Gabriela Cristea a ajuns la medic: „Mi s-a recomandat o mamografie”. Probleme şi pentru Laura Cosoi: „Nu mă puteam ridica din pat”

Vedetele au o viaţă socială activă, dar, de multe ori, ajung la epuizare şi chiar la medic. Gabriela Cristea a avut probleme cu tensiunea, iar Laura Cosoi a avut probleme cu stomacul.
Alina Costache
02 oct. 2024, 19:43
Gabriela Cristea a ajuns la medic:

Gabriela Cristea a ajuns la medic „cu inima în piuneze” şi asta nu din pricina amorului. Prezentatoarea Tv este nevoită să facă mai multe investigații! „M-a găsit cu tensiune, fraților!”, a mărturisit Gabriela Cristea fanilor din mediul online.

Aceasta a postat un filmuleț pe pagina sa de Facebook, acolo unde se afla alături de soțul său, Tavi Clonda, amândoi ieșind de la medic!

După o vizita la medic, planificată, se pare că Gabriela Cristea este nevoită să mai facă câteva vizite la medic, însă de această dată la recomandarea medicului, de ecografie sau chiar o mamografie, pentru a se asigura că totul este în regulă.

Gabriela Cristea a apărut cu un tatuaj, iar fanii au luat foc: „Te-a găsit nebunia la 50 de ani?”

„Eu am fost la medic și pe lângă investigațiile pe care știam și doream să le fac, mi-a mai făcut niște recomandări pe care ar trebui să le facă femeile în general, cum ar fi o ecografie sau chiar o mamografie, după o anumită vârstă și mi-au recomandat și mie să fac acum. Bine, am mai făcut, dar nu mai făcusem de foarte multă vreme… și ce credeți? M-a găsit cu tensiune, fraților!”, a menționat Gabriela Cristea.

„ Mergem la inimă acum și am zis că dacă tot mergem la inimă, să merg și eu la inimă, că și eu sunt cu inimă cam pioneze, că… ”, a adăugat Tavi Clonda „ Inima ta este lângă inima mea! ”, a spus râzând, Gabriela Cristea, după ce a fost găsită cu tensiunea 15 cu 11.

„Nu mă, râdem, glumim, dar din când în când trebuie să ne facem analizele de bază și de acolo pornim. Trebuie să ne mai căutam, e ca o mașină, ne mai facem câte o revizie, câte o treabă.. .”, a punctat acesta. „ De fapt, știți că costă mai puțin să previi, decât să tratezi .”, a menționat soția sa. „ Asta e, exact, exact, plus că e mai ușor. ”, a încheiat Tavi. „ Da, iar eu am hotărât să fac investigațiile astea, o dată că mă bătea soțul la cap de multă vreme, ca să vedem și noi dacă suntem bine .”, a adăugat Gabriela.

Cristina Șișcanu face atacuri subtile la adresa finilor Gabriela Cristea și Tavi Clonda: „În momentul în care simți invidia, trebuie să te rupi”

„ Ți-am zis, m-a găsit cu tensiune, 15 cu 11, 11 ăla este mare. ”, a spus aceasta. „ Eu am fost ok, 12 cu 8. ”, a punctat Tavi Clonda. „ În condițiile în care, eu aveam tensiunea spre mică.. .”, a completat aceasta. „ Ai avut emoții, ceva? ”, a întrebat-o soțul, vizibil îngrijorat. „ Ei, am avut emoții… ”, i-a răspuns aceasta. „ Ai alergat pe scări ?”, a adăugat acesta. „ Ei, am alergat pe scări… am mers cu liftul. ”, a încheiat Gabriela Cristea, cu un zâmbet pe buze.

Gabriela Cristea a ajuns la medic

Probleme şi pentru Laura Cosoi: „Nu mă puteam ridica din pat”

Laura Cosoi a trecut prin momente dificile, confruntându-se cu câteva probleme de sănătate. Vedeta a povestit ce i s-a întâmplat chiar cu o zi în urmă.

Laura Cosoi este o femeie împlinită și o mămică fericită. Vedeta are succes nu doar pe plan personal, ci și profesional și reușește să le îmbine pe ambele armonios. Ea este apreciată nu doar pentru cariera sa, ci și pentru faptul că are o familie de invidiat: un soț implicat și patru fetițe minunate. De curând, Laura Cosoi a devenit mămică pentru a patra oară și a împărtășit această bucurie enormă cu urmăritorii ei de pe rețelele sociale. Actrița a ales să vorbească cu oamenii care o urmăresc și despre momentele mai puțin plăcute din viața ei, astfel că de curând a povestit cu ce s-a confruntat.

Din nefericire, chiar cu o seară înainte de a fi nevoită să meargă la filmări, Laura Cosoi a avut dureri uriașe de stomac. Din cauza faptului că o alăptează pe cea mică, vedeta nu a putut lua niciun medicament, astfel că a trebuit să aștepte ca durerea să se amelioreze de la sine. Aceasta a mărturisit că a fost nevoită să o ia pe Aida, fetița ei cea mică, cu ea la filmări pentru că nu a reușit să îi pregătească lapte pentru perioada în care ea va fi plecată.

Actrița a vorbit și despre cât de superficiali sunt oamenii atunci când nu au nicio problemă și cum ajungem să apreciem ceva doar în momentul în care nu mai avem acel lucru. Cu toate acestea, Laura Cosoi a precizat că încearcă să adopte o stare de bine și este încrezătoare că ziua ce va urma totul va fi în regulă.

