EXCLUSIV Anamaria Prodan contraatacă dur după declaraţiile lui Reghe: ”Măcar aşa să-l ajut să-și mai facă câteva sute de o ciorbă. Îmi cer eu scuze pentru decăderea şi degradarea acestui om. Cu mândria de bărbat este gata, cu bărbăţia este gata de mult…!”

Divorţul dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf nu s-a încheiat şi, deşi cei doi promit să nu-şi mai spele rufele în public, periodic se lasă cu cotonogeli verbale la fel de puternice ca pasiunea dintre cei doi din timpul mariajului.
Filip Stan
01 oct. 2024, 12:57
EXCLUSIV Anamaria Prodan contraatacă dur după declaraţiile lui Reghe: ”Măcar aşa să-l ajut să-și mai facă câteva sute de o ciorbă. Îmi cer eu scuze pentru decăderea şi degradarea acestui om. Cu mândria de bărbat este gata, cu bărbăţia este gata de mult...!

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au despărțit cu scandal la finalul anului 2021, după o căsnicie de peste 13 ani. Cunoscuta impresară s-a arătat iritată de declarațiile fostului ei soț, care o vizează, astfel că a avut o replică virulentă pentru acesta. Anamaria îl atacă pe Laurențiu Reghecampf după ce a spus că ea pentru el este „un om mort”.

Anamaria Prodan : „Numele de Prodan pentru Reghecampf este aer, este colac de salvare, este busolă, este mâncare, este totul”

„Ce să-i facem lui Reghe? Ne amuzăm ca încă îl mai pot ajuta să fie băgat în seamă și chemat pe la mondenități și podcasturi. Dacă nu vorbeşte despre Anamaria Prodan cine îl bagă în seamă? Nu observați ca anunță pe la fiecare podcast pe unde ajunge că este ultima dată când discută despre Anamaria Prodan? Dar, săracul uită și când este primit pe la altul și altul, și altul, că i se luminează figura când vorbeşte despre mine? Măcar așa să-l ajut să-și mai facă câteva sute de o ciorbă… lăsându-l să vorbească despre mine. Tot cu mine reușește să pună de mâncare pe masă ceva! Slavă Domnului ca pot face asta pentru el. Să-i permit să-mi folosească numele. Dar … asta e viața.

A fost acolo lângă noi ani și ani, ne am chinuit cu el ani și ani, are un copil superb și pentru el îl lăsăm să ne folosească numele. Numele de Prodan pentru Reghecampf este aer, este colac de salvare, este busolă, este mâncare, este totul ! Așa ca de dragul copilului noastră îl las să-l folosească să mai apară pe la știri … căci cu fotbalul e gata, cu demnitatea este gata, cu mândria de bărbat este gata, cu bărbăția este gata de mult … i-a mai rămas în vocabular numele ANAMARIA PRODAN care îl va bântui toată viața și care îl va ajuta cum am zis să mai fie chemat pe la o emisiune ceva cu o remunerație de câteva sute de lei cat merită astăzi numele și persoana numită Reghecampf”, a declarat Anamaria Prodan în exclusivitate pentru Romaniatv.net.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au despărțit cu scandal în 2021, după 15 ani de căsnicie. Și deși divorțul nu este finalizat încă, antrenorul momentan șomer are deja doi copii cu cea care i-a fost amantă.

Reghecampf, ultima declaraţie despre Anamaria Prodan. S-a jurat că nu mai vorbeşte despre ea: „Pentru mine e un om mort şi e punct!” VIDEO

Recent, Reghecampf a spus la podcastul iAM Ștucan că pentru el Anamaria Prodan, mama unuia dintre cei patru băieți ai lui, este ”un om mort” pentru el.

„Eu zâmbesc amar când îl văd pe Reghecampf din Champions League la podcasturi și pe la emisiuni mondene. Dar este soarta și crucea lui pe care trebuie să și-o ducă. Când văd că tatăl copilului meu este înecat în datorii, cu dreptul de a antrena suspendat de federația de fotbal.

