Câți bani câștigă Alexia Eram la A List Magazine. Pe lângă salariul primit la revista mamei sale, are un venit considerabil și din activitatea de pe Social Media

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, este complet independentă financiar. Nu are nevoie de ajutorul părinților din acest punct de vedere ca să-și susțină stilul de viață, ci muncește pentru a-și putea îndeplini orice dorință.
Alina Costache
04 oct. 2024, 12:21
Câți bani câștigă Alexia Eram la A List Magazine. Pe lângă salariul primit la revista mamei sale, are un venit considerabil și din activitatea de pe Social Media

Alexia Eram, în vârstă de 24 de ani, își câștigă singură banii de ani de zile. Fiica Andreei Esca a studiat la un liceu cu predare în limba franceză, iar la facultate a plecat la Londra, unde a studiat la Universitatea de Arte Creative, specializarea Marketing. Fiind foarte pasionată de modă, tânăra a început să posteze mult content legat de fashion pe Social Media și să aibă o mulțime de colaborări plătite cu branduri de top.

Alexia își câștigă existența din activitatea ei de influencer, având o comunitate de aproape peste 760.000 de urmăritori pe Instagram. Pe lângă ce face pe Social Media, lucrează și ca fashion editor la A List Magazine, revista coordonată de Andreea Esca. La acest job câștigă un salariu de 2.500 de euro pe lună și se bucură că poate să contribuie inclusiv la conținutul editorial.

Citește și Smiley și Delia au rupt topurile. În luna decembrie câștigă mai bine ca oricine în România

„Cred că dau mai mulți bani pe pantofi sau pe genți, în rest haine nu prea am. Nu prea am haine atât de scumpe, cred că gențile și pantofii, pentru că țin la calitatea lor. Contează cum îți asortezi hainele, dacă ai un stil. A zis Karl Lagerfeld că până la 50 de ani contează doar cum îmbini hainele (…) Contează să te simți bine, să ai un stil, nu contează câți bani dai pe haine. Nici nu contează care e cel mai scump obiect din garderoba mea, contează să fie niște piese care îți plac și în care te simți bine”, a declarat fiica Andreei Esca, potrivit Spynews.ro.

Alexia Eram a mărturisit că, chiar dacă are o mulțime de haine și accesorii de brand, ea nu este o persoană cheltuitoare.

„Salariul meu este de 2.500 de euro pe lună. Acum măcar știm salariul fiicei Andreei Esca. Nici eu nu știu salariul mamei. (…) Eu am început să lucrez cu A List acum 2-3 ani. Făceam o pagină de shopping în revistă, apoi făceam din ce în ce mai multe proiecte pe partea de content creator și mai făceam o dată la câteva luni o pagină. Momentan, acum nu mai fac nicio pagină la A List, dar tot timpul îi ajut pe partea de marketing, cu idei, pentru că eu tot timpul sunt la birou acolo. Eu lucrez de acolo, pentru că am toate actele acolo ș.a.m.d., poze, studio. Atunci lucrez cu ei pe partea asta de PR, marketing. Mi-a plăcut foarte mult și când am lucrat pe paginile de shopping. Poate în viitor o să îmi fac și eu o pagină despre ceva în revistele fizice. Îmi place foarte mult, dar jobul meu principal este cel de content creator”, a mărturisit Alexia Eram.

Citește și Cum a reacționat Andreea Esca după despărțirea dintre Alexia și Mario Fresh. Mesajul postat pe Internet: „Specific familiei”

Câți bani câștigă Alexia Eram din firma pe care o deține

Alexia Eram are și o companie, Margot Production, pe care a înființat-o în 2020, care se ocupă cu activități de consultanță în domeniul relațiilor publice. Potrivit raportărilor făcute la ANAF, Alexia Eram a avut în 2021 o cifră de afaceri fabuloasă: peste 900.000 de lei, adică în jur de 180.000 de euro. Firma deținută de Alexia Eram are un singur angajat: pe ea. De asemenea, fiica Andreei Esca are prevăzut și un salariu.

Potrivit datelor declarate, Alexia Eram a obținut un profit de aproape jumătate de milion de lei. Suma înseamnă în jur de 100.000 de euro. Acest lucru înseamnă că in fiecare lună, Alexia Eram se poate lăuda cu venituri care depășesc 8.000 de euro.

DailyBusiness
Incredibil! Cât a ajuns să coste ziua de muncă în această toamnă
Spynews
Ce relație are acum Cătălin Botezatu cu copiii lui. Designerul și-a ținut familia privată: ”Asta e cel mai important”
Bzi.ro
Ia cei mai mulți bani pentru concertele de Crăciun! Andra nu mai este primul loc
Fanatik.ro
Locul din România unde se găsește cea mai bună sare pentru murături: ”Un veritabil ecosistem”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. E oficial. Trebuie plătit de luni, 7 octombrie
Playtech.ro
Carmen Iohannis, apariție ȘOC! Românii au înlemnit când au văzut-o în fustă mult prea SCURTĂ și…
DailyBusiness
Este cea mai bună veste pentru românii care au rate la bancă! Anunțul BNR
Adevarul
Cel mai ciudat cătun părăsit din Munții Șureanu. Oamenilor le era teamă să mai rămână aici noaptea
wowbiz.ro
Paul este motociclistul care a murit nevinovat la 18 ani, după ce a fost lovit de un șofer care nu s-a asigurat
Spynews
Ziua Educației 2024. Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru învățători și profesori
Spynews
Claudia Pătrășcanu i-a făcut o urare lui Gabi Bădălău de ziua lui de naștere: ”Nu aștept să mi se răspundă niciodată”. În ce relații este cu fostul soț
Evz.ro
O furtună solară pune în pericol Pământul. Efecte dramatice sunt așteptate
Ego.ro
Elena Udrea, de nerecunoscut!!! Fosta blondă de la Cotroceni, extrem de slabă și cu părul creț
Prosport.ro
Prodanca, atac dezlănțuit la Reghecampf: „Fotografii grotești din cluburi și interviuri date de amantă”
kanald.ro
Câți bani primește cel mai bine plătit pensionar din România, după recalculare. Clasamentul celor mai mici pensii din sistemul public, pe regiuni
Cancan.ro
Prima reacție a Andreei Esca, după despărțirea Alexiei Eram de Mario Fresh: „În familia noastră..”
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Anunțul Rusiei a înfricoșat toată planeta. Ar putea începe războiul fără precedent în istoria omenirii
StirileBZI
Se scumpesc marea majoritate a alimentelor! Cât va costa 1 kg de carne de porc
Prosport.ro
FOTO. Ea e considerată cea mai sexy mamă a unui fotbalist din întreaga lume. La 40 de ani, arată mai bine ca multe tinere de 20 de ani
stirilekanald.ro
Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor
substantial.ro
Inundațiile din Bosnia și Herțegovina produc 14 victime, iar bilanțul ar putea crește
MediaFlux
AVERTISMENT de RĂZBOI al RUSIEI! CONFRUNTAREA cu OCCIDENTUL, fără PRECEDENT! Se anunță CATASTROFA
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Lovitură grea pentru români. Alimentul fără de care nu pot trăi se scumpește semnficativ