„Am făcut o criză de stomac azi noapte și nici acum nu mă simt prea bine, dar am reușit să ajung să îmi împrospătez blondul pentru că urmează o perioadă de filmări și ședințe foto pentru film. Sper să îmi treacă, alăptez și nu pot să iau nimic. Am crezut că nu o să pot să filmez azi, dar m-am mobilizat și mă bucur, pentru că am niște invitați minunați. Am luat-o și pe Aida cu mine că nu am reușit să las lapte acasă.”, a spus Laura Cosoi, în mediul online.

Laura Cosoi, reţeta specială cu care potoleşte foamea familiei cu 6 suflete

„Azi a fost o zi așa mai ciudățică după o noapte în care nu am dormit. M-a durut stomacul atât de tare că nu mă puteam ridica din pat. Dar acum sunt ceva mai bine și am ajuns acasă după filmarea pentru @vacantadevedetaantenastars pe care nu credeam că am să reușesc să o fac. Nu m-am organizat bine ca să îi mai las Aidei provizii acasă așa încât m-a însoțit la filmare. A stat cumințică în cărucior si m-a așteptat. Maine am o nouă zi plină ochi și tot ce îmi doresc în acest moment este să îmi treacă durerea de stomac ca să pot să mă odihnesc mai bine. Si când ma gândesc cât de superficiali suntem de fapt și apreciem ceva doar când nu mai avem. Luăm starea de bine ca și cum ni se cuvine…daaaar mâine va fi o zi mai bună!”, a scris Laura Cosoi, într-o postare pe pagina sa de Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de lauracosoi (@lauracosoi)

Laura Cosoi este o actriță, prezentatoare de televiziune, scriitoare și influenceriță din România, cunoscută pentru cariera sa diversificată în industria de divertisment și pentru prezența activă pe rețelele sociale. A devenit cunoscută la nivel național în România prin aparițiile sale în serialul de televiziune „La Bloc”, unde a interpretat rolul Adinei, unul dintre personajele principale. Acest rol i-a adus o popularitate semnificativă și i-a deschis ușile către alte proiecte din televiziune și cinematografie. Pe lângă „La Bloc”, Laura a mai jucat în diverse seriale și filme, demonstrându-și versatilitatea ca actriță. Printre alte producții notabile în care a apărut se numără „Cu un pas înainte”, „Aniela” și „Moștenirea”. În ultimii ani, Laura Cosoi a devenit un influencer important pe rețelele sociale, dar încă mai are roluri şi în diverse producţii.

DailyBusiness
România nu poate trece la moneda euro! Declarațiile lui Mugur Isărescu
Spynews
“Domnul are poză cu familia, eu sunt măritată și gravidă”. Artistă din România, deranjată de mesajele pe care le primește de la pretendenți. Cum îi pune la punct | FOTO
Bzi.ro
Este despărțirea anului în show-bizz-ul românesc! Cântărețul și-a găsit deja altă iubită!
Fanatik.ro
Șase zodii vor avea noroc din plin în plan financiar și cel mai mare succes profesional până la finalul anului. Balanțele sunt cele mai avantajate
Capital.ro
Anvelopele care devin obligatorii în România. Toți șoferii trebuie să circule cu ele
Playtech.ro
Cum arăta în tinerețe Raed Arafat. Este de nerecunoscut, imaginile au surprins pe toată lumea
DailyBusiness
Adrian Câciu face promisiuni! Planul de reducere a deficitului, pe 7 ani, amânat!
Adevarul
Lipă, arătată cu degetul pentru scandalul din sportul românesc: „Ea a refuzat să plătească medaliații!“
wowbiz.ro
Paul este motociclistul care a murit nevinovat la 18 ani, după ce a fost lovit de un șofer care nu s-a asigurat
Spynews
Fostul iubit al Flaviei Mihășan de la Neatza, în tandrețuri cu Amna! Imagini incendiare cu cei doi | FOTO
Spynews
Andreea Bostănică și-a cumpărat casă nouă de ziua ei de naștere. Imagini cu locuința visurilor ei / FOTO
Evz.ro
Oana Roman, jignită fără precedent. Marius Elisei și-a ieșit din fire
Ego.ro
De nerecunoscut! Mircea Geoană, cu părul lung și creț, ăn TINEREȚE! Imagini unice
Prosport.ro
Prodanca, atac dezlănțuit la Reghecampf: „Fotografii grotești din cluburi și interviuri date de amantă”
kanald.ro
Data exactă la care vor fi virate tichetele sociale în luna octombrie. Banii intră direct pe carduri
Cancan.ro
Autopsia Mariei Campai, ucisă de un tânăr de 17 ani din Italia, i-a uluit total pe medicii legiști. Ce au descoperit la necropsie
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Putin a dat ordin. S-a activat în toată Rusia. Decizie în premieră absolută
StirileBZI
Nu se mai dau ajutoarele de la stat! Dacă ai o mașină ce valorează mai mult de 15.000 de euro, nu mai primești nimic!
Prosport.ro
FOTO. Ea e considerată cea mai sexy mamă a unui fotbalist din întreaga lume. La 40 de ani, arată mai bine ca multe tinere de 20 de ani
stirilekanald.ro
Cioban omorât în bătaie de patronul stânei la care lucra! Ucigașul din Buzău și-a lovit angajatul până când nu a mai mișcat
substantial.ro
Prințul William și Prințesa Kate, Întâlnire Emoționantă cu o Adolescentă Bolnavă de Cancer la Castelul Windsor
MediaFlux
O TAXĂ NOUĂ pe capul românilor. PLĂTESC cei care STAU LA BLOC
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Cel mai bun moment pentru a merge în safari nu este atunci când v-ați aștepta