Marcel Ciolacu, adevărul despre Diana Șoșoacă, după a fost scoasă din cursa pentru prezidențiale: „Pe mine nu mă deranja, dar m-am speriat după ultimele declarații ale ei”

Marcel Ciolacu a fost invitat la Pro TV, la rubrica sosurilor picante din emisiunea lui Cătălin Măruță și a trecut cu brio toate provocările. Cu toate că dezvăluirile și afirmațiile controversate ale vedetelor au devenit, de multe ori, mărul discordiei între mai multe persoane publice, candidatul PSD pentru fotoliul de la Cotroceni a fost foarte transparent.
Alina Costache
07 oct. 2024, 16:53
Marcel Ciolacu, adevărul despre Diana Șoșoacă, după a fost scoasă din cursa pentru prezidențiale:

Marcel Ciolacu a avut curaul să răspundă tuturor întrebărilor puse de Cătălin Măruță și a fost de acord să le și citească, ca să nu mănânce picant, conform regulilor.

Diana Șoșoacă nu mai poate participa la alegerile prezidențiale din acest an, după ce Curtea Constituțională a României a admis o contestație împotriva înregistrării candidaturii sale. Președinta SOS România își depusese candidatura în urmă cu câteva zile, motivând că a reușit să strângă semnăturile necesare și că faptul că a depus candidatura este un act eroic, „cel mai important act după 1989”.â

Citește și: Marcel Ciolacu, la sosurile picante ale lui Măruţă. Pe cine ar arunca din barcă dintre Grindeanu şi Tudose: „E gălăgios, îţi mănâncă sufletul!”

Marcel Ciolacu, adevărul despre Diana Șoșoacă

Una dintre curiozitățile prezentatorului a fost dacă premierul României se bucură de faptul că Diana Șoșoacă a fost scoasă din cursa pentru prezidențiale.Premierul a dezvăluit că Diana Șoșoacă nu îl deranja, însă nu a fost de acord cu ultimele ei declarații și nu i-a plăcut modul în care s-a exprimat.

Cătălin Măruță: „Cât vă bucură că Diana Șoșoacă a fost scoasă din cursa pentru prezidențiale?

Marcel Ciolacu: „Această decizie m-a făcut să iau totul de la zero. Pe mine nu mă deranja Diana Șoșoacă, vreau să fiu corect. După ultimele declarații ale ei, eu m-am speriat, nu am crezut că un politician, un român, poate să se exprime la modul acesta antisemit gratuit„.

Marcel Ciolacu a mai amintit că rolul CCR este acela de a proteja candidații și nu de a fi o barieră pentru participarea lor. ”Hotărârea CCR în cazul doamnei Diana Șoșoacă pare la prima vedere, în lipsa unei motivări, disproporționată în raport cu principiul democratic fundamental de a alege și de a fi ales. Rolul principal al CCR este de a apăra candidații și dreptul lor de a fi aleși, nu de a fi o barieră pentru participarea lor în alegeri.

Voi susține întotdeauna că funcțiile trebuie câștigate la urne prin vot popular, pentru că aceasta este esența democrației. Sub aceste aspecte, consider că CCR trebuie să prezinte rapid motivarea care a stat la baza acestei hotărâri și aceasta să conțină argumente legale și constituționale puternice.

Altfel, vorbim de o vulnerabilitate a sistemului democratic din România care va impune o discuție serioasă în societate cu privire la necesitatea unei ample reforme a Curții Constituționale”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook, în urmă cu câteva zile.

DailyBusiness
Milioane de români vor avea pensii recalculate automat. Află cum poți trimite cererea
Spynews
Primele declarații ale lui Alfred Bulai după ce a fost acuzat de abuzuri. Profesorul a fost dus cu ambulanța la spital
Bzi.ro
Salarii mai mari de la 1 ianuarie 2025! Creșterea va fi de cel puţin 650 de lei
Fanatik.ro
Fabrica din România care oferă salarii compensatorii pentru angajații săi. Compania vrea ca 800 de oameni să-și dea demisia până la sfârşitul anului
Capital.ro
Ungurii, excluși din NATO?! Au pierdut încrederea tuturor. Decizia pe care Putin abia o așteaptă
Playtech.ro
Ucraina, cadou cu artificii de ziua lui Vladimir Putin în Crimeea. Ce au...
DailyBusiness
Oferte fără precedent la Lidl! Produsele se dau aproape GRATIS
Adevarul
Scandal la Kremlin: Serghei Șoigu, fostul ministru rus al Apărării, a rămas fără birou
wowbiz.ro
Se schimbă data la care vor fi livrate pensiile în luna octombrie! Anunțul care îi vizează pe toți seniorii
Spynews
De ce nu și-a dorit Alina Radi împăcarea cu Nick Rădoi. Chiar dacă nu mai sunt împreună de 11 ani, cei doi încă păstrează legătura
Spynews
Leguma care poate să te otrăvească și să îți fie letală. Mesajul transmis de medicul Tudor Ciuhodaru: ”Nu vă jucați cu așa ceva” 
Evz.ro
Minunile înfăptuite de Sfânta Parascheva. Mărturiile oamenilor vindecați de boli
Ego.ro
Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!
Prosport.ro
FOTO. A dansat twerk în fața ei, după ce a sugrumat-o! Cea mai controversată luptătoare
kanald.ro
„Nu a fost doar o mamă” Fiul Mariei Campai, românca ucisă de un adolescent de 17 ani, își strigă durerea. Unde va avea loc înmormântarea Mariei
Cancan.ro
Andra, derapaj verbal în public! Cum i-a putut vorbi unui bărbat, după concert: „Să-i mănânci…”
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Se schimbă salariul minim. S-a dat votul astăzi. Câți bani vor lua românii din 1 ianuarie
StirileBZI
Facturile se vor dubla după 1 aprilie 2025! Creșterile ar putea fi de până la 120%
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume adoră să ia palme de la alte domnișoare
stirilekanald.ro
Ea este Virginia, doctorița de la ATI care a fost aproape strivită de o șoferiță! Coincidență stranie, accidentul s-a produs după ce și-a înmormântat socrul 
substantial.ro
Putin și președintele Iranului se vor întâlni la Așhabad
MediaFlux
Diana Șoșoacă riscă ÎNCHISOARE de până la 3 ANI! Anchetă fără PRECEDENT la PARCHETUL GENERAL
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Delicii exotice dintr-o livadă din Buzău