Imaginile momentului! Ce face Monica Bîrlădeanu chiar înaintea de nunta cu doctorul Valeriu Gheorghiţă

De mai bine de un an de zile, Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiţă formează un cuplu. Cei doi și-au ținut relația departe de ochii curioșilor, iar aparițiile lor împreună au fost extrem de rare. Însă, povestea de dragoste dintre cei doi ar funcționa de minune, iar aceștia chiar s-ar pregăti de nuntă.
Alina Costache
04 oct. 2024, 18:21
Imaginile momentului! Ce face Monica Bîrlădeanu chiar înaintea de nunta cu doctorul Valeriu Gheorghiţă

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță se căsătoresc la sfârşitul acestei săptămâni. Dana Budeanu s-a numărat printre cei care au anunțat, în exclusivitate la România TV, căsătoria Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță. „Monica Bîrlădeanu – Valeriu Gheorghiță se căsătoresc pe 5 octombrie. Pup! Pa”, a scris ea şi pe Instagram.

Cei doi au încercat să păstreze discreția asupra relației pe care o au de ceva vreme, dar până la urmă au fost surprinși împreună, iar confirmarea a apărut prin declaraţii oficiale, poze de familie, şedinţe de shopping şi multe vacanţe. Nu şi a nunţii, care încă este un mister.

Cei doi s-au ferit să facă declarații publice despre relația lor, cu o singură excepție. La un moment dat, atunci când s-a speculat că Gheorghiță ar fi fost căsătorit când și-a început relația cu Monica, actrița a reacționat.

„Dragilor, știu că circulă o știre cu informații eronate vis-a-vis de relația mea personală. Și ca să nu vă faceți gânduri sau să vă puneți întrebări, îmi doresc să aflați adevărul direct de la mine. Partenerul meu de viață e un bărbat ABSOLUT NECĂSĂTORIT, liber de orice obligație.

Nu e o relație ascunsă, doar că am acest principiu de care mă țin, să nu vorbesc public despre viața mea personală. Vă îmbrățișez tare”, scris Monica Bîrlădeanu pe contul ei de Instagram.

Monica Bîrlădeanu vrea să fie în formă la dansul mirilor: 

Admiratorii fideli ai Monicăi au observat că, de ceva vreme, actrița se afișează cu un inel din aur alb, cu diamante. Accesoriul a apărut pe degetul actriței la începutul acestui an, iar de atunci nu a mai fost dat jos. Cu toate că a fost chestionată de mai multe ori dacă inelul respectiv este primit de la Valeriu Gheorghiță, actrița a evitat răspunsul.

Cert este că inelul respectiv reprezintă un obiect important pentru Monica. Așa cum au fost și precedentele, pentru că actrița a mai fost cerută de soție de cel puțin două ori. În 2018, ea mărturisea că a plâns când a primit primul inel de logodnă.

”Am plâns ca un copil când am intrat la facultate, la două luni după ce murise tatăl meu. Mi-au curs lacrimile când am primit primul premiu de interpretare pentru „Francesca” la un festival de film sau când am primit primul inel de logodnă (a mai existat un al doilea, de asta spun primul)”, declara Monica Bîrlădeanu, în anul 2018.

Vara trecută, zvonurile referitoare la un posibil mariaj dintre Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță s-au amplificat. S-a întâmplat după ce medicul a fost fotografiat, în cadrul unui eveniment public, purtând verighetă. Atunci, presa a vorbit despre faptul că cei doi ar fi stabilit deja data nunții. Evenimentul ar avea loc în această toamnă.

Dana Budeanu susține că nunta va avea loc în acest weekend
Subiectul a fost readus în atenția publică de Dana Budeanu. Ea a dezvăluit că nunta dintre Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță ar avea loc weekendul viitor. Mai precis, evenimentul ar fi stabilită pentru ziua de sâmbătă, 5 octombrie, la Palatul Snagov.

Invitată la emisiunea Punctul culminant, de la România TV, Dana Budeanu s-a amuzat pe tema nunţii Monicăi Bîrlădeanu cu fostul secretar de stat Valeriu Gheorghiţă, coordonatorul campaniei de vaccinare împotriva Covid, care va avea loc sâmbătă, la Palatul Snagov.

 

„Tot eu am anunțat că se căsătoresc pe 5 octombrie, la Snagov. Lasă, că e bine. (…) El și-a lăsat barba, frumos, și-a schimbat tot, ca să nu-l recunoască nimeni”, a declarat, recent, Dana Budeanu, în emisiunea lui Victor Ciutacu, Punctul Culminant.

EXCLUSIV Dana Budeanu: „Fii atent, domnul Gheorghiţă: Monica şi-a făcut treaba, o ia de nevasta, superb. Cine nu vrea să fie împachetat de Monica?”

