfov