Marcel Ciolacu și-a depus candidatura la prezidențiale. ”Vin în fața dumneavoastră cu un plan pentru România, cu un crez politic și un angajament moral”

Marcel Ciolacu și-a depus candidatura la alegerile prezidențiale din luna decembrie. Șeful Guvernului le-a vorbit românilor despre angajamentul pe care îl face față de ei, dar și despre crezul politic pe care îl are.
Alina Costache
05 oct. 2024, 11:20
Marcel Ciolacu și-a depus candidatura la prezidențiale. ''Vin în fața dumneavoastră cu un plan pentru România, cu un crez politic și un angajament moral''

Marcel Ciolacu și-a depus oficial candidatura la alegerile prezidențiale de anul acesta. Liderul PSD și-a început discursul prin a vorbi despre schimbarea pe care o dorește.

Marcel Ciolacu a precizat că făcând o comparație cu ultimii ani în România, președinții nu au părut să țină cont de părerea românilor, ci s-au gândit doar la propriile interese.

‘Am decis să-mi depun candidatura după o perioadă pe care românii nu și-au dorit-o în mod deosebit, deoarece vreau să vă reamintesc că, în ultimii 20 de ani, am avut 17 Guverne. Acesta a fost modul de abordare a foștilor președinți ca să poată să-și conserve puterea sau să aibă una și mai mare. Au preferat acest lucru în detrimentul românilor. Cred că a venit timpul să privim de această dată cu echilibru și responsabilitate această funcție și această demnitate’‘, a spus Marcel Ciolacu.

De asemenea, liderul PSD a vorbit despre planul pe care îl are dacă va ajunge în fruntea țării, despre cum îi va ajuta pe români, dar și despre cum vrea să-i aducă din nou în țară pe românii din Diaspora.

Vin în fața dumneavoastră și cu un plan pentru România și cu un crez politic și un angajament moral. Vreau venituri mai mari și putere de cumpărare pentru români, reindustralizarea României, finalizarea autostrăzilor și a întregii infastructuri, dar și schimbări în domeniul sănătății și educației. Vobim de demnitatea românilor din Diaspoara, trebuie să ne implicăm și mai mult’‘, a spus Marcel Ciolacu.

În plus, Marcel Ciolacu a precizat că scopul său va fi acela de a avea o relație bună cu partidele politice și nu de a le considera pe acestea adeversare.

Am un crez politic, acela de a uni, mai ales că nu-mi e foarte greu să fac comparație cu ce s-a întâmplat în ultimii 20 de ani. Președintele nu trebuie să arate ură față de adversarii politici și nici să-i considere dușmani. Planul pentru România poate fi îndeplinit doar împărțind puterea’‘, a spus Marcel Ciolacu.

DailyBusiness
Ai planuri pentru luna octombrie? Meteorologii anunță cum va fi vremea în fiecare zi, toată luna
Spynews
Ce relație are acum Cătălin Botezatu cu copiii lui. Designerul și-a ținut familia privată: ”Asta e cel mai important”
Bzi.ro
Ia cei mai mulți bani pentru concertele de Crăciun! Andra nu mai este primul loc
Fanatik.ro
Anunț important pentru toți clienții casnici Hidroelectrica. Ce se întâmplă cu prețurile din contract, noua ofertă vine cu o mare surpriză
Capital.ro
Se schimbă obligatoriu buletinul. România, obligată de UE. Decizie vineri, 4 octombrie
Playtech.ro
Doamne cum arăta Anamaria Prodan înainte să-și micșoreze sânii!!! Imaginile secrete au SCĂPAT pe net
DailyBusiness
Hotărâre drastică pentru toți românii care stau la casă!
Adevarul
Cum se amestecă mâna lungă a lui Putin în alegerile din România. Expert: „Facem parte dintre inamicii lor mai abordabili”
wowbiz.ro
Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?
Spynews
Ziua Educației 2024. Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru învățători și profesori
Spynews
Claudia Pătrășcanu i-a făcut o urare lui Gabi Bădălău de ziua lui de naștere: ”Nu aștept să mi se răspundă niciodată”. În ce relații este cu fostul soț
Evz.ro
Trucuri pentru o viață mai lungă. Cum amâni îmbătrânirea
Ego.ro
Elena Udrea, de nerecunoscut!!! Fosta blondă de la Cotroceni, extrem de slabă și cu părul creț
Prosport.ro
FOTO. Ea e considerată cea mai sexy mamă a unui fotbalist din întreaga lume. La 40 de ani, arată mai bine ca multe tinere de 20 de ani
kanald.ro
Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?
Cancan.ro
Digi RCS-RDS oferă tuturor abonaților din România noul telefon iPhone 16. Ce trebuie să faci
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
UE a dat ordin. Documentul ce trebuie semnat. A devenit obligatoriu în România
StirileBZI
Ce condiții trebuie să îndeplinești pentru ajutoarele de încălzire 2024-2025! Cererile se depun până pe 20 noiembrie
Prosport.ro
FOTO. A dansat twerk în fața ei, după ce a sugrumat-o! Cea mai controversată luptătoare
stirilekanald.ro
"Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial
substantial.ro
Un bărbat fără permis, băut și vitezoman, reținut după o urmărire în județul Dâmbovița
MediaFlux
Pregătiri intense de război extins în Orientul Mijlociu! Reuters: Khamenei afirmă că Iranul și aliații săi nu vor da înapoi în fața Israelului
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
”Țara te vrea prost”: Sarmalele Reci – o trupă mai actuală ca oricând