Adina Buzatu, despre lupta cu kilogramele în plus care a dus-o la terapie: Mama era rubensiană, taică-miu era suplu

Adina Buzatu îi face pe bărbaţi să arate impecabil, prin creaţii vestimentare speciale, dar şi designerul are lupta proprie cu kilogramele în plus.
Alina Costache
01 oct. 2024, 20:13
Adina Buzatu, despre lupta cu kilogramele în plus care a dus-o la terapie: Mama era rubensiană, taică-miu era suplu
Adina Buzatu se plânge de programul încârcat! Motivul pentru care nu mai are niciun pic de timp: „Fac asta de 20 de ani”

Adina Buzatu a vorbit fără inhibiţii despre lupta pe care a dus-o cu kilogramele în plus, dar și despre felul în care a reușit să găsească un echilibru și să aibă un stil de viață sănătos, atât din punct de vedere fizic, cât și psihic.

Invitată la podcastul „Super Oameni”, Adina Buzatu s-a confesat despre provocările cu care s-a confruntat pe parcursul anilor în ceea ce privește greutatea și imaginea de sine.

Cristina Șișcanu, despre cel mai mare regret legat de căsnicie. „Simt nevoia aceasta de a împărtăși cu voi niște lucruri”

 

De-a lungul vieții, Adina a simțit o presiune interioară de a se conforma unui ideal de frumusețe pe care și l-a construit din copilărie, inspirată de imaginea mamei sale. Mama sa, cu un trup rubensian, a fost un model de feminitate, iar Adina și-a dorit să-i semene, dar și să se încadreze în tiparul pe care îl considera ideal. După o perioadă de frustrare și nesiguranță, Adina a realizat că acceptarea propriei identități și a corpului său este esențială pentru a obține echilibrul dorit.

Aceasta a început să lucreze cu un specialist pentru a înțelege mai bine motivațiile din spatele acestor fluctuații de greutate. Acum, după ce a recurs la terapie și a înțeles motivul pentru care nu reușea să își mențină silueta așa cum dorea, vedeta a mărturisit că nu mai există acea luptă a organismului de a depune kilograme doar pentru a se încadra într-un standard pe care și-l imaginase atunci când era doar un copil. Astfel, stilista a reușit să ajungă în punctul în care își trăiește viața fără a mai fi împovărată de așteptările nerealiste, având în vedere că, în cele din urmă, acceptarea de sine este cheia fericirii.

Motivul pentru care Adina Buzatu nu își rezervă niciodată vacanțe: „Nu știu să îmi caut nici măcar un bilet de avion. Nu apelez la agenții”

„Am să vă spun un secret. Toată viața făceam sport, mâncam bine, slăbeam, apoi mă apuca o stare de doream parcă să mă îngraș. Era peste puterea mea. Mă apuca noaptea foamea. Mâncam dulce și reveneam la o greutate mai mare, apoi iarăși luptam să slăbesc. Într-o transă cu psiholoaga mi-am dat seama că eu îmi doream să fiu ca mama. Mama era rubensiană, taică-miu era suplu. Mama îmi spunea: „Tu ești ca taică-tu, ești slabă”. Ea-mi zicea cu dragoste, dar copiii înțeleg cu totul altceva. Eu ziceam că ar trebui să fiu mai rotundă, ca mama.

Toată viața am oscilat până în momentul în care am realizat și am lucrat pe tema asta și n-am mai avut oscilații. Sunt mai suplă, dar greutatea o am practic aceeași, doar că s-a așezat altfel totul pe mine. Nu mai e lupta organismului de a depune doar pentru că își dorește să intre într-un standard pe care copilul din mine și-l imaginase atunci. E o chestiune care te șochează. Mama mă iubește, mă adoră, și eu pe ea. Taică-miu și el mă iubea. Am trăit într-o familie frumoasă“, a declarat Adina Buzatu, în cadrul podcastului „Super Oameni”.