Cu patronii care ies și râd de Reghecampf și își cer banii înapoi, când văd ca tatăl copilului meu are datorii pe la toți… Când văd cum rade tot fotbalul de el și de viața lui. Când văd fotografiile grotești de prin cluburi de noapte și interviurile date de amanta tatălui copilului meu. Când văd articolele despre viața tumultoasă și jenantă a amante…

Citeşte şi: Anamaria Prodan, despre banii lui Laurențiu Reghecampf. Impresara a plecat la mănăstire să se roage pentru el: „Ne rugăm să-i deschidă Dumnezeu ochii. O să ajungă la fel cum l-am cunoscut”

Noi, cei de acasă zâmbim, cum am zis, amar. Ceea ce vedeți astăzi este doar începutul tragic al decăderii lui Reghecampf. Când zic doar începutul înseamnă că îl știu cel mai bine. Pentru că eu l-am inventat și l-am construit cărămidă cu cărămidă. Reghe merge fără direcție de multă vreme…

Se agață de fiecare să-i mai dea o șansă. Dar și asta s-a dus, pentru că trădarea față de Rotaru a făcut înconjurul fotbalului… Pe Rotaru, omul care i-a dat de două ori mâna când toți râdeau de el și era exclus din fotbal, tocmai pe el, Reghe l-a trădat și batjocorit.. Astăzi a dat cu ciocanul dorind să se răzbune pe toți pentru micimea alegerilor lui și a vieții lui.

A dat cu ciocanul în disperarea lui la temelia fundației pe care eu mă chinuiam de atâția ani să i-o consolidez … Căci l-am luat fără fundație, și știind ce am lângă mine, m-am concentrat “să construiesc” o bază. Ceva betonat, care nu s-a uscat, din păcate. Căci au venit în viața lui vremuri ploioase și pe astfel de vreme betonul nu se usucă…

Reghecampf este astăzi cel despre care vorbeau Vivi Rachita și toți colegii din generația lui, Pițurcă, Gigi Becali etc. Adevărata față a lui Reghe o vedeți azi. Bărbatul plin de datorii, cu averi declarate închipuite, căci toți știu exact ce contracte a avut. Bărbatul, dacă se poate numi așa, care a decăzut în ochii familiei și ai cunoscuților, ai colegilor de echipă, bărbatul hulit și râs de toată lumea.

Anamaria Prodan refuză să facă partajul cu Reghecampf
E greu când încă ești bărbatul Anamariei Prodan (Slavă Domnului, să se termine coșmarul mai repede) și când o ai în spate pe Anamaria de atâția ani. Să decazi la nivelul ăsta și să apari în lume cu ce apari azi. E greu să vezi poveștirile tuturor despre femeia ta. E greu să vezi poze și interviuri cumplite și jenante cu și despre ea. E greu să dai cu ochii de toți care știu adevărul prin oraș, e greu când nimeni nu dă mâna cu tine și din «gâscă» nu te scoate. Noi toți știm cel mai bine adevărul. De asta zic, asta este doar începutul unui declin istoric.

Ne rugăm mereu pentru el, măcar să reușească să aibă pâine pe masă. Cei ce îl ajutau la început erau induși în eroare de milioanele despre care vorbea, dar el săracul nu știa nici să le scrie pe hârtie. Azi, toți s-au retras și au venit la mine să își ceară scuze. Am zâmbit. Am iertat căci era chestie doar de timp ca lumea să înțeleagă valoarea lui Reghecampf.

Și de azi înainte, vă rog să urmăriți declinul și să-mi spuneți dacă mai există cineva ca Reghe. Care a avut parte de atât de multă sustinere și devotament din partea mea și a copiilor. Și a considerat că trebuie să își bată joc de tot pentru plăcerile diavolești ale unei vieți distruse cu propriile mâini. E greu să-ți scrie copiii că le e rușine cu tine și să-ți scrie să stai departe că nu exista părinte ca tine decăzut. Cred că de fapt ăsta este blestemul lui Reghe, disprețul copiilor lui și al societății.

