Cristina Șișcanu, despre cel mai mare regret legat de căsnicie. „Simt nevoia aceasta de a împărtăși cu voi niște lucruri”

Cristina Șișcanu, în vârstă de 39 de ani, este una dintre cele mai apreciate femei de televiziune din România. Pe lângă cariera de succes, Cristina se ocupă cu dragoste și de casă, dar și de familie, fiind pasionată de gătit.
Alina Costache
01 oct. 2024, 17:59
Cristina Șișcanu, despre cel mai mare regret legat de căsnicie.

Cristina Șișcanu, în vârstă de 39 de ani, este una dintre cele mai apreciate femei de televiziune din România. Pe lângă cariera de succes, Cristina se ocupă cu dragoste și de casă, dar și de familie, fiind pasionată de gătit. Ea este căsătorită cu Mădălin Ionescu, cuplul fiind urmărit cu interes de sute de mii de românii. Cu toate acestea, se pare că nu toate momentele din familie sunt fericite.

Citește și: Rețeta de maioneză cu de 5 ori mai puține calorii, dezvăluită de Cristina Șișcanu: „Nu îngrașă la fel de mult ca o maioneză obișnuită”

Cristina Șișcanu, mesaj legat de regretele din căsnicie

Recent, Cristina a mărturisit că are un regret în ceea ce privește viața de familie, așa că a decis să împartă și cu fanele de pe rețelele de socializare această supărare și, totodată, să le ofere un sfat.

„Fetelor, să vă fac o mărturisire importantă, destul de personală așa. Mă rog, așa sunt eu deschisă, directă și… simt nevoia aceasta de a împărtăși cu voi niște lucruri. Și-anume, o să vă împărtășesc marele meu regret în căsnicia mea, chiar regret ceva și-mi pare tare rău că n-am făcut, că de obicei așa se întâmplă. Regretele sunt legate de lucrurile pe care nu le-ai făcut, nu de lucrurile pe care le-ai făcut.

Și o să vă spun așa: în primul rând, îmi pare tare rău că nu m-am apucat de făcut copii mai devreme. Nu mai știu cât aveam, 31 de ani când am rămas însărcinată. Petra are 7 ani și jumătate. Nu, la 32 de ani, la 33 am născut, deci destul de târziu. Și eram căsătorită de 6 ani și timp de 6 ani eu, a fost decizia mea, nu am vrut să fac copil, pentru că deja aveam doi și aveam așa o oarecare frică, că nu o să ne descurcăm, pentru căna, copiii implică diverse responsabilități, de toate tipurile, și financiare și.. mă rog, era și Filip, care avea niste necesități, față de copiii tipici, și-atunci cumva, aveam așa o temere și tot am amânat momentul și îmi pare rău că am făcut doar un copil, îmi pare rău și că după ce am născut-o pe Petra, n-am mai făcut un copil, la scurt timp. Ar fi fost minunat.

O să vă mai mărturisesc ceva, eram super hotărâtă să mai fac un copil, exact înainte să înceapă războiul în Ucraina și după aceea iarăși m-a luat frica.

Totul era așa de nesigur, ce facem, cum facem, ce se întâmplă și uite c-au mai trecut niște ani și deja fac anul acesta 40 de ani și acum mi-e frică că e prea târziu(…) și fac calcule, câți ani o să aibă Mădălin, când copilul o să aibă 20 de ani, câți ani o să am eu când o să aibă copilul 20 de ani, că cu ne descurcăm atunci, că ce o să fie, cum o să fie.

Deci mie mi se pare o prostie, și în concluzie, cred că… bine, asta e ce cred, ce simt eu, dar acum fiecare face cum vrea. În momentul în care simți că ți-ai găsit jumătatea sau simți că ai găsit un om cu care poți să construiești lucruri, frate nu mai aștepta! Adică și dacă-ți dorești să faci copii, că sunt persoane care nu-și doresc să facă copii deloc în viața asta, așa că asta e altă poveste.(…) După aceea, îți pare rău că nu l-ai făcut mai devreme și vă spun și de ce, pentru că, cu cât amâni momentul mai mult, cu atât petreci mai mult timp în viața asta cu al tău copil. De ce să nu petreci cât mai mulți ani posibili?”, a spus vedeta, pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Cristina Șișcanu, adevărul despre mama reală a lui Filip. Mihaela Coșerariu, fosta parteneră a lui Mădălin Ionescu, își vede fiul de câteva ori pe an: „Eu am trei copii, asta e tot ce contează”

DailyBusiness
NU ajung veniturile de la o lună la alta! 99% dintre români lucrează PENTRU BANI!
Spynews
Elena Udrea rămâne în spatele gratiilor! Decizie de ultimă oră a Instanței Supreme
Bzi.ro
Gabriela Cristea a făcut celebra ciocolată din Dubai: „Ce frumos se vede cu aurul acesta!”
Fanatik.ro
Afacerea cu care Mihai a dat lovitura în România. Face un produs unic în lume: ”Unii au râs de mine la început”
Capital.ro
Șoferii cu mașini pe benzină, taxați în plus în România. Se aplică de azi, 1 octombrie
Playtech.ro
Delia a AJUNS de nerecunoscut! Doamneee ce și-a făcut la față!!! Arată ca Loredana Groza
DailyBusiness
Mugur Isărescu declară: ,,Dăm INFLAȚIA jos, fără să creăm recesiune”
Adevarul
După un an în armata lui Putin, un cetățean tadjik povestește cum îi păcălește Rusia pe mercenari
wowbiz.ro
Gabriela a murit într-un accident, iar soțul ei, pompier chemat la intervenție, a leșinat când a aflat
Spynews
Cât a mers darul la nunta lui Marian Mexicanu cu Ana Maria. Sute de invitați s-au distrat la petrecere
Spynews
22 de elevi și trei profesori morți! Autocarul cu care au plecat în excursie a luat foc / FOTO
Evz.ro
A început marele război. Imagini înfiorătoare cu ploaia de rachete. Video
Ego.ro
Denise Rifai, imagini de INFARCT! Cum a fost surprinsă după ce a renunțat la hainele office
FOTO. Ea e gimnasta sexy căreia bărbații i-au cerut apa în care a făcut baie!
kanald.ro
Accident mortal în București! Un pieton a murit călcat de tramvai, pe linia 41
Cancan.ro
Ce se întâmplă în fosta vilă a lui Irinel Columbeanu! Vecinii sunt disperați, nu mai suportă situația. Imagini dezolante
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Decizie șoc pentru Elena Udrea. Instanța Supremă a anunțat fix acum
StirileBZI
Aceste anvelope devin interzise de la 1 octombrie! Toți șoferii vor fi sancționați
Prosport.ro
Prodanca, atac dezlănțuit la Reghecampf: „Fotografii grotești din cluburi și interviuri date de amantă”
stirilekanald.ro
Ana-Maria Vasiliu l-a înșelat pe Gabriel?! Soacra a rupt tăcerea: "Nu te omoară nimeni degeaba"
substantial.ro
Marcel Ciolacu despre terenul de golf de la vila prezidențială din Neptun
MediaFlux
Se dau VOUCHERE de 660 de LEI! Românii care vor BENEFICIA
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Cum se încasează șpaga la DSVSA Ilfov