Marina Almășan rupe tăcerea despre prietenia cu Diana Șoșoacă. „Niciodată nu m-am dezis de un prieten”

Marina Almășan a fost surprinsă de reacțiile stârnite de o fotografie în care apărea alături de Diana Șoșoacă și fiul lui Cozmin Gușă. Cei trei au paticipat la un eveniment organizat de Ambasada Chinei, însă imaginea a generat controverse în mediul online și a atras atenția presei din România.
Filip Stan
03 oct. 2024, 14:12
Marina Almășan rupe tăcerea despre prietenia cu Diana Șoșoacă. „Niciodată nu m-am dezis de un prieten”

Fotografia cu Marina Almășan și Diana Șoșoacă a fost preluată de pe rețelele sociale și distribuită în mai multe publicații, însă unele dintre acestea au furnizat informații total eronate cu privire la însemnătatea ei. Într-un articol apărut în presă, se sugera că atât Marina Almășan, cât și Diana Șoșoacă ar fi participat și la evenimente organizate de Ambasada Rusiei, fapt care nu este adevărat.

Marina Almășan despre fotografia apărută în presă alături de Diana Șoșoacă

Marina Almășan a reacționat prompt și a clarificat situația în ceea ce privește fotografia. Ea a declarat că singura ambasadă unde s-a întâlnit recent cu Diana Șoșoacă a fost Ambasada Chinei și că acea întâlnire a fost pur întâmplătoare. Într-un interviu oferit în exclusivitate pentru FANATIK, vedeta TVR a vorbit despre prietenia ei de lungă durată cu Diana Șoșoacă și a ținut să sublinieze că relația lor nu are legătură cu politica. Prezentaoara TV a precizat că nu este atrasă de politică și nu dorește să se implice în astfel de discuții, chiar dacă prietena ei este cunoscută pentru activitatea sa în acest domeniu.

„Gura lumii n-o închide decât mormântul – spune un proverb rus – nah, dacă tot circulă informații false, cum că aș fi fost văzută cu Diana la Ambasada Rusiei! Așa că… gura lumii n-are decât să speculeze oricât dorește! Eu sunt un om vertical. Niciodată nu m-am dezis de un prieten, doar pentru că acesta se pune de-a curmezișul unei stări de fapt. Am avut și eu, recent, la TVR, un episod din această speță: anul trecut, când am intrat în conflict cu fosta directoare de la TVR 2 (iată că, între timp, a devenit “fostă”!), o parte din echipa mea m-a abandonat, de frică să nu se pună rău cu cei din conducere. Iar unele dintre “trădătoare” erau chiar prietenele mele. Nu doare nimic mai mult decât trădarea unei prietenii”, a declarat Maria Almășan pentru FANATIK.

Diana Șoșoacă a ajutat-o pe vedeta TV, într-un proces legat de pensia alimentară a fiului ei

Marina Almășan a vorbit și despre sprijinul pe care Diana Șoșoacă i l-a oferit de-a lungul anilor. Prietene de peste 25 de ani, cele două au fost alături una de cealaltă în diverse momente dificile. Șoșoacă, în calitatea ei de avocat, a ajutat-o pe Almășan într-un proces legat de pensia alimentară pentru fiul său, iar implicarea sa în cazuri umanitare a fost mereu admirată de vedeta TV. Almășan a menționat că Șoșoacă și-a oferit serviciile pro bono în multiple situații în care oameni săraci nu își puteau permite apărarea în instanță, lucru care a apropiat-o și mai mult de prietena ei.

Citește și: Ștefan Bănică nu a vrut ca fiul lui să devină artist. Ce meserie ar fi vrut să urmeze Radu: „Să mă dedic și să nu îmi bat joc de ea”

„Eu pe Diana o știu de 25 de ani. Este un avocat de excepție și a fost întotdeauna o persoană care a luptat pentru dreptate. Ea mi-a fost și avocat în procesul privind pensia alimentară, datorată fiului meu. Nu s-a speriat că cel vizat era o celebritate. Era parlamentar și, în plus, membru al Comisiei SRI din Camera Deputaților (Victor Socaciu, fostul soț al Marinei Almășan, n.r.).

Și a câștigat procesul. Diana m-a salvat de multe ori și în emisiuni, atunci când aveam de “rezolvat” un caz umanitar. Ea făcea pe ”dracul în patru” și mobiliza, pentru amărâții respectivi, bani și ajutoare. Sau, pur și simplu, accepta public să îi apere “pro bono” în câte un proces dificil”, a mai spus Marina Almășan.