Dezvăluirea făcută de Adina Buzatu la 24 de ani de la divorțul de tatăl fiicei sale. Cum trebuie să fie noul iubit. „Nu trebuie să fim diferiți”

„Eu sunt foarte bine întotdeauna, pentru că sunt o persoană echilibrată și chiar dacă sunt singură sau sunt într-o relație, eu sunt ok. Cred că un om care vine lângă tine nu trebuie să-ți aducă un echilibru sau un plus, cred că omul care vine lângă tine trebuie doar să completeze o stare bună pe care tu deja o ai, să se atașeze acestei stări și împreună să puteți construi.

Oamenii așteaptă: Vreau să vină prințul pe cal alb să mă salveze, vreau să vină prințesa care îmi schimbă viața. Nu trebuie să fim diferiți într-o relație sau atunci când suntem singuri”, a spus Adina Buzatu.

Întrebată despre ”bagajul” emoțional cu care un bărbat ar trebui să vină în viața ei, Adina Buzatu a fost sinceră și a recunoscut că nu are reguli.

„Nu mi-am pus astfel de reguli, nu cred că merge să-ți pui astfel de reguli pentru că viața îți demonstrează cu totul altceva”, a mai zis ea.

Adina Buzatu este antreprenoare, stilist și influencer în domeniul modei și frumuseții. Este fondatoarea unui brand de succes de haine și accesorii, recunoscut pentru stilul său distinctiv și pentru abordarea inovatoare în modă.

DailyBusiness
Românii din Diaspora vor avea weekend întreg pentru a-și decide viitorul! Cum se vor desfășura alegerile parlamentare
Spynews
Elena Udrea rămâne în spatele gratiilor! Decizie de ultimă oră a Instanței Supreme
Bzi.ro
Gabriela Cristea a făcut celebra ciocolată din Dubai: „Ce frumos se vede cu aurul acesta!”
Fanatik.ro
Ele sunt zodiile care vor face schimbări radicale până la sfârșitul lunii. Se anunță multe transformări pentru acești nativi
Capital.ro
Reguli ITP 2024. Șoferii din România sunt obligați în termen de 30 de zile
Playtech.ro
Delia a AJUNS de nerecunoscut! Doamneee ce și-a făcut la față!!! Arată ca Loredana Groza
DailyBusiness
NU ajung veniturile de la o lună la alta! 99% dintre români lucrează PENTRU BANI!
Adevarul
După un an în armata lui Putin, un cetățean tadjik povestește cum îi păcălește Rusia pe mercenari
wowbiz.ro
Gabriela a murit într-un accident, iar soțul ei, pompier chemat la intervenție, a leșinat când a aflat
Spynews
Cât a mers darul la nunta lui Marian Mexicanu cu Ana Maria. Sute de invitați s-au distrat la petrecere
Spynews
22 de elevi și trei profesori morți! Autocarul cu care au plecat în excursie a luat foc / FOTO
Evz.ro
Documentul de care scapă mulți dintre cei care vor să se pensioneze. Data, 1 ianuarie 2025
Ego.ro
Denise Rifai, imagini de INFARCT! Cum a fost surprinsă după ce a renunțat la hainele office
Prosport.ro
FOTO. Ea e gimnasta sexy căreia bărbații i-au cerut apa în care a făcut baie!
kanald.ro
Accident teribil în Teleorman! Gabriela a murit la doar 40 de ani, după ce s-a ciocnit cu un alt șofer pe E70. Printre pompierii care au intervenit s-a aflat chiar soțul ei
Cancan.ro
Mihai Grama, un bărbat din Reghin, a dat lovitura cu o afacere unică în lume: 'Unii au râs de mine'
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Se confiscă banii în România. Iei și amendă 10.000 lei. Obligație legală din 1 octombrie
StirileBZI
Aceste anvelope devin interzise de la 1 octombrie! Toți șoferii vor fi sancționați
Prosport.ro
Prodanca, atac dezlănțuit la Reghecampf: „Fotografii grotești din cluburi și interviuri date de amantă”
stirilekanald.ro
Ana-Maria Vasiliu l-a înșelat pe Gabriel?! Soacra a rupt tăcerea: "Nu te omoară nimeni degeaba"
substantial.ro
Marcel Ciolacu: Kelemen Hunor nu ar accepta funcţia de premier
MediaFlux
PENSIE mai MARE în OCTOMBRIE. LEGEA a intrat în vigoare
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Cum se încasează șpaga la DSVSA Ilfov