Gabriela Cristea se confruntă cu noi probleme de sănătate. Dezvăluirile făcute de vedetă: „Din păcate, am trecut în extrema cealaltă”

Gabriela Cristea, în vârstă de 49 de ani, se confruntă cu noi probleme de sănătate. Vedeta a dezvăluit pe rețelele de socializare ce i s-a întâmplat.
Alina Costache
08 oct. 2024, 11:28
Gabriela Cristea se confruntă cu noi probleme de sănătate. Dezvăluirile făcute de vedetă:

Gabriela Cristea, în vârstă de 49 de ani, se confruntă cu noi probleme de sănătate. Vedeta a dezvăluit pe rețelele de socializare ce i s-a întâmplat.

Acum câteva zile, prezentatoarea TV a postat pe rețelele de socializare un videoclip prin care le-a explicat fanilor ce a pățit. Gabriela trece printr-o perioadă foarte proastă și a stat la pat, iar medicii au descoperit, inițial, că are tensiunea arterială prea mare. Ulterior, prezentatoarea a trecut la poplul opus, având o tensiune prea mică. Vedeta a declarat că a început tratamentul și că a adoptat un stil de viață mai sănătos, dar că este nevoie de timp pentru a observa îmbunătățiri.

„Hei, dragilor! Este luni și în mod normal încă de la prima oră a dimineții aș fi avut treabă. Știți că mie îmi place să alerg, să fac treabă și să mă simt utilă, doar că astăzi nu s-a putut. Astăzi am simțit nevoia să stau în pat și să mă odihnesc, nu pentru că aș fi răcit.

Știți că de curând am depistat că am niște probleme cu tensiunea arterială. Am o tensiune mărită față de una normală. Pe lângă faptul că am început o dietă de care v-am tot povestit, am început să iau și un tratament prescris de medic pentru că nu trece doar de la mâncare, slăbit și iarba verde de acasă.

Din păcate, am trecut în extrema cealaltă, iar astăzi am o tensiune foarte, foarte mică care efectiv mă ține în casă, în pat și tot încerc să mă odihnesc să pot să fiu bine mai pe după-amiază. Să pot să fiu bine la emisiune, să pot ajunge fără nicio problemă. Problema este că de la o tensiune de 15 cu 11, cât aveam când am fost la medic, o tensiune foarte mare, am trecut astăzi la o tensiune mai puțin de 10, 9 cu 7, deci practic sunt dintr-o extremă în cealaltă extremă”, a spus aceasta, într-un videoclip postat pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Rețeta de pește fără sare făcută de Gabriela Cristea. Cu ce înlocuiește ingredientul care dă gust mănâncării

Gabriela a fost extrem de îngrijorată când a observat că nu se simte bine, însă medicii au liniștit-o, spunându-i că a venit la timp și că se poate preveni agravarea stării de sănătate.

„M-a găsit cu tensiune 15 cu 11. 11 e mare, în condițiile în care eu aveam tensiunea spre mică. Mi-a zis chiar că ar trebui să îmi pun holter 24 de ore. Mi-am pus. Pare că am probleme cu tensiunea. Ideea este că mie mi-a zis că am ajuns exact când trebuie, când se poate preveni. Gata cu gluma, trebuie să schimbăm alimentația.

Trebuie să mănânc foarte mult verde. Mult spanac, rodii, verde în sensul de crud și cât mai neprocesat. În următoarea perioadă va trebui să mănânc cât mai dietetic. Cât mai multe salate, mai puțină carne, mai mult pește și mai multe fructe de genul banane, citrice”, a mai spus vedeta în mediul online.”

Citește și: Cu cât vinde Gabriela Cristea faimoasa ciocolată Dubai, preparată chiar de ea. Internauții au sărit ca arși: „Cred că trăiești pe altă planetă”/”Cu banii ăștia cumpăr un kilogram jumate de prăjituri”

DailyBusiness
Lovitură pentru români! O nouă taxă crește la 1 ianuarie 2025
Spynews
Abia a divorțat de mama copiilor, dar acum vrea să se întoarcă la a doua soție?! Gestul făcut de fotbalistul de la Națională față de femeia cu care n-a mai vorbit de 5 ani
Bzi.ro
Câți bani au strâns la nuntă Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță: Au fost invitați care au chefuit gratis!
Fanatik.ro
Filmul de pe Netflix care a spart topurile. E cel mai vizionat de utilizatorii din România și e numărul unu pe platformă
Capital.ro
A murit marea cântăreață. A plecat să le cânte îngerilor: Va rămâne în inimile noastre
Playtech.ro
Mama Monicăi Bîrlădeanu, IREAL de frumoasă la 71 de ani. A atras toate privirile la nunta fiicei sale. E SUPERBĂ
DailyBusiness
Alertă națională! Cele mai vândute săpunuri sunt TOXICE. Lista acestora
Adevarul
O fostă patinatoare care a reprezentat România la JO din 2018 vinde poze ”picante” cu ea pe OnlyFans
wowbiz.ro
Se schimbă data la care vor fi livrate pensiile în luna octombrie! Anunțul care îi vizează pe toți seniorii
Spynews
Oana Ciocan, avertisment pentru Jador, după ce cântărețul a spus că a văzut-o cu noul ei iubit: ”M-ai filmat...” | FOTO
Spynews
Florinel Coman și Ioana Timofeciuc se cunună religios! Când va avea loc marele eveniment
Evz.ro
Leonard Doroftei, prieten la cataramă cu Fane Spoitoru. Fostul pugilist a fost coleg de lot olimpic cu un alt interlop celebru
Ego.ro
Diana Șoșoacă, slabă, îmbrăcată elegant! Imaginile pe acre le-ai ratat! FOTO
Prosport.ro
FOTO. A dansat twerk în fața ei, după ce a sugrumat-o! Cea mai controversată luptătoare
kanald.ro
Ce pensionari beneficiază de recalcularea din oficiu a pensiilor și cum se poate solicita recalcularea la cerere. Prevederile noii legi a pensiilor
Cancan.ro
BREAKING | Andrei, un tânăr farmacist de 29 de ani, s-a sinucis din cauza datoriilor 😢
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Taxă pentru proprietarii de locuințe. Este absolut necesară: Trebuie să ne gândim să o implementăm
StirileBZI
Salariile cresc cu cel puţin 650 de lei! Majorarea se va aplica de la 1 ianuarie 2025!
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume adoră să ia palme de la alte domnișoare
stirilekanald.ro
„Îmi vine să plâng! Aici vreau să mor!” Florin Piersic, cu ochii plini de lacrimi, mărturisiri emoționante despre starea de sănătate
substantial.ro
Jens Stoltenberg, Noul Președinte al Conferinței de Securitate de la Munchen
MediaFlux
MARCEL CIOLACU își DĂ DEMISIA! Bomba zilei în politică
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Adio protecție anti-poprire prin Revolut