Așa că, dragilor, este pentru noi jenant să-i pomenim numele. Noi știm finalul lui cum va arăta, s-a adeverit tot ce am spus. În curând vă va cere bani de mâncare și eu vă rog să-l ajutați. Undeva în sufletul lui, Reghe chiar și-a dorit să fie cineva, a muncit mult să reușească, dar nu a avut fundament să se mențină! Când nu ești pregătit psihic pentru succes, nu ai nici o șansă în fața vieții! Ne rugăm să-și achite ratele la casă, căci proprietarul probabil îl va scoate și din casa aia. Viața e grea, și la masa la care consumi plătești ! Probabil mai are 3 podcasturi pe câteva sute de euro de vizitat și după… Dumnezeu cu Mila!”, a spus Anamaria Prodan şi în Prosport.

 

DailyBusiness
Decizia momentului! Românii află dacă se vor vaccina obligatoriu începând cu anul acesta
Spynews
Elena Udrea rămâne în spatele gratiilor! Decizie de ultimă oră a Instanței Supreme
Bzi.ro
Gabriela Cristea a făcut celebra ciocolată din Dubai: „Ce frumos se vede cu aurul acesta!”
Fanatik.ro
Lidl bagă la ofertă produsul Parkside pe care foarte mulți români îl caută. E la raft de joi, 3 octombrie, costă 49.99 de lei și se va vinde foarte repede
Capital.ro
UDREA, eliberată?! Avocatul său a anunțat acum: Așteptăm să fie pusă în libertate
Playtech.ro
Delia a AJUNS de nerecunoscut! Doamneee ce și-a făcut la față!!! Arată ca Loredana Groza
DailyBusiness
Vestea cea mare! O nouă majorare a pensiilor, după actuala recalculare
Adevarul
Operaţiunea „Săgeţile Nordului”. Divizia armatei israeliene care a rupt spatele Hamas este vârful de lance al invaziei din Liban
wowbiz.ro
Gabriela a murit într-un accident, iar soțul ei, pompier chemat la intervenție, a leșinat când a aflat
Spynews
Cât a mers darul la nunta lui Marian Mexicanu cu Ana Maria. Sute de invitați s-au distrat la petrecere
Spynews
22 de elevi și trei profesori morți! Autocarul cu care au plecat în excursie a luat foc / FOTO
Evz.ro
Fără vize în America. Vestea așteptată de atâtea decenii vine de la Ambasada SUA
Ego.ro
Denise Rifai, imagini de INFARCT! Cum a fost surprinsă după ce a renunțat la hainele office
Prosport.ro
FOTO. Ea e gimnasta sexy căreia bărbații i-au cerut apa în care a făcut baie!
kanald.ro
„Astăzi a plecat la Domnul”. El este Ion, tânărul care și-a pierdut viața într-un teribil accident rutier, în Italia. Bărbatul participase la o slujbă religioasă înainte de tragedie
Cancan.ro
Ce se întâmplă în fosta vilă a lui Irinel Columbeanu! Vecinii sunt disperați, nu mai suportă situația. Imagini dezolante
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Decizie șoc pentru Elena Udrea. Instanța Supremă a anunțat fix acum
StirileBZI
Aceste anvelope devin interzise de la 1 octombrie! Toți șoferii vor fi sancționați
Prosport.ro
Prodanca, atac dezlănțuit la Reghecampf: „Fotografii grotești din cluburi și interviuri date de amantă”
stirilekanald.ro
Ana-Maria Vasiliu l-a înșelat pe Gabriel?! Soacra a rupt tăcerea: "Nu te omoară nimeni degeaba"
substantial.ro
Mark Rutte preia conducerea NATO și reafirmă sprijinul pentru Ucraina
MediaFlux
Se dau VOUCHERE de 660 de LEI! Românii care vor BENEFICIA
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Cum se încasează șpaga la DSVSA Ilfov