Ioana Maria Moldovan, destăinuire tulburătoare despre experienţa recentă care aproape a doborât-o: „Oamenii se întâlnesc de două ori în viață: prima dată când unul are nevoie de celălalt, a doua oară când celălalt are nevoie”

Ioana Maria Moldovan, prezentatoarea Focus de la PRIMA TV, a fost invitată în cel mai recent episod al podcastului Super Oameni, moderat de fostul său coleg de la PRIMA TV, Alexandru Constantin.
Irina Dumitrescu
08 oct. 2024, 11:30
Ioana Maria Moldovan, destăinuire tulburătoare despre experienţa recentă care aproape a doborât-o:

În cadrul acestei discuții intime, Ioana a făcut declarații emoționante despre lecțiile învățate de-a lungul vieții și despre provocările recente pe care le-a traversat şi încă le traversează pe plan personal.

Mi-e greu să vorbesc despre mine, mi-e greu sa ma uit la jurnalele pe care le prezint pentru că sunt o Leoaica perfectionista şi niciodata nu sunt multumita de mine. Chiar şi după 22 de ani de televiziune, îi dau mesaj mamei si o intreb „Cum îs?”, asa ca in Ardeal.

Neîncrederea aceasta în mine vine din faptul că părintii mei m-au crescut cu mult bun simt si cu multa modestie si niciodata nu m-am luptat pentru ce am putut eu sa fac. Trenuri in gara am avut, dar nu am avut tupeu ca sa urc linistita in ele„, a dezvăluit jurnalista în podcastul Super Oameni.

Ioana Maria Moldovan, despre relaţia pe care o are cu băieţelul: „Are o relaţie foarte bine sudată cu tatăl lui. Refuzul lui de a dormi cu mine a fost dureros”

Ioana Maria Moldovan a dezvăluit, totodată, că are un regret în ceea ce-l priveşte pe băieţelul ei, Andrei (7 ani). Şi anume că nu are o relaţie mai apropiată cu el, micuţul fiind mai ataşat de tatăl lui decât de mama.

Iar explicaţia este faptul că jurnalista s-a întors la muncă la 42 de zile după ce a născut, iar tatăl lui a fost cel care l-a adormit seară de seară, ţinându-l în braţe, cu capul pe umărul său, şi plimbându-se cu el prin casă.

Citeste si Victor Ciutacu, la podcastul România TV, despre începuturile carierei de jurnalist: „De economie nu aveam nici cea mai mică idee, știam 5 – 10 nume de politicieni. După doi ani de zile am ajuns șeful departamentului”

Andrei nu poate sa doarma cu mine pentru ca are o relaţie foarte bine sudata cu tatăl lui. În primă fază, refuzul lui de a dormi cu mine a fost o chestie dureroasă. Eu am plecat de langa el la 42 de zile, chiar daca stateam pana la ora 9 seara cu el pana adormea. Marian, de teama sa nu se trezeasca, il adormea pe umar.

Se plimba cu el prin casa ca să nu se trezească, pentru că nu ma putea suna sa vin să-l adorm. Andrei doarme cu mine acum, dar tata la somn e foarte important. Mai mult dimineata e cu mine, pe trezit rapid, pe militărie.

În general, nu imi pare rau de nimic, pentru ca asa a fost filmul si asa trebuia sa fac si asa au fost deciziile pe care le-am luat.

Uitându-mă în urmă, mi-ar fi plăcut să am un pic de tupeu. Mama mi-a spus ca lumea e foarte buna si ca trebuie sa ajutam, daca un om te loveste, tu trebuie sa intorci obrazul, sa astepti sa ti se recunoasca niste merita, nu sa te duci tu sa spui: ‘Eu sunt cea mai buna’.

Eu am avut noroc sa ma descopere niste oameni si sa creada in mine, pentru ca altfel nu s-ar fi intamplat nimic. Daca nu dai un pic din coate, nu te remarci. Nu regret nimic din ce am facut nici cu Andrei. A fost decizia mea să mă întorc la serviciu la 42 de zile de când am născut. Fiecare om isi are locul lui pe pamantul asta si mai devreme sau mai tarziu el va fi dus acolo unde e destinul lui. Noi doar putem sa amanam momentul ala„, a povestit Ioana în podcastul realizat de Alexandru Constantin.

Ioana Maria Moldovan, dezamăgită de cei pe care-i considera prieteni: „Vara asta, am pus într-o sită lumea din jurul meu. Au rămas foarte puţini oameni în jurul meu”

Prezentatoarea Focus de la PRIMA TV a dezvăluit, totodată, că vara care tocmai a trecut a fost una grea, dar importantă pentru ea, întrucât s-a văzut în situaţia de a cerne oamenii pe care îi considera prieteni.

Vara asta a fost una atipică. M-a pus pe gânduri şi să pun într-o sită lumea din jurul meu şi atunci îţi dai seama că rămân foarte puţini oameni în jurul tău, şi la bine, şi la greu. Indiferent de câte planuri îţi faci, Dumnezeu are alte planuri cu tine. Eu încerc  să învăţ să trăiesc astăzi, să mă bucur de momentul acesta, încerc să nu mai îmi pese de ce spune lumea si că e foarte important să trăieşti şi să simţi ceea ce faci, să nu fii forţat.