Influencerul, despre care se știe că are surse extrem de bine informate în lumea politică, a mai declarat că ”doi medici bogați” vor fi nașii cuplului.

Informațiile Danei Budeanu nu au fost comentate de Monica sau de Valeriu. Cert este că weekendul trecut, cei doi și-au făcut ”încălzirea” în Toscana, unde au participat la nunta unor prieteni.

S-a intamplat tot ce am zis eu. „Baby”, in engleza. Tu vezi ca merge dupa ea si o filmeaza peste tot? Foarte bine, eu sustin! Fii atent, domnul Gheorghita: Monica si-a facut treaba, o ia de nevasta, superb. Cine nu vrea sa fie impachetat de Monica? Acum grija la darul de nunta, ca nu vii cu o sutica, trebuie sa vina toti aia din sistemul medical, care au milioane, sa doneze ca lumea, ca acum trebuie sa ne mutam si noi la curte„, a mai spus Dana Budeanu la Punctul Culminant

EXCLUSIV Dana Budeanu, noi detalii despre nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță. Cine vor fi nașii și câți bani vor strânge: „E singura ocazie ca să se mai ‘spele’ niște bănuți”

Ca sa avem bani de case, vacante, masini, trebuie sa avem dar de nunta. Deci atentie, cine merge sambata, sa dea cum trebuie, ca e nevoie de sume. E nunta mare, sunt sute. Pai cum sa dai 1.000? Cel putin 5.000 de familie, iar astia mari de pe medicale, achizitii, astea, cate 50.000. Pai ti-a placut in pandemie, te-ai bucurat? Pai arata! Ce e o jumate de masina?”, a încheiat aceasta, în exclusivitate la România TV.

DailyBusiness
Hotărâre drastică pentru toți românii care stau la casă!
Spynews
Ce relație are acum Cătălin Botezatu cu copiii lui. Designerul și-a ținut familia privată: ”Asta e cel mai important”
Bzi.ro
Ia cei mai mulți bani pentru concertele de Crăciun! Andra nu mai este primul loc
Fanatik.ro
Marian Golea știe ce zodii au noroc în perioada următoare. Acești nativi dau lovitura în plan financiar, vine o perioadă formidabilă
Capital.ro
Se predau toți banii. Nu ai dreptul să cheltui nici măcar un leu. Mergi la închisoare
Playtech.ro
Carmen Iohannis, apariție ȘOC! Românii au înlemnit când au văzut-o în fustă mult prea SCURTĂ și…
DailyBusiness
Pensie de 550 de euro pentru acești români. Anunțul Ministerului Finanțelor
Adevarul
Cum și-a găsit mașina un clujean, după ce a fost ridicată abuziv de pe o parcare cu abonament. Bărbatul a câștigat definitiv procesul cu Primăria
wowbiz.ro
Paul este motociclistul care a murit nevinovat la 18 ani, după ce a fost lovit de un șofer care nu s-a asigurat
Spynews
Ziua Educației 2024. Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru învățători și profesori
Spynews
Claudia Pătrășcanu i-a făcut o urare lui Gabi Bădălău de ziua lui de naștere: ”Nu aștept să mi se răspundă niciodată”. În ce relații este cu fostul soț
Evz.ro
Soarta Ucrainei, pecetluită. Biden, ajutor nesperat pentru Putin. Rolul României
Ego.ro
Elena Udrea, de nerecunoscut!!! Fosta blondă de la Cotroceni, extrem de slabă și cu părul creț
Prosport.ro
FOTO. Ea e considerată cea mai sexy mamă a unui fotbalist din întreaga lume. La 40 de ani, arată mai bine ca multe tinere de 20 de ani
kanald.ro
Război în Israel: Viitorul șef Hezbollah a fost vizat într-un atac cu bombe grele antibuncăr. Bilanțul morților a ajuns la 37 în ultimele 24 de ore
Cancan.ro
Câți bani primește un român, la recalculare, dacă a muncit 29 de ani cu carte de muncă
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Ungurii au loc foc. Scandal monstru, s-a decis excluderea: Urâm România!
StirileBZI
Se scumpesc marea majoritate a alimentelor! Cât va costa 1 kg de carne de porc
Prosport.ro
FOTO. A dansat twerk în fața ei, după ce a sugrumat-o! Cea mai controversată luptătoare
stirilekanald.ro
Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor
substantial.ro
Cupa Davis revine la formatul clasic cu meciuri acasă și în deplasare
MediaFlux
AVERTISMENT de RĂZBOI al RUSIEI! CONFRUNTAREA cu OCCIDENTUL, fără PRECEDENT! Se anunță CATASTROFA
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Dispare un aliment de bază pentru români: se mai cultivă doar 15% față de acum 10 ani