Ce părere are prietena lui Șoșoacă despre aventura politică pe care aceasta o parcurge

„Da, a intrat în politică, intempestiv, așa cum a făcut tot ceea ce a făcut în viață. Eu, ca lucrător în Televiziunea Publică, nu am voie să fac politică, și nici nu fac. Însă am prieteni în toate partidele politice. Iar de prietenia cu Diana nu mă dezic – am spus-o și o spun în continuare.

Nu vorbim între noi politică, avem atâtea alte subiecte, suntem amândouă mame singure, dar, e-adevărat, invariabil dialogurile noastre, în ultima vreme extrem de rare, se încheie cu același sfat pe care i-l dau: “Ai grijă de tine, Diana! Ai copii de crescut!”.

Iar Diana îmi răspunde, la fel de invariabil: “Păi pentru ei mă chinuiesc! Să-și primească țara înapoi!” Iar întâlnirea de la recepția oferită de Ambasadorul Chinei a fost chiar una întâmplătoare. Nu înseamnă că nu m-am bucurat că mi-am revăzut o veche prietenă. Pe voi nu vă bucură revederea unui prieten de 25 de ani?”, a mai menționat Marina Almășan.

Citește și: Andreea Bostănică și-a cumpărat casă nouă la doar două luni după achiziția unei mașini de 300.000 de euro. Artista și-a îndeplinit cel mai mare vis: „Nu-mi vine să cred”

DailyBusiness
Ratele se majorează din nou. Prognoză sumbră pentru 2025
Spynews
Nicoleta Nucă, adevărul despre presupusa sarcină! Cum a comentat zvonurile potrivit cărora urmează să devină mamă pentru prima dată
Bzi.ro
E vestea momentului în show-bizz: Mario Fresh şi fiica Andreei Esca s-au despărţit! Totul a ieșit la iveală acum!
Fanatik.ro
Pomul pe care trebuie să-l plantezi în grădină în luna octombrie. O să-ți aducă bogăție și noroc pe toate planurile
Capital.ro
Comisia Europeană a dat ORDIN! România este obligată. Are termen două luni
Playtech.ro
ȘOC! Christina Aguilera, de NERECUNOSCUT. Doamne, cum a ajuns să arate, toți cred că e bolnavă
DailyBusiness
Se dau 450 de lei gratis. Banii intră pe cardurile românilor chiar pe 20 octombrie
Adevarul
Soldații ucraineni de pe frontul de est, mărturii despre bătălii pe muchie de cuțit: „Sunt mult mai puternici”
wowbiz.ro
Paul este motociclistul care a murit nevinovat la 18 ani, după ce a fost lovit de un șofer care nu s-a asigurat
Spynews
Alexia Eram și Mario Fresh s-au despărțit. De ce ar fi ajuns la separare. Au aniversat opt ani de relație în urmă cu două luni
Spynews
De ce nu i-a dat replică niciodată Leo de la Roșiori femeii cu care a făcut un copil și de care s-a despărțit! Manelistul vorbește despre acuzațiile pe care Manuela Oprișiu i le-a adus / VIDEO
Evz.ro
Plăți mai ușoare pentru români. Dispar cardurile
Ego.ro
Elena Udrea, de nerecunoscut!!! Fosta blondă de la Cotroceni, extrem de slabă și cu părul creț
Prosport.ro
Prodanca, atac dezlănțuit la Reghecampf: „Fotografii grotești din cluburi și interviuri date de amantă”
kanald.ro
Data la care urmează să fie virați banii pentru bursele elevilor aferente lunilor septembrie şi octombrie: Banii vor fi virați direct pe carduri
Cancan.ro
Ce umilințe a îndurat Oana Ciocan alături de Jador! Zanni: ”Stătea cu ochii vineți, legată de pat! Îi dădea palme după ce se întorcea de la femei!”
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Când vine marele cutremur. Cum se pregătește România: Sunt mai greu de pus în practică.
StirileBZI
Pensionarii primesc 700 de lei în plus, din această toamnă! Cine sunt cei care beneficiază de acest ajutor
Prosport.ro
FOTO. Ea e considerată cea mai sexy mamă a unui fotbalist din întreaga lume. La 40 de ani, arată mai bine ca multe tinere de 20 de ani
stirilekanald.ro
O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat
substantial.ro
Comisia Europeană dă în judecată Ungaria la CJUE din cauza legii de protejare a suveranității
MediaFlux
O TAXĂ NOUĂ pe capul românilor. PLĂTESC cei care STAU LA BLOC
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Lovitură grea pentru români. Alimentul fără de care nu pot trăi se scumpește semnficativ