Citeste si Cum au arătat meniurile la nunţile anului. Invitaţii, delectaţi cu preparate exclusiviste şi rafinate atât de mirii Gina Pistol şi Smiley, cât şi de mirii Monica Bîrlădeanu şi Valeriu Gheorghiţă. Cine a plătit mai mult pe meniu

Vara asta a fost o lecţie foarte puternică şi lupt să mă schimb.

Aveam aşteptări mari de la oameni, unii au plecat fără să îşi dea seama că poate aş avea nevoie de ajutor, unora nu le-am cerut, nu ştiu, nu m-am mai simţit acolo, oamenii s-au îndepărtat. Mergem înainte, trebuie sa te  bucuri de ceea ce ai, toţi ştim asta, dar probabil că trebuie să apară un declic ca tu să realizezi că eşti pe drumul ăsta.

Am avut un declic şi o încercare prin care trec în continuare, dar nu este imposibil. Eu am crescut intr-o familie credincioasă, dar nu merg duminică de duminică la biserică, dar cred ca există Dumnezeu şi minuni. Simt că există o forţă şi le primeşti pentru că trebuie să le duci.

De fiecare când plec din casă îmi fac cruce şi spun o rugăciune înainte de a începe ceva. Dumnezeu e cu tine şi atunci când nu mai pot mă uit în sus şi spun ‘Nu mai pot, da-mi altceva’.

Eu am reuşit să ajung la Bucureşti prin oameni frumoşi care au crezut in mine, oamenii vin ca o binecuvântare, ca o lecţie, sau unii pur si simplu vin. Dacă deschizi ochii, de la fiecare ai ce învăţa„, a povestit jurnalista.

Ioana Maria Moldovan are convingerea că oamenii se întâlnesc de două ori în viaţă.

Eu iert, dar nu uit. Nu sunt Dumnezeu să pun binele și răul într-o parte. Oamenii se întâlnesc de două ori în viață: prima dată când unul are nevoie de celălalt, a doua oară când celălalt are nevoie. Deci, de două ori„, a dezvăluit prezentatoarea Focus de la PRIMA TV.

DailyBusiness
Piața din România se izbește de concedieri și restructurări masive!
Spynews
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Bzi.ro
El o face pe Alexia Eram fericită acum! Cine este tânărul chipeș cu care se afișează fiica Andreei Esca
Fanatik.ro
Ce a găsit un cuplu de americani în grădina casei. Obiectul a fost scos la suprafață de uraganul Milton
Capital.ro
Adio, card! Se introduce un nou sistem de plăți. Decizie pentru românii cu bani în bancă
Playtech.ro
FOTO Soția lui Petre Roman, DESFIGURATĂ de operațiile estetice! Silvia Chifiriuc a ajuns de nerecunoscut!
DailyBusiness
Deschiderea oficială a segmentului Joseni-Ditrău din Autostrada Unirii A8!
Adevarul
Fiica lui Navalnîi lucrează la sediul de campanie al Kamalei Harris
wowbiz.ro
Andreea Raicu, primele declarații despre nuntă! Vedeta a uimit pe toată lumea vorbind despre fericitul eveniment
Spynews
Horoscop duminică, 13 octombrie 2024: Fecioarele vor cheltui mai mulți bani
Spynews
Xtra Night Show. Își dorește Raluca Moianu să se întoarcă în televiziune? Cu ce se ocupă fosta prezentatoare în prezent
Evz.ro
Un nou tip de Carte de Identitate pentru români. Data până la care trebuie schimbate actele
Ego.ro
Diana Șoșoacă, slabă, îmbrăcată elegant! Imaginile pe care le-ai ratat! FOTO
Prosport.ro
FOTO. Tânăra de 24 de ani, suspendată pe viață pentru că a apărut într-o filmare interzisă cu un bărbat de 61 de ani
kanald.ro
Se dau vouchere pentru elevi! Ce sumă vor primi lunar și când se depun cererile de înscriere
Cancan.ro
Petrică Baicu, un tânăr de 24 de ani, a fost dat dispărut în Germania în urmă cu 2 luni. Ireal unde a fost găsit, acum, în octombrie 2024
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
UE a dat ordin. Regulile devin lege în România. Oamenii vor fi despăgubiți
StirileBZI
Președintele Casei de Pensii îi liniștește pe seniori: „Banii se dau retroactiv, iar toate deciziile se trimit până la finalul lunii”
Prosport.ro
FOTO. Miliardarul de 74 de ani se iubește cu o femeie care e cu 30 de ani mai tânără
stirilekanald.ro
Știrea momentului în România! E GRATIS!
substantial.ro
Italia transferă primul grup de migranți în Albania, într-un plan controversat
MediaFlux
MILIOANE DE PENSIONARI află adevărul! CNPP raportează o SCĂDERE DRAMATICĂ
Shtiu.ro
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Puterea.ro
Betonul vrajbei noastre: scandalul planșeului de la Piața Unirii face